Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Owadów też się brzydzę, ale były do spróbowania, to szkoda było nie spróbować. Mrówki jadłam garściami
Fufka, heheh tam był w środku w butelce ten penis, długi i zwinięty. Fujćka, ale spróbować trzeba byłoLibido mi się nie zwiększyło od tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 12:56
-
no, ale wrażliwe miałaś na następny dzień po baraszkowaniu?
co wyście tam wyprawiali? lód na 5h położony miałaś na nich, żeby niby miało to wpływ?
Fufka, mnie to się teraz nie chce zbytnio sexu. Boli mnie brzuch i zmęczona jestem, gazy mam. Jakoś słaby nastrój na to.. -
zakocona wrote:no, ale wrażliwe miałaś na następny dzień po baraszkowaniu?
co wyście tam wyprawiali? lód na 5h położony miałaś na nich, żeby niby miało to wpływ?
Fufka, mnie to się teraz nie chce zbytnio sexu. Boli mnie brzuch i zmęczona jestem, gazy mam. Jakoś słaby nastrój na to.. -
Fufka30 wrote:Kochana ale Ty już masz Maczka w brzuszku a mnie chodzi o nasze serduszkowania żeby począć Maczka ehhh zobaczymy kiedy mi program ovu zaznaczy mnie się wydaje,ze w nocy była no ale do końca to nie wiadomo może tyle nam wystarczy
Ja tam uważam, że co msc jest szansa w takim razie
-
Może i nie powinnyśmy się tym przejmować ale u mnie to działa dokładnie tak samo jak o nie myśleniu, ze się stara ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 13:53
arturowa, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Kurwa podziwiam wszystkie kobiety (w tym moja siostrę!!!), które wpadły!! Przecież to wcale nie tak łatwo zajść w ciąże!!! Owulcje, sracje, płodne a te szast-prast i pozamiatane!! WTF???? A za młodu tak się bałam ciąży!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:29
zakocona, Fufka30, Morisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
arturowa wrote:Dokładnie, skoro kobiet jest płodna tylko kilka dni w miesiącu to te dziewczyny na dyskoteki muszą chodzić chyba tylko w dni płodne
włączył mi się obraz co tydzień zmienijące się panny na dyskotece bo dziś jest MÓJ DZIEŃ
Morisek28, arturowa, zakocona lubią tę wiadomość