Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kobietki:) czy mogę do Was dołączyć? Udzielam się również w innym temacie na forum... Miałam nadzieję że tym razem się uda ale niestety znów ta cholera @@@@ przyszła w czoraj 2 dni przed planowanym okresem miałam 2 blada kreskę na teście na następny dzień zrobiłam bete ale wyszła 4.61 no i tak wczoraj co do dnia przyszła @@@ staramy się od sierpnia w październiku miałam biochemiczna w grudniu również... Jestem mama 3 dzieci więc coś jest moim zdaniem nie tak... Aha mam niedoczynność tarczycy lecze się od 7 lat... Pozdrawiam serdecznie
Trzymam kciuki za każdą z Was abyśmy mogły się cieszyć z pozytywnych testów! -
Meedii wrote:Witajcie kobietki:) czy mogę do Was dołączyć? Udzielam się również w innym temacie na forum... Miałam nadzieję że tym razem się uda ale niestety znów ta cholera @@@@ przyszła w czoraj 2 dni przed planowanym okresem miałam 2 blada kreskę na teście na następny dzień zrobiłam bete ale wyszła 4.61 no i tak wczoraj co do dnia przyszła @@@ staramy się od sierpnia w październiku miałam biochemiczna w grudniu również... Jestem mama 3 dzieci więc coś jest moim zdaniem nie tak... Aha mam niedoczynność tarczycy lecze się od 7 lat... Pozdrawiam serdecznie
Trzymam kciuki za każdą z Was abyśmy mogły się cieszyć z pozytywnych testów!
Przykro mi I trzymam kciuki za luty -
Magda_Lena0801 wrote:Hej dziewczyny. Dołączam się do testowania w lutym. Dziś zabarwił się śluz na różowo, więc to kwestia czasu, że przyjdzie @. Oby luty był dla nas szczęśliwym miesiącem
Szkoda... -
nick nieaktualny
-
Karolika wrote:Hej Chętnie zapisze się na 4.02 to mój 4 cykl staram o pierwsze dziecko Może tym razem się uda choć ostatnio jakoś zwiatplilam w siebie
Powodzenia U mnie też 4 cs, ale o drugie dziecko.
Nie wątp i nie trać nadziei, w końcu się uda! -
nick nieaktualny
-
Mine93 wrote:Hej melduję 9 dpo. Temperatura rano o kolejne oczko w górę
.Jakiś dziwny śluz dziś mam, taki zoltawy, gesty ale rozciagliwy, dziwne... Mam nadzieję tylko, że to nie żadna infekcja.
Ja podobnie jak mama Stasia zamierzam Wam kibicować oczywiścieagge, Szczesliwa_mamusia, Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:A nie serduszkowalas przypadkiem wczoraj wieczorem np? Bo tak często wygląda śluz parę godzin po stosunku
Ja podobnie jak mama Stasia zamierzam Wam kibicować oczywiście
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualnyAj, dziewczyny, dziewczyny, tak Was czytam do winka (lekarstwo na endo, of course) i co wpis, to mysle sobie "ta Staraczka na pewno zobaczy II kreski w lutym" i wychodzi mi na to, ze kazdej z nas sie uda
agge, Arashe, aeiouy, Szczesliwa_mamusia, Anielka90, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Poza migreną w porządku, choć jestem wciąż trochę wzdęta i mam mdłości, nawet od picia wody, wciąż bym jadła by je zniwelować Czas mi się wlecze niemiłosiernie do kolejnej wizyty, która tak naprawdę nie uspokoi dopiero.
A jak u Ciebie? -
Szczesliwa_mamusia wrote:Mam już częściowo wyniki. Moje przeciwciała tarczycowe wynoszą 29,4. Jestem w głebokim szoku. W październiku były jeszcze na poziomie 65. Nigdy tak nisko nie miałam. amh 1,33. A 2 lata temu 2,35
A bierzesz selen od października? Lub masz go w składzie jakiś supli?cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heeej! Witaj luty i Kochane Staraczki! Jutro się okaże czy dobrze gadam ale pisze się na testowanie na 9.02. No chyba że tak jak ostatnio wieczorem przed dostanę @ haha
Babeczki...
Kciukam niezmiennie!!!! -
Arashe wrote:Poza migreną w porządku, choć jestem wciąż trochę wzdęta i mam mdłości, nawet od picia wody, wciąż bym jadła by je zniwelować Czas mi się wlecze niemiłosiernie do kolejnej wizyty, która tak naprawdę nie uspokoi dopiero.
A jak u Ciebie?
A mnie czas właśnie dość szybko leci.MonikA_89!, Arashe, Emmainthegarden lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Szczesliwa_mamusia wrote:Nie. Selen biore od kwietnia. 200mg.
Więc może aTPO Ci regularnie spada właśnie od kwietnia ? Mi w przeciągu miesiąca spadło o 100...Może np. w kwietniu miałaś jeszcze większe niż 65 i dlatego spada? Ja będę badać teraz za tydzień po 2 miechach i zobaczymy czy selen daje radę czy nie Mam nadzieję, że będę mieć około 550 Wynik 30 to byłoby moje marzenie
EDIT: taką dużą dawkę selenu masz? Ja biore dziennie 50 ug (mikrogramów) czyli 0,05 mg (miligramów).Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 21:36
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
nick nieaktualnycukrzyk1991 wrote:Więc może aTPO Ci regularnie spada właśnie od kwietnia ? Mi w przeciągu miesiąca spadło o 100...Może np. w kwietniu miałaś jeszcze większe niż 65 i dlatego spada? Ja będę badać teraz za tydzień po 2 miechach i zobaczymy czy selen daje radę czy nie Mam nadzieję, że będę mieć około 550 Wynik 30 to byłoby moje marzenie
EDIT: taką dużą dawkę selenu masz? Ja biore dziennie 50 ug (mikrogramów) czyli 0,05 mg (miligramów).
Oczywiście popieprzyłam piszac. Zjadkam literke. Tj 100mcg, nie mg ,czyli 100ug. A biorę 2tabketki.
Moze powinnaś zwiększyć dawkę. Ja to zrobiłam na własna rękę. Bo jakos trafiam ba lekarzy,co patrzą na mnie jak na dzuwaczke,jak mówię im,ze lykam selen ba tarczyce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 05:50