Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ej, dziewczyny, znowu się zajaralam na ciążę (to już choroba!). Monitoring był, owulacja była. Temperatura wyższa niż przez cały mc (niestety mierze dopiero ten cykl), ból brzucha jak na okres. Żyję już nadzieją. Mówię wam, muszę pilnie zajść, bo zwariuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 11:06
-
Sasanka55 wrote:OO83, wow, gratuluje! Wyhodowalas tak piekne kreseczki i nic nie mowilas? Super! Takie zdjecia to ja kocham ogladac.
Sasanka55 przepraszam bardzo..poprawię się
Już będę na bieżąco informować co i jak. Po sytuacji miesiąc temu gdy beta była dodatnia potem krwawienie i beta spadła wolałam czekać. Nawet na betę nie poszłam jeszcze. Wierzę, że tym razem będzie ok.9.10.19 witaj synku
5.06 połówkowe
10.04 - prenatalne
19.02 beta - 4001,1
Aniołek (5tc) - Styczeń 2019 -
nick nieaktualnyOO83 wrote:Sasanka55 przepraszam bardzo..poprawię się
Już będę na bieżąco informować co i jak. Po sytuacji miesiąc temu gdy beta była dodatnia potem krwawienie i beta spadła wolałam czekać. Nawet na betę nie poszłam jeszcze. Wierzę, że tym razem będzie ok.
Rozumiem Cie, po takich historiach czlowiek nabiera wiecej dystansu.. Tym razem bedzie na pewno dobrze, musi byc! Trzymam kciuki za bete i Kruszynke, badz Kruszynki
Dobra,juz sie zamykam, bo caly dzien tu spamuje Milego piatku, Dziewczyny
Martyin, nie wstawiaj gotowych emotek z telefonu, wtedy podobno ucinaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 11:08
OO83 lubi tę wiadomość
-
Tele79 to wspaniałe co chcesz zrobić! Na pewno dacie radę i będziecie cudownym rodzicami dla maluchów.
OO83 serdecznie gratulujęOO83 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
martyin wrote:Czy wiecie może dlaczego ucina wiadomości w połowie?
Agge, rozczarowana nie jestem, bo to faktycznie bardzo wcześnie, toż to możesz mieć dziś dopiero implantacje Niecierpliwie czekam do niedzieli
Tele79, aż się wzruszyłam. To piękne :*
Tylko boję się, że formalności mogą potrwać długoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 11:24
-
Sasanka55 wrote:Kurcze, ja mam mega stresujacy tryb zycia, czesto jestem klebkiem nerwow, a prolaktyna 5.34. To moze jednak dobrze, ze sie stresuje Scarlett, moge od Ciebie troche jej zabrac
Sasanka55 lubi tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
nick nieaktualnyTele 79. Piekna sprawa,jeśli jestescie zdecydowani. Adopcja ze wskazaniem szybciej sie odbywa niz normalna adopcja. Oczywiscie dobrze jest najpierw starac sie o bycie rodzicami zastepczymi,bo szybciej dostaniecie maluszki. Choc pewnie i tak nie od razu. Dobrze,ze teraz zaczniecie to zalatwiac. Trzymam kciuki. Nie wazne kto urodzi,wazne,kto wychowa. Na pewno bedziecue cudownymi rodzicami
Tele...79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTele...79 wrote:Witajcie. Właśnie Was nadrobiłam ale już zapomniałam co komu miałam napisać. Od wczoraj na niczym nie mogę się skupić. Dowiedziałam się że koleżanka mojej kuzynki jest w ciąży blizniaczej,w domu ma 3 dzieci z tego najmłodsze ma roczek.Wszystkie dzieci z ''wpadki''i ojciec tych dzieci nie chce z nimi utrzymywać kontaktu.Nie chcę tu nikogo oskarżać ale dla mnie Ci ludzie są chorzy.Ona nie ma warunków i od samego początku ciąży mówiła że chce te dzieci oddać do OKNA ŻYCIA no chyba że ktoś się znajdzie kto by je przyjął,to będzie dwóch chłopców,poród już za miesiąc. Mój mąż wraca z delegacji jutro to wtedy z Nim o tym pogadam,ale ja czym dłużej o tym myślę tym bardziej jestem przekonana że dałabym sobie radę z bliżniakami. Z matką dzieci rozmawiałam tylko tel.bo mieszka prawie 200km.ode mnie,ale twierdzi że Ona i ojciec dzieci się zrzekną praw rodzicielskich. Ja mieszkam na Wsi więc zaraz idę do Ośrodka Pomocy Rodzinie dowiedzieć się jak to wszystko wygląda żeby zostać rodziną zastępczą.
Mam nadzieję że pójdzie po Twojej myśli wszystko ... Wszystkie dzieci nasze są zrobisz coś wspaniałego dlatych chłopców ...
Ja tylko nie rozumiem takich kobiet.. Jak tak można... Powinna od razu po porodzie podwiazac jajniki albo dobrze się zabezpieczyć .... Tutaj trzeba się starać tyle czasu by zajść w ciążę później ja utrzymać a takie mają za dużo to oddają kurcze rozumiem że niektórym się zdarzy ale żeby aż tak.... Jeżeli wiem że nie dam rady i mnie nie stać to porostu robię tak by nie było więcej a tutaj takie ... Aż słów mi brak kurcze nigdy tego nie zrozumiemNikodemka, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlet88 wrote:sasanka ale ja mówie o prolaktynie po obciążeniu bo tamta zależy od stresu. Podstawową też mam w normie
Nosz kurde, te badania wciaz skrywaja tyle tajemnic A taka chcialam byc madralinskaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 11:42
Scarlet88 lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Rozumiem Cie, po takich historiach czlowiek nabiera wiecej dystansu.. Tym razem bedzie na pewno dobrze, musi byc! Trzymam kciuki za bete i Kruszynke, badz Kruszynki
Dobra,juz sie zamykam, bo caly dzien tu spamuje Milego piatku, Dziewczyny
Martyin, nie wstawiaj gotowych emotek z telefonu, wtedy podobno ucina
Sasanka55 co do tych Kruszynek to jest taka możliwość, bo od strony męża w rodzinie były bliźniaki. Czego z resztą w Święta życzyła mi teściowa. Pożyjemy zobaczymy
Miłego dnia!Sasanka55, Ochmanka lubią tę wiadomość
9.10.19 witaj synku
5.06 połówkowe
10.04 - prenatalne
19.02 beta - 4001,1
Aniołek (5tc) - Styczeń 2019 -
Cześć dziewczyny!
Czekam na wieści od Cukrzyka :*
Sasanka tak jest z prolaktyną, że to bardzo wahliwy hormon
Agge spoko, jest za wcześnie
MamaStasia zazdraszczam, ja czekam z utęsknieniem na 12-13 tydzień
Tele super wiadomość! Oby wszystko poszło po Waszej myśli i już niedługo zostaniecie rodzicami!
Witam nowe dziewczyny, życzę szczęścia jak najszybciej :*
A propos wina. Ja piłam do owulacji w cyklu w którym zaszłam więc polecam. Poza tym zaczęłam wtedy brać Castagnus i stosowałam żel Conceive. Wytoczyłam wszystkie działa i pykło
Dziewczyny takie pytanie. Wczoraj robiłam badanie moczu i przy pozycji krew mam oznaczenie 1+. To znaczy chyba że jest krew w moczu... Dziś mam wizytę więc zapytam ginekologa ale jak wiecie coś w tym temacie to dajcie znać.Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
OO83 ale fajnie gratulacje.
Arashe nie mam potwierdzenia kiedy była owu ale myśle, że 31.01-01.02. Dziś 28 dc i chyba już zaczęłam lekko plamić. Bardzo dobrze mam moc na marzec jak chyba nigdy wcześniej!OO83, Arashe lubią tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Cześć dziewczyny!
Czekam na wieści od Cukrzyka :*
Sasanka tak jest z prolaktyną, że to bardzo wahliwy hormon
Agge spoko, jest za wcześnie
MamaStasia zazdraszczam, ja czekam z utęsknieniem na 12-13 tydzień
Tele super wiadomość! Oby wszystko poszło po Waszej myśli i już niedługo zostaniecie rodzicami!
Witam nowe dziewczyny, życzę szczęścia jak najszybciej :*
A propos wina. Ja piłam do owulacji w cyklu w którym zaszłam więc polecam. Poza tym zaczęłam wtedy brać Castagnus i stosowałam żel Conceive. Wytoczyłam wszystkie działa i pykło
Dziewczyny takie pytanie. Wczoraj robiłam badanie moczu i przy pozycji krew mam oznaczenie 1+. To znaczy chyba że jest krew w moczu... Dziś mam wizytę więc zapytam ginekologa ale jak wiecie coś w tym temacie to dajcie znać.Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
makowa wrote:Agge, rozczarowana nie jestem, bo to faktycznie bardzo wcześnie, toż to możesz mieć dziś dopiero implantacje
No dziś mam spadek o 0,2 stopnia od wczorajszej temperatury, więc tak sobie od rana powtarzam, że "pewnie implantacja"moni05, APrzybylska, szona, Tele...79, eemmiilliiaa, MonikA_89!, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Tele... Masz wielkie serducho mam nadzieję, że wszystko będzie po Wasze myśli
Cukrzyk, jak USG?
Arashe, myślę, że byś nie pożałowała. To świetny lekarz z mega podejściem do każdej pacjentki. Na znanylekarz pozytywy go miażdżą, jakieś negatywy ma, wiadomo, ale gyba z 2012 lub 2011 roku, gdzie prowdził moją ciążę i też różowa nie była przeprowadził mnie przez chorą szyjkę, biopsje, konizacje, choć to nie jego oddział to wspierał w szpitalu, no i teraz, aż do ciąży
OO83... Piękna ta krecha się zrobiła na pewno będzie dobrze, zobaczysz. Masz już termin jakiejś wizyty? Czy nie doczytałam, gapa?OO83, Arashe lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
agge wrote:No dziś mam spadek o 0,2 stopnia od wczorajszej temperatury, więc tak sobie od rana powtarzam, że "pewnie implantacja"
Uwielbiam Twoje nastawienieagge lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
agge wrote:No dziś mam spadek o 0,2 stopnia od wczorajszej temperatury, więc tak sobie od rana powtarzam, że "pewnie implantacja"
agge lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]