Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek to idź jutro za mnie. Może powiesz coś tym rodzicom bo czasami nie mam siły i ręce mi już opadają. Dziś musiałam odesłać dwoje dzieci bo stan podgorączkowy, chrypę i kaszel a panuje jakiś wirus zapalenia krtani. Usłyszałam: "15 lat mam chrypę i żyję" oraz "Będzie miała Pani dzieci to zobaczy Pani jak to się jeździ po lekarzach".
Wrrrr……..
-
Po prostu mnie wryło. Ja rozumiem, że im to zaburza cały dzień bo wolne muszą w pracy wziąć ale darowaliby sobie te komentarze.
Koniec o cudzych dzieciach!
Ja dziś źle się czuję Zmęczona, niewyspana. Ból brzucha mnie obudził dziś godzinę wcześniej. W pracy zimno mi było, dreszcze. Głodna. Wracałam z pracy to mdłości, mówię sobie - nic nie będę jeść już dziś. Wróciłam do domu, zjadłam talerz rissotto i wielkiego granata. Dwie herbaty.
Wysr…. za przeproszeniem się nie mogę, choć dwie kawy w pracy wypiłam a u mnie po kawie to chwilka. Cichacze to takie idą, że chyba osiadają na meblach. Sorry za bezpośredni język, ale nie mam siły ….
-
Morisek28 wrote:Madlenka,zamieńmy się! Mogę jutro za Ciebie iść?
fufka, a widzę ze na wykresie masz 3 pozytywne test owulacyjny zaznaczone,zawsze tak masz"? -
no fakt tez mnie ta tempka zastanawia zobacze czy jutro spadnie a moze jednak nie tylko człowiek tu mimo wszystko tą nadzieje ma ehh ide na kawe małzu zrobił taką ze smietanką hmmmm pycha trza sie nastrój poprawic troche
-
madlenka wrote:Morisek to idź jutro za mnie. Może powiesz coś tym rodzicom bo czasami nie mam siły i ręce mi już opadają. Dziś musiałam odesłać dwoje dzieci bo stan podgorączkowy, chrypę i kaszel a panuje jakiś wirus zapalenia krtani. Usłyszałam: "15 lat mam chrypę i żyję" oraz "Będzie miała Pani dzieci to zobaczy Pani jak to się jeździ po lekarzach".
Wrrrr……..
Madlenka czyżbyś pracowała w oświacie? -
madlenka wrote:Prywatnym.
-
lilmama wrote:Dziewczyny! Mialam dzisiaj takie dosyc intensywne uklucie w podbrzuszu. Trwalo tylko chwilke, a potem zobaczylam doslownie plamke krwi na majtkach. Czy mogla byc to implantacja ? W zadnym cyklu tak nie mialam, a do spodziewanej @ zostalo 10 dni.
Czyli owu 4 dni temu? -
To prawda kama. Jak dla mnie to niech przyprowadzaja z zapaleniem płuc, tylko potem nie mają pretensji. Przykre jestnto, że jedni rodzice zostawiaja dziecko w domu jak ma jakiś katar, a inne chodzi ledwo o własnych nogach i niby zdrowe jest. Poematy można by o tym pisać.
Lilimama pięknie to brzmi. Oby to było to, o czym myślimy. Aż mi smutno się zrobiło, że ja nic takiego nie zauważyłam. 3 mam kciuki za Ciebie. A jak Twój wykres?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:43
-
lilmama wrote:Kena - dokladnie nie wiem.. Szczyt sluzu 6 dni temu.
Madlenka oby to bylo to Ale nie smutaj nie u kazdej to plamienie wystepuje przeciez. No i ja sie przekonam niedlugo, czy to TO
Czyli wielce prawdopodobne, że maczek się zagnieżdża Trzymam kciuki!