Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, kalendarz testowanek uzupełniony
Jak się czujecie dziewczyny? U mnie 21 dc i czuje ból w dole brzucha, taki jak po wysiłku fizycznym, powiedzmy że takie prawie zakwasy anie nie do końca... nie wiem od czego to moze być ale tak na wysokości macicy jest umiejscowiony...agge, Malgonia lubią tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
Haha dieta obrotowa ja też jem bo wtedy nie jest mi niedobrze, nie wróży to dobrze
Sasanka5 cb w poprzednim cyklu to często dobry omen, być może zarodek był wadliwy i organizm nie zechciał go zagniezdzic. Wiele z Nas to przechodzi i nie ma o tym pojęcia, więc chyba nie powinnaś traktować tego jako poronienie trzymam kciuki za CiebieSasanka5 lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Haha dieta obrotowa ja też jem bo wtedy nie jest mi niedobrze, nie wróży to dobrze
Sasanka5 cb w poprzednim cyklu to często dobry omen, być może zarodek był wadliwy i organizm nie zechciał go zagniezdzic. Wiele z Nas to przechodzi i nie ma o tym pojęcia, więc chyba nie powinnaś traktować tego jako poronienie trzymam kciuki za CiebieStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Hejka jestem tu nowa choć podglądam Was od jakiegoś czasu To dopiero mój drugi cykl starań ale chyba za bardzo świruję Robiłam test wczoraj (27 dc) i nie było nawet cienia cienia na teście o czułości 10. Cykle mam 30-32 dni... Może i ja się "zapiszę" na test 1 lutego... o ile wytrzymam i o ile ta wredna @ nie przyjdzie... Choć boję się, że przyjdzie a ja się tylko nakręcam niepotrzebnie... ale to takie trudne nie myśleć... Te dni sie tak bardzo ciągną a ja bym tak bardzo chciała, żeby się udało
-
Chwilka89 wrote:Hejka jestem tu nowa choć podglądam Was od jakiegoś czasu To dopiero mój drugi cykl starań ale chyba za bardzo świruję Robiłam test wczoraj (27 dc) i nie było nawet cienia cienia na teście o czułości 10. Cykle mam 30-32 dni... Może i ja się "zapiszę" na test 1 lutego... o ile wytrzymam i o ile ta wredna @ nie przyjdzie... Choć boję się, że przyjdzie a ja się tylko nakręcam niepotrzebnie... ale to takie trudne nie myśleć... Te dni sie tak bardzo ciągną a ja bym tak bardzo chciała, żeby się udałoTomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
Arashe wrote:W pierwszej ciazy też zgubiłam prawie od razu, ale też byłam wysportowana, szczupła i pełna sił, a teraz raczej leniwa, ćwiczę tylko raz na tydzień i więcej jem ;PStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Sasanka to mi jest ciepło bardzo i chce mi sie ciagle jeść i tepo bolą piersi. Co prawda prawdopodobnie nie miałam nawet owulacji, ale jeśli wywróżysz mi ciążę to się nie pogniewam
Ja póki co się nie zapisuję na testowanie, bo nie biorę w tym miesiącu dupka i nie wiem kiedy skończy mi się cykl. -
Scarlet88 wrote:Hej, kalendarz testowanek uzupełniony
Jak się czujecie dziewczyny? U mnie 21 dc i czuje ból w dole brzucha, taki jak po wysiłku fizycznym, powiedzmy że takie prawie zakwasy anie nie do końca... nie wiem od czego to moze być ale tak na wysokości macicy jest umiejscowiony...Malgonia, Scarlet88, agge, Arashe, MonikA_89!, Anielka90 lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Szczesliwa_mamusia wrote:Byc moze. W kwietniu nie badalam przeciwciał. Ostatnie mialam robione przed ciążą, czyli w marcu 2017r.
Oczywiście popieprzyłam piszac. Zjadkam literke. Tj 100mcg, nie mg ,czyli 100ug. A biorę 2tabketki.
Moze powinnaś zwiększyć dawkę. Ja to zrobiłam na własna rękę. Bo jakos trafiam ba lekarzy,co patrzą na mnie jak na dzuwaczke,jak mówię im,ze lykam selen ba tarczyce.
Chyba sobie faktycznie zwiększę Gdzieś natrafiłam co prawda też na artykuly że selen jest zły i bee i że pomaga tarczycy ale psuje coś tam innego i żeby nie brać go za dużo, ale co tam Ja dopiero teraz podczas rozmowy z Tobą się zorientowałam, że niby biorę taki preparat o nazwie "selen + cynk" i nie widziałam, że tam małym drukiem było jeszcze " z witaminami". Sprawdziłam skład - a tam kwas foliowy, który już biorę osobno. Badałam kwas i był OK (górna granica normy, ale nie jakoś super wysoko) więc wydawało mi się ze dawka jest dobrze dopasowana, tylko nie pamietam czy wtedy już brałam te 2 "kwasy foliowe" czy nie xD.cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
MamaStasia :) wrote:To i tak dużo . Ja wogole nie ćwiczę . Po całym dniu biegania za moją mała paskuda nie mam siły na to
-
Tak mnie zmuliło,że miałam ponad godzinną drzemkę. Jejku jaką ja mam wielka nadzieje na to testowanie przedwczoraj pobolewał mnie tez brzuch i czulam takie ciagniecie w pachwinach,wczoraj lekkie dźganie prawego jajnika,dzisiaj spokój
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Sasanka to mi jest ciepło bardzo i chce mi sie ciagle jeść i tepo bolą piersi. Co prawda prawdopodobnie nie miałam nawet owulacji, ale jeśli wywróżysz mi ciążę to się nie pogniewam
Ja póki co się nie zapisuję na testowanie, bo nie biorę w tym miesiącu dupka i nie wiem kiedy skończy mi się cykl.
Hokus pokus, gwaltu rety, bedziesz miala duzo bety :* Dupek chrupek, on dzis zbedny, prog Twoj pewnie jest obledny
Hokus pokus, czary mary, a ja ide po browaryWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 17:56
Niecierpliwa..., Beti82, Ochmanka, agge, Anielka90, Malgonia, Szczesliwa_mamusia, Angelika1313, MonikA_89!, Irvine90, aeiouy, Arashe, moyeu lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Hokus pokus, gwaltu rety, bedziesz miala duzo bety :* Dupek chrupek, on dzis zbedny, prog Twoj pewnie jest obledny
Hokus pokus, czary mary, a ja ide po browarySasanka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Sasanka kochanie pije dzisiaj razem z Toba wariatko hahah
Czary mary, podchorąży, dzisiaj jestem w piwnej ciąży. Droga Beti, pijmy zatem, z brzuchem pochodzimy latem. To już będzie późna ciaza, zdrówko mała, póki możnaOchmanka, Beti82, agge, Szczesliwa_mamusia, Angelika1313, MonikA_89!, aeiouy, Arashe, moyeu, Emmainthegarden, Ineez lubią tę wiadomość
-
SASANKA AJ LOW JUUUUU!!! Gdzie Ty mieszkasz kobieto bo muszę Cię poznać!
Sasanka5, Beti82, Angelika1313, MonikA_89!, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Scarlet pisz mnie proszę na 9.02. To będzie 14dpo więc albo w piątek będzie @ albo w sobotę II
agge lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:SASANKA AJ LOW JUUUUU!!! Gdzie Ty mieszkasz kobieto bo muszę Cię poznać!
Aj low ju tu wery, wery macz, browar w naszym brzuchu powstrzymuje placz. Mieszkam blisko Warszawy, choc jestem czlowiek szarawy. Tobie tez mocno kibicuje i wiem, co los Ci zgotuje. Prezent bedzie wspanialy, bo jestes czlowiek cudowny, choc maly :*Beti82, Ochmanka, agge, Malgonia, Szczesliwa_mamusia, Angelika1313, MonikA_89!, aeiouy, Arashe, moyeu, Emmainthegarden, Ineez lubią tę wiadomość