Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Owadów też się brzydzę, ale były do spróbowania, to szkoda było nie spróbować. Mrówki jadłam garściami
Fufka, heheh tam był w środku w butelce ten penis, długi i zwinięty. Fujćka, ale spróbować trzeba było Libido mi się nie zwiększyło od tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 12:56
-
no, ale wrażliwe miałaś na następny dzień po baraszkowaniu?
co wyście tam wyprawiali? lód na 5h położony miałaś na nich, żeby niby miało to wpływ ?
Fufka, mnie to się teraz nie chce zbytnio sexu. Boli mnie brzuch i zmęczona jestem, gazy mam. Jakoś słaby nastrój na to.. -
zakocona wrote:no, ale wrażliwe miałaś na następny dzień po baraszkowaniu?
co wyście tam wyprawiali? lód na 5h położony miałaś na nich, żeby niby miało to wpływ ?
Fufka, mnie to się teraz nie chce zbytnio sexu. Boli mnie brzuch i zmęczona jestem, gazy mam. Jakoś słaby nastrój na to.. -
Fufka30 wrote:Kochana ale Ty już masz Maczka w brzuszku a mnie chodzi o nasze serduszkowania żeby począć Maczka ehhh zobaczymy kiedy mi program ovu zaznaczy mnie się wydaje,ze w nocy była no ale do końca to nie wiadomo może tyle nam wystarczy
-
Może i nie powinnyśmy się tym przejmować ale u mnie to działa dokładnie tak samo jak o nie myśleniu, ze się stara ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 13:53
arturowa, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Kurwa podziwiam wszystkie kobiety (w tym moja siostrę!!!), które wpadły!! Przecież to wcale nie tak łatwo zajść w ciąże!!! Owulcje, sracje, płodne a te szast-prast i pozamiatane!! WTF???? A za młodu tak się bałam ciąży!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:29
zakocona, Fufka30, Morisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
arturowa wrote:Dokładnie, skoro kobiet jest płodna tylko kilka dni w miesiącu to te dziewczyny na dyskoteki muszą chodzić chyba tylko w dni płodne
Morisek28, arturowa, zakocona lubią tę wiadomość