Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Heejkaa kobietki U mnie wciąż cisza, @ nie przylazla jeszcze. Ciagniecie jajników mi dokucza, już sama nie wiem czy to na okres czy na ciaze :p mam pytanie do Was bo dzis temperatura poszła minimalnie w dół, ale nadal jest powyżej średniej? Myślicie, że to spadek na nadejście krwawej mery? ściskam Was i życzę powodzenia dziś wszystkim testerkom! :*
-
Polkosia, ty też się pochwal tutaj !
Cześć dziewczyny! Ja się właśnie obudziłam. Ból cyckow dzisiaj jest kosmiczny. Spać mi się nadal chce, choć położyłam się o 22:30 (budziłam się w nocy z 6x).
Tosiakowa, sikaj znowu
Morisek, :*Kena1983 lubi tę wiadomość
-
Cześć Kobietki! U mnie dziś tempka w góre i mega ból jajcorów, myśl, że ovu była dwa dni temu i zostało czekanie
Zakocona ja nie jestem w ciąży a tez w nocy budziłam się kilka razy, choć wiem, że ten ból cycków jest nieznośny to tęsknie za nim -
Zakocona, mam ten sam problem, budzę się co chwilę, masakra Od 6 już nie mogłam spać. Mi za to łeb pęka, ale podobno to od dupka może być.
A testowałam wczoraj z krwi, a dziś sikany i ciąża ewidentnie jest Opłacało się walczyć. Żebyście nie traciły nadziei, to powiem Wam, że to prawie 3 lata starań u mnie, więc prędzej czy później się udajeFufka30, Kena1983, zakocona, aaagaaatka, Lucy7 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Zakocona, mam ten sam problem, budzę się co chwilę, masakra Od 6 już nie mogłam spać. Mi za to łeb pęka, ale podobno to od dupka może być.
A testowałam wczoraj z krwi, a dziś sikany i ciąża ewidentnie jest Opłacało się walczyć. Żebyście nie traciły nadziei, to powiem Wam, że to prawie 3 lata starań u mnie, więc prędzej czy później się udajepolkosia lubi tę wiadomość
-
01.
02. kubecek, malgo86, Tosiakowa, polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka
07.
08.
09.
10. anulka88k
11. niecierpliwa-dominika, Morisek28, madlenka, arturowa, Zajsonek, Marti89
12. lilmama
13.
14. ważka, Lucy7
15.
16. Fufka30, Kena1983
17.
18. aaagaaatka
19. Nymeria, tapir19
20.
21.
22.
23.
24.
25. Sówka_83
26. Mirabelka30
27. menka
28. nikicia86
W lutym zakwitł 1 Maczek
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:23
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Gratulacje polkosia ! Widzę że coś drgnęło na tym wątku, coś się dzieje5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.