Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje ulubione to takie typowe, PRLowskie pączki w lukrze z marmoladą Uwielbiam. Żadne nowości, żadne pączki z bekonem czy lemon curd. LUKIER I MARMOLADA FOREVA!
Niecierpliwa..., Malgonia, Ania_85_, Nuch lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina89 wrote:Dziewczyny proszę pomóżcie... Jestem 8 dpo. Z ciekawości wczoraj jak i dziś zrobiłam rano test owulacyjny. I tu moje zdziwienie. Wyszły pozytywnie. Zdjęcie jest dzisiejszego testu. Powiedzcie czy to może oznaczać szansę, że tym razem się udało?
https://zapodaj.net/09bea4a2474a4.jpg.html
Zrób ciążowy to będziesz mieć potwierdzenieagge, Sasanka55, Holibka lubią tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Moja mama też robi pączusie z powidłami. Pewnie dzisiaj będzie smażyć, bo nie przepuści takiej okazji
Najlepsze są takie cieplusie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika jak jest sezon na alergie to bierze allegre. ma w domu encorton clatre i adrenalinę na wszelki wypadek... ale ze już rok był spokój to lezą w domu w nie w torebce. jak mi wczoraj powiedział, ze oczy go już szczypią to aż nie dowierzałam.. w końcu jest zima. a tu taka niespodzianka.
Ja za dzieciaka z mama i babcia robiłyśmy faworki, a od pączków mamy panią Basię. Jak skończę remont to ma wpaść i nas pouczyć jak robić te pączusie.Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
O Matko dziewczyny podzielcie się trochę niechciejstwem do słodkiego... dziś już 4 pączki za mną.
Ania_85_ lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Monika jak jest sezon na alergie to bierze allegre. ma w domu encorton clatre i adrenalinę na wszelki wypadek... ale ze już rok był spokój to lezą w domu w nie w torebce. jak mi wczoraj powiedział, ze oczy go już szczypią to aż nie dowierzałam.. w końcu jest zima. a tu taka niespodzianka.
Ja za dzieciaka z mama i babcia robiłyśmy faworki, a od pączków mamy panią Basię. Jak skończę remont to ma wpaść i nas pouczyć jak robić te pączusie.Malgonia lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Ochmanka , nie ważne ile za Tobą - ważne ile przed
-
Ochmanka chociaż sprawdzisz jak by Ci z brzuszkiem było. teraz w lidlu jest odzież ciążowa to możesz sobie coś luźniejszego sprawić. Mój rekord to 9 - poszłam po tym biegać zrobiłam życiówkę na 10 km, ale myslałąm późnej ze umrę
Ale jak znam siebie to do 56 spokojnie dobiję.agge, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś mini pączki z karmelem i orzeszkami, kulki serowe i pączki z cukrem pudrem
Sabina zrób ciążowy, owulaki oszukują ja miałam negatywy 7-10 dpo a jednak ciąża🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
Ja się skusiłam na jednego, mama mi kupiła z polewą czekoladową z cukrem pudrem ani z lukrem nie lubię, bleeee.
Dostałam smsa, że dostanę dziś jakąś paczkę. To chyba moja opaska do testowania -
A ja jestem w klinice i w rejestracji tyle pączków do koloru do wyboru
szona, Niecierpliwa..., agge, moni05, Nuch, Ochmanka, MonikA_89!, Malinowa91, nuśka91 lubią tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
A ja przeczytałam, że bulgoty w brzuchu są objawem ciąży. Brawo! Witamy wkręcanie - albo przed owu albo max 1 dpo Mnie się już nie da leczyć nawet
cukrzyk1991, agge, Malgonia, Szczesliwa_mamusia, moni05, Nuch, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Eh, dziewczyny.....pączki....Boże, tak uwielbiam. Dawno nie sprawdzałam ile mają węglowodanów (cukru) bo zawsze insulina szła na oko na te cuda. Ale teraz tak nie mogę, więc wpisałam w google i jeden pączek to 45g węgli = 5j insuliny co jest jednoznaczne = z porcją insuliny jaką podaję na duży, pełny obiad...
Chyba zjem dziś tylko 1/4 pączka I w dodatku pójdę po pączki spacerkiem 30 minut, żeby ciut cukier zleciał
p.s. Moja teściowa robi pycha pączki, ale takie mini (jak połowa normalnego)cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
Mój szwagier jest cukiernikiem, robi cuda!
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0250b3252e04.png
Dziewczyny wklejam moj wykres...przedwczoraj owulak pozytywny,wczoraj tez,wieczorem i dzisiaj az bordowy. A temperatura tak... do tego szczyt sluzu bialkowego mialam przedwczoraj wieczorem. Wczoraj tez byl ok a dzisiaj wstalam i co? Lepki,tylko lekko ciagnacy,raczej nawet bialy i bardziej zbity. Jak to rozumiec? Owu byla? Miala byc ale sie rozmyslila? Dopiero bedzie?przy takich wahaniach temp nawet apki mi nie wyznacza.
Edit:dodam,ze wczoraj kolo 18 jeszcze bardziej niz w poprzednich dniach bolaly mnie jajniki az ledwo dalam rade przy ♡ ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 13:10
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian, kurczę. Ciężko to zinterpretować, faktycznie Ci skacze ta temperatura. Mogła być owulacja wczoraj. Może być dziś równie dobrze, ciężko stwierdzić po tym wykresie, czy już była. Mierzysz zawsze o tej samej godzinie?