Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
hahahah Sasanka jestes zajebista.Juz dawno to wiedzialam hahah
Sasanka5, Angelika1313, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
A ja pije i kot mnie gwałci hahahah dobre i to
Ale z tego dzieci raczej nie bedzie hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 19:19
Sasanka5, agge, Emmainthegarden lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:hahahah Sasanka jestes zajebista.Juz dawno to wiedzialam hahah
Beti, Czarnulko piekniusia, pilnuj niebawem swojego brzusia. Wiedzma Sasanka urok dzis rzuca, niedlugo zobaczysz, jak Twoj synek kuca :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 19:32
agge, Angelika1313, Malinowa91, aeiouy, moyeu lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Beti, Czarnulko piekniusia, pilnuj niebawem swojego brzusia. Wiedzma Sasanka urok dzis rzuca, niedlugo zobaczysz, jak Twoj synek przykuca :*
-
nick nieaktualnyW ogole wszystkie sie pilnujcie, bo Sasanka dzis czaruje, bylyscie w lozkach niegrzeczne, to ja Wam cos podaruje. Jednej dam synka, drugiej zas corke, niedlugo bedziecie wszystkie we czworke.
agge, Nuch, Malinowa91, Angelika1313, MonikA_89!, aeiouy, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka5 wrote:Coreczka raz, coreczka dwa, niech Beti piec coreczek ma
Sasanka5, agge, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Sasanka co Ty bierzesz?? Podziel się hahah
Beti82, Malinowa91, Angelika1313, MonikA_89!, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Sasanka co Ty bierzesz?? Podziel się hahah
Troche usmiechu, troche nadziei, odrobinke milosci, szczypte nasienia z jadra szpaka.... a najwiecej to jednak alkoholuagge, Beti82, Malinowa91, Angelika1313, MonikA_89!, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wytrzymałam, bo robiłam owulaki od trzech dni, i ciągle ciemnialy. Zrobiłam ciążowy i jest bladzioch!!!
Ten progesteron 30 jednak coś oznaczał, Jezu cała się trzese
Sasanka5, Ochmanka, agge, 5ylwian, Martek&M, Malgonia, Szczesliwa_mamusia, Malinowa91, MonikA_89!, aeiouy, Arashe, Emmainthegarden, Ineez lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMine93 wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam, bo robiłam owulaki od trzech dni, i ciągle ciemnialy. Zrobiłam ciążowy i jest bladzioch!!!
Widzicie? Moje czary juz zadzialaly! Mine, super, ciesze sie baaardzo Nie ma za coagge, Ochmanka, Beti82, Beti82, Mine93, Malinowa91, Angelika1313, aeiouy, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Mine93 wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam, bo robiłam owulaki od trzech dni, i ciągle ciemnialy. Zrobiłam ciążowy i jest bladzioch!!!
Gratulacje!!Mine93 lubi tę wiadomość
-
Mine no to ekstra!! Tego jeszcze nie grali żeby lutówka tydzień przed lutym ustrzeliła bladziocha haha:) gratulejszyn:*
Sasanka5, Beti82, agge, Mine93, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Sasanka Twoja różdżka ma moc!
Sasanka5, Beti82, Angelika1313, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Sasanka Twoja różdżka ma moc!
Abra-kadabra, czary mary, moc sie nie konczy, tylko browaryWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 20:00
agge, Malgonia, Malinowa91, Angelika1313, Ochmanka, aeiouy, Just199221, Emmainthegarden lubią tę wiadomość
-
Mine93 wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam, bo robiłam owulaki od trzech dni, i ciągle ciemnialy. Zrobiłam ciążowy i jest bladzioch!!!
Super gratulacje
Sasanka jesteś niesamowita
Mam nadzieję że wszystkie nas te czary sięgnąSasanka5, Mine93 lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Mine no to ekstra!! Tego jeszcze nie grali żeby lutówka tydzień przed lutym ustrzeliła bladziocha haha:) gratulejszyn:*
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnielka90 wrote:Super gratulacje
Sasanka jesteś niesamowita
Mam nadzieję że wszystkie nas te czary sięgną
Anielka, my tu z moja rozdzka pobijemy rekordy calego ovufriend, a na fiolet wejdziemy masowo z takim hukiem, ze az sie serwer zawiesi. Wiedzma Sasanka dba o swoich ludziBeti82, Malinowa91, Angelika1313, MonikA_89!, aeiouy, moyeu, Emmainthegarden lubią tę wiadomość