Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:U mnie dokładnie to samo
A u mnie w tym cyklu wszystko na opak Raz boli lewy, raz prawy jajnik i juz pojecia nie mam, z ktorego jest/byla owu.
Eemmiiiiiliaa, kciuki za TSH i inne badania Na nastepnej wizycie juz na pewno bedzie Kruszynkaeemmiilliiaa, Irvine90 lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:A u mnie w tym cyklu wszystko na opak Raz boli lewy, raz prawy jajnik i juz pojecia nie mam, z ktorego jest/byla owu.
Eemmiiiiiliaa, kciuki za TSH i inne badania Na nastepnej wizycie juz na pewno bedzie KruszynkaSasanka55, moni05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Boje sie, ze z zadnego, wiec taka zachlanna nie bede Czekalam ponad 2 miesiace na wizyte u swojego ukochanego lekarza z Inflanckiej i to prywatna, a akurat 6 marca bedzie @, jesli sie nie uda. Biednemu zawsze wiatr w dupe
Niemniej jednak uda się, więc to po prostu będzie już wizyta ciążowa. Nie widzę innej możliwości. -
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:No skąd ja to znam, zawsze wszystko na złość.
Niemniej jednak uda się, więc to po prostu będzie już wizyta ciążowa. Nie widzę innej możliwości.
Dziekuje za wiare Najwyzej jak bedzie @, to sobie z nim o zyciu pogadam Tyle czekania, wiec nie ma opcji, ze odwolam wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 22:13
-
Uff... następnym razem biorę urlop na odrabianie na OF.
Ponieważ nic juz nie pamietam to napisze co pamietam:)
Cukrzyk fajnie że już w domu. Tam najlepiej:)
Moni kocham Twojego kropka!!!
Niecierpliwa jedyna mała beta z której się ciesze:):*
Malgonia niech przypinka daje moc!
Ef od 9-go niecierpliwie liczę do tych 9dpt i czekam na bombową betę! Kiedy robisz?
Heja makowa!! Co tam słychać?
APrzybylska ale ładniutka beta! Kciukasy niech kropek rośnie!
Agge nie wpuszczaj męża rano bez testów;)
Sasanka❤ LOVE Twoje pomysly:)
Iwona28 dobrze że lekarz nic złego nie zauważył.
Przepraszam jak kogoś pominęłam.
ZAWSZE I WSZEDZIE KCIUKASY DLA WSZYSTKICH STARACZEK I MAMUŚ!!Sasanka55, agge, moni05, Magduullina, Niecierpliwa..., MonikA_89!, Malgonia, aeiouy, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
-
Emilia gratulacje i oby wszystko szlo teraz juz z gorki
Dobrej nocy Dziewczyny. Ja licze na jakas bezsennosc czy cos, bo to juz chyba czas na jakies objawy.. skoro nic mnie nie boli, to moze bym sie choc niewyspalaIrvine90, Ochmanka, agge, eemmiilliiaa, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Dziekuje za wiare Najwyzej jak bedzie @, to sobie z nim o zyciu pogadam Tyle czekania, wiec nie ma opcji, ze odwolam wizyte
Kochana, my wszystkie tu zasługujemy na macierzyństwo, ale Tobie za tę pozytywną energię to wybitnie tego życzę. 6 marca musi być ciąża :*Sasanka55, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
U mnie do dooopyyyy. Mam gluta wszechczasów, boli mnie gardło, kicham aż się szyby telepią i mam 37,8:/
Dziś powtórzyłam badania i miałam wizytę u endo.
Tsh przez miesiąc urosło z 3,50 na 5,60.
Klasyczne Hashimoto.
Dostałam euthyrox i zakaz starań na ten cykl a śluz się zaczyna...
To tyle:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 22:22
-
Ochmanka wrote:U mnie do dooopyyyy. Mam gluta wszechczasów, boli mnie gardło, kicham aż się szyby telepią i mam 37,8:/
Klasyczne Hashimoto.
To tyle:/Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:U mnie do dooopyyyy. Mam gluta wszechczasów, boli mnie gardło, kicham aż się szyby telepią i mam 37,8:/
Klasyczne Hashimoto.
O nieeeOchmanka lubi tę wiadomość
-
Klasyczne Hashimoto.
O nieee
Musisz przetrwać, Twoje zdrowie jest najważniejsze, maluch musi przyjść w jak najlepsze warunki :* jeszcze zdążysz urodzić w tym roku
Trzymaj się zdrowo :*Ochmanka lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyIrvine, dziekuje :* Wszystkie zaslugujemy rownie mocno, a jak zaslugujemy, to wiadomo, jaki bedzie final Ten lekarz to Dominik Rysak Luberowicz. Uwielbiam faceta, bo uratowal mnie w kilku kryzysowych sytuacjach.
Z warszawskich lekarzy pasuje mi tez bardzo Robert GardockiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 22:30
Irvine90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:U mnie do dooopyyyy. Mam gluta wszechczasów, boli mnie gardło, kicham aż się szyby telepią i mam 37,8:/
Klasyczne Hashimoto.
O nie, tyle Ci tych buziakow wysylalam, ze moze i glutkiem zarazilam
Tak mi przykro z powodu tego cyklu Bez Ciebie testowanie nie bedzie juz takie samo! Glupie TSH! Ja mam niskie, to moge od Ciebie troche zabrac.
Ale wiesz, co bedzie za miesiac? Juz tylko swietowanie Picollo Ci zostanie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 22:34
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Oj tam Sasanka zawsze nowe doświadczenie patrzeć przez szybkę na Wasze sikańce:) a marzec i tak będzie czadowy!
Moni pewnie że tak. Ja tam się na tym nie znam ale endo powiedziała że mogło się przez to nie udawać w trakcie tych miesięcy ale też gdyby zaskoczyło to mogłabym poronic jakbym nie zaczęła się leczyć.
Tak więc wolę tą opcję.
Agge❤ Ty mi się nie kitraj z tym kropkiem;)
Irvine a jak Ty się czujesz? Wszystko już wporzadku? Dobrze pamiętam że zamiast owulki skończyło się torbielą u Ciebie?
Irvine90 lubi tę wiadomość
-
Klasyczne Hashimoto.
To tyle:/ -
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Oj tam Sasanka zawsze nowe doświadczenie patrzeć przez szybkę na Wasze sikańce:) a marzec i tak będzie czadowy!
Moni pewnie że tak. Ja tam się na tym nie znam ale endo powiedziała że mogło się przez to nie udawać w trakcie tych miesięcy ale też gdyby zaskoczyło to mogłabym poronic jakbym nie zaczęła się leczyć.
Tak więc wolę tą opcję.
Agge❤ Ty mi się nie kitraj z tym kropkiem;)
Irvine a jak Ty się czujesz? Wszystko już wporzadku? Dobrze pamiętam że zamiast owulki skończyło się torbielą u Ciebie?
Nie chce, zebys patrzyla przez szybe ;( ale czas szybko leci. Za chwile nowy cykl, bedziesz juz miala unormowane wyniki i wrocisz z potrojna sila :*Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Beti!!!!!!!
Ty się nigdy nie wpierdzielasz! Całe OF to jedna rodzina❤
Ja tam jestem zielona w te klocki ale chyba chodzi o zbicie tsh bo wskazuje na niedoczynność. A hashi chyba nie bardzo się leczy. Coś mi świta że kiedyś Cukrzyk pisała o tych aTPO i aTG i tym wszystkim.
Za 4 tyg mam iść na kontrolę z wynikami tsh i ft4.
Nie wiem Beti
Kobieta ma dobre opinie i wydaje się być kompetentna i przejęta pacjentem więc narazie jadę na tym wózku. ZobaczymyBeti82 lubi tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Beti!!!!!!!
Ty się nigdy nie wpierdzielasz! Całe OF to jedna rodzina❤
Ja tam jestem zielona w te klocki ale chyba chodzi o zbicie tsh bo wskazuje na niedoczynność. A hashi chyba nie bardzo się leczy. Coś mi świta że kiedyś Cukrzyk pisała o tych aTPO i aTG i tym wszystkim.
Za 4 tyg mam iść na kontrolę z wynikami tsh i ft4.
Nie wiem Beti
Kobieta ma dobre opinie i wydaje się być kompetentna i przejęta pacjentem więc narazie jadę na tym wózku. ZobaczymyOchmanka lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Na zbicie tsh jest i euthyrox i letrox tylko letrox nie posiada w skladzie laktozy i dlatego zazwyczaj ten lek przepisują jak sie ma hashi.Ja tez sie nie znam niestety.Ale przy okazji robienia paznokci kosmetyczka opowiadala swoja historie jak to dostala euthyrox a powinna letrox.Jakie masz anty TPO? Ja ide 8 marca do nowego endo bo nie daje mi spokoju suplementowanie jodem.Tamta endo mi kazala a jak biore bardzo podnosi mi sie poziom tsh.Jak bierzesz jakies suplementy dla staraczek zobacz czy tam czasem nie ma jodu tez w skladzie.Niby jak sie nie ma hashi jod nie szkodzi.Ale skoro ja nie mam to dlaczego szkodzi...Moze ta nowa cos wiecej powie.A jod podobno bardzo wazny jest w ciazy i trzeba przyjmowac
Coraz bardziej się z siebie śmieje że miałam po prostu rozłożyć nogi i zajść a tu tak jak u Ciebie 6cs i to przekreślony jeszcze przed owu.
Oj tam, ja nie dam rady, ja?!? Potrzymaj mi piwo
Beti82, Ania_85_ lubią tę wiadomość