Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane bardzo Wam dziękuję za ten miesiąc :* gratuluję wszystkim, którym się udało. Współczuję i nadal kibicuję tym, które dalej walczą. Trzymam za Was wszystkie kciuki i mam nadzieję, że szybko spełnią się Wasze marzenia.
Nadal będę do Was zaglądaćMonikA_89!, Sasanka55 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Co do tatusiów, mnie mój mąż długo wkurzał. W ogóle mi nie pomagał. Czasem przewinął, jak trzeba było, to wziął na chwilę na ręce i na tym się kończyło. Zaczął się więcej zajmować jak mała już była bardziej kontaktowa, śmiała się, gaworzyla i w ogóle, a jak już zaczęła mówić to jeszcze chętniej się nią zajmował.
I zauważyłam, że niektórzy faceci właśnie tak mają, że nie mają co robić z takim noworodkiem i niemowlakiem, to nie są chętni do opieki... chociaż na pewno nie wszyscy -
Szczesliwa_mamusia wrote:Pamiętajcie,zeby zjesc dzis paczka. Na szczescie
A ja robie faworki. A tak z rana. Bo dzis ladna pogoda. To moze uda nam sie jeszcze plac zabaw zaliczyc -
To mój chłop jest ideałem. Rękę do dzieci ma niesamowitą, bratanice pomógł "odchować", jedna od narodzin mieszkała z nimi, a poza tym potrafił pokochać "nie swoje" dziecko... Całym serduchem. Młoda nie jest jego córką biologiczną, ale nie umieją bez siebie żyć. I to nawet na niego bardziej czeka aż wróci z pracy
agge, Agamk, MonikA_89!, Ochmanka, Ania_85_, szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
A mój maż znów dostał ataku alergii. tym razem po zjedzeniu pączka
Masakra jakaś. Podejrzewamy, ze to jest jakaś alergia krzyżowa. On ma uczelnie na leszczynę która już pyli i ponoć to potrafi jakoś tam wywołać reakcje alergiczną w połączeniu z różnymi pokarmami, które normalnie go nie uczulają oby tylko mu te przeciwciała nie wytłukły znów żołnierzy. -
agge wrote:Ja nie lubię pączków Ale może zjem jednego.
Ochmanka, Sasanka55 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Malgonia wrote:A mój maż znów dostał ataku alergii. tym razem po zjedzeniu pączka
Masakra jakaś. Podejrzewamy, ze to jest jakaś alergia krzyżowa. On ma uczelnie na leszczynę która już pyli i ponoć to potrafi jakoś tam wywołać reakcje alergiczną w połączeniu z różnymi pokarmami, które normalnie go nie uczulają oby tylko mu te przeciwciała nie wytłukły znów żołnierzy.Malgonia lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
kamila0530 wrote:Czyli jeśli poszłabym dziś 4t6d to nic ginekolog nie zobaczy raczej?
kamila0530, agge lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Jak można nie lubić pączków! Może nie trafiłaś na smaczne poprostu
Najbardziej lubiłam domowe mojej mamy, ona robiła takie dobre, malutkie, z czekoladą jedyne jakie mi smakują.Salome lubi tę wiadomość
-
U mnie śluzu nie ma, to zaczęło lecieć z nosa. Ale tak fest. Jak z hydrantu. Maaaatko. Podbrzusze dalej pobolewa, więc nie wiem czy po owu już. A przytulę się do męża jeszcze dziś. Rano mnie rozczulił, nastawił sobie budzik na 6 żeby przeprowadzić atak i ... zasnął obudził znów o 6:50 przerażony, że trzeba działać szybko, to tylko się zasmialam, dałam buziaka i kazałam poleżeć chwilę i ruszać do pracy 24h temu była akcja, może podziałamy jeszcze wieczorem, na spokojnie. Wreszcie jesteśmy w jednym obozie! Czuję jakbym tak realnie starała się pierwszy miesiąc
Btw. mam takie bulgoty w jelitach, że ja pierdzielę!!! Aż wstyd wśród ludzi siedzieć. Brzmi jakby burczało w brzuchu, ale wiem, że to niżej. To tez mi każe myśleć, że już po owu. Progesteron zaczyna robić robotę.moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka, też nie zachwycam się wszystkimi dziećmi Lubię je, uwielbiam spędzać z nimi czas, one lubią mnie - ale do rozpływania się nad każdym i słodzenia jest mi baaaaardzo daleko. Piona
MonikA_89!, moni05, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny proszę pomóżcie... Jestem 8 dpo. Z ciekawości wczoraj jak i dziś zrobiłam rano test owulacyjny. I tu moje zdziwienie. Wyszły pozytywnie. Zdjęcie jest dzisiejszego testu. Powiedzcie czy to może oznaczać szansę, że tym razem się udało?
https://zapodaj.net/09bea4a2474a4.jpg.html -
kamila0530 wrote:Czyli jeśli poszłabym dziś 4t6d to nic ginekolog nie zobaczy raczej?
😭
agge wrote:Hehe jadłam różne. Ja po prostu nie przepadam za słodkim A kupne pączki to już w ogóle, odrzuca mnie
Najbardziej lubiłam domowe mojej mamy, ona robiła takie dobre, malutkie, z czekoladą jedyne jakie mi smakują.
Najlepsze są takie cieplusie
😭
Ja też nie jestem fanką pączków i słodyczy ogólnie. W pracy mamy tego mnóstwo, a ja nic nie jem. Dla przeciwwagi przyniosłam dziś owoce i warzywa dla wszystkich, ale póki co to tylko papryka się cieszy powodzeniem, reszta leży. Ale pączka każdy wsuwa
agge, Szczesliwa_mamusia, moni05 lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍