X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe staraczki.
Odpowiedz

Lutowe staraczki.

Oceń ten wątek:
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja dziewczyny! Wróciłam z roboty, padam na ryj. Wkurw na maksa. Przeczytałam Was i troche mi lepiej. Idę coś zjeść i zawitam na kompie. Jej jak ja Wam zazdroszczę, że w ciągu dnia możecie tak klikać :(

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek to idź jutro za mnie. Może powiesz coś tym rodzicom bo czasami nie mam siły i ręce mi już opadają. Dziś musiałam odesłać dwoje dzieci bo stan podgorączkowy, chrypę i kaszel a panuje jakiś wirus zapalenia krtani. Usłyszałam: "15 lat mam chrypę i żyję" oraz "Będzie miała Pani dzieci to zobaczy Pani jak to się jeździ po lekarzach".
    Wrrrr……..

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu mnie wryło. Ja rozumiem, że im to zaburza cały dzień bo wolne muszą w pracy wziąć ale darowaliby sobie te komentarze.

Koniec o cudzych dzieciach!

Ja dziś źle się czuję :( Zmęczona, niewyspana. Ból brzucha mnie obudził dziś godzinę wcześniej. W pracy zimno mi było, dreszcze. Głodna. Wracałam z pracy to mdłości, mówię sobie - nic nie będę jeść już dziś. Wróciłam do domu, zjadłam talerz rissotto i wielkiego granata. Dwie herbaty.

Wysr…. za przeproszeniem się nie mogę, choć dwie kawy w pracy wypiłam a u mnie po kawie to chwilka. Cichacze to takie idą, że chyba osiadają na meblach. Sorry za bezpośredni język, ale nie mam siły …. :(

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • kubecek Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki ja melduje ze tets negatywny :( no cóż tak bywa niestetty

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiej się Morisek, na zdrowie. Mi się zawsze micha cieszy jak czytam niektóre Twoje wywody :) Zmykam pod prysznic i do łóżka.

Kubecek może jeszcze nic straconego skoro nie ma jeszcze @.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Madlenka,zamieńmy się! Mogę jutro za Ciebie iść? :-)

fufka, a widzę ze na wykresie masz 3 pozytywne test owulacyjny zaznaczone,zawsze tak masz"?
    Pierwszy raz robiłam dwa pierwsze byly takie same jak kreska testowa a ostatni kreska była ciemnijsza

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • kubecek Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no fakt tez mnie ta tempka zastanawia zobacze czy jutro spadnie a moze jednak nie tylko człowiek tu mimo wszystko tą nadzieje ma ehh ide na kawe małzu zrobił taką ze smietanką hmmmm pycha :D trza sie nastrój poprawic troche

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlenka wrote:
    Morisek to idź jutro za mnie. Może powiesz coś tym rodzicom bo czasami nie mam siły i ręce mi już opadają. Dziś musiałam odesłać dwoje dzieci bo stan podgorączkowy, chrypę i kaszel a panuje jakiś wirus zapalenia krtani. Usłyszałam: "15 lat mam chrypę i żyję" oraz "Będzie miała Pani dzieci to zobaczy Pani jak to się jeździ po lekarzach".
    Wrrrr……..

Madlenka czyżbyś pracowała w oświacie? :)

• madlenka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh.... tak.... w przedszkolu.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Państwowym czy prywatnym ;) ?

• madlenka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prywatnym.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • lilmama Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Mialam dzisiaj takie dosyc intensywne uklucie w podbrzuszu. Trwalo tylko chwilke, a potem zobaczylam doslownie plamke krwi na majtkach. Czy mogla byc to implantacja ? W zadnym cyklu tak nie mialam, a do spodziewanej @ zostalo 10 dni.

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlenka wrote:
    Prywatnym.
    No to wyrazy współczucia...;)"jak to nie nie mogę dziecka zostawić - płacę - wymagam" ;) ja - szkoła podstawowa + gimnazjum...żyć nie umierać..:) najgorszą katastrofą są oczywiście....rodzice...:) nie wszyscy rzecz jasna - ale czasem mam wrażenie, że w zdecydowanej większości...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilmama wrote:
    Dziewczyny! Mialam dzisiaj takie dosyc intensywne uklucie w podbrzuszu. Trwalo tylko chwilke, a potem zobaczylam doslownie plamke krwi na majtkach. Czy mogla byc to implantacja ? W zadnym cyklu tak nie mialam, a do spodziewanej @ zostalo 10 dni.

Czyli owu 4 dni temu?

• madlenka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda kama. Jak dla mnie to niech przyprowadzaja z zapaleniem płuc, tylko potem nie mają pretensji. Przykre jestnto, że jedni rodzice zostawiaja dziecko w domu jak ma jakiś katar, a inne chodzi ledwo o własnych nogach i niby zdrowe jest. Poematy można by o tym pisać.

Lilimama pięknie to brzmi. Oby to było to, o czym myślimy. Aż mi smutno się zrobiło, że ja nic takiego nie zauważyłam. 3 mam kciuki za Ciebie. A jak Twój wykres?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:43

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • lilmama Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena - dokladnie nie wiem.. Szczyt sluzu 6 dni temu.

Madlenka oby to bylo to :) Ale nie smutaj nie u kazdej to plamienie wystepuje przeciez. No i ja sie przekonam niedlugo, czy to TO :)

• lilmama Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka, wiem doskonale, co masz na mysli z tymi przedszkolami! Ehh u mnie ostatnio wszy zawitaly - masakra!!

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilmama wrote:
    Madlenka, wiem doskonale, co masz na mysli z tymi przedszkolami! Ehh u mnie ostatnio wszy zawitaly - masakra!!

Aż trudno uwierzyć, że jeszcze się to zdarza...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilmama wrote:
    Kena - dokladnie nie wiem.. Szczyt sluzu 6 dni temu.

Madlenka oby to bylo to :) Ale nie smutaj nie u kazdej to plamienie wystepuje przeciez. No i ja sie przekonam niedlugo, czy to TO :)

Czyli wielce prawdopodobne, że maczek się zagnieżdża :D Trzymam kciuki!

• madlenka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerabiałam to kilka miesięcy temu :) nie osobiście na szczęście

qdkk2n0ao2txirxa.png
‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ