Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny5ylwian wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0250b3252e04.png
Dziewczyny wklejam moj wykres...przedwczoraj owulak pozytywny,wczoraj tez,wieczorem i dzisiaj az bordowy. A temperatura tak... do tego szczyt sluzu bialkowego mialam przedwczoraj wieczorem. Wczoraj tez byl ok a dzisiaj wstalam i co? Lepki,tylko lekko ciagnacy,raczej nawet bialy i bardziej zbity. Jak to rozumiec? Owu byla? Miala byc ale sie rozmyslila? Dopiero bedzie?przy takich wahaniach temp nawet apki mi nie wyznacza.5ylwian lubi tę wiadomość
-
Ku@#a, mąż chory więc wiecie, umierający.
A mi się chyba już dni płodne zaczynają i w dodatku od 3 dni mam taką ochotę, że nie wiem... A ten takie numery ;P jak dziś mi też odmówi, to nie wiem, co mu zrobię -
agge wrote:5ylwian, kurczę. Ciężko to zinterpretować, faktycznie Ci skacze ta temperatura. Mogła być owulacja wczoraj. Może być dziś równie dobrze, ciężko stwierdzić po tym wykresie, czy już była. Mierzysz zawsze o tej samej godzinie?
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyTo co dziewczynki. Na poprawę endometrium pijemy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d743e6b15cfe.jpg
agge, Ochmanka, MonikA_89!, Niecierpliwa..., moni05, Irvine90, Angelika1313, Ania_85_, Malinowa91, nuśka91, Sasanka55, Magduullina lubią tę wiadomość
-
5ylwian wrote:Tak. Odchyły jesli mam to 15min. Jak sie sama obudze 5.15 to juz nie czekam do 5.30. Masakra moze faktycznie powinnam codziennie mierzyc temp np 3minuty a nie zapisywac po pikaniu termometra. Bo nieraz piknie po 25,30,40 sek i zapisuje a juz kiedys pisalam,ze jak zaczelam to po 10sek pikania zaczyna mierzyc dalej i tal potrafi rosnac do 5minut.dziwne to. No i ten sluz mnie bardzo zdziwil. Wyglada jakby robil sie juz kremowy,gesty i malo rozciagliwy.nie wiem tez co z duphastonem zrobic. Mialam brac od 3dpo a uwazac,ze byla czy czekac dalej i ile?
-
Kaczorka wrote:5ylwian - nie znam Twojego organizmu, ale jeśli miałabym interpretować wykres po swojemu, to właśnie stawiała bym na owu 2 dni temu, czyli dzień po tym największym spadku temperatury
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
kamila0530 wrote:A czy beta 9 dpo równa 18,4 to nie za mało?
Holibka, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Kamila to wynik w sam raz na ten czas
Sylwian, może spróbuj sobie ustawiać stoper w zegarku i mierzyć np zawsze 60 sekund i zobaczysz co z tego wyjdzie. ja mam taki termometr z komuterkiem to on raz piszczy po jakiś 30 sekundach (nie wiem po co), ale to końcowe pikanie jest po 5 minutach i ten wynik on zapisuje jako temperaturę dnia.
Ciężko jednoznacznie coś tu wyrokować. u mnie sie znacznie pogarsza śluz na owulację, wiec jeśli wczoraj miałaś takie super bordo to może dziś jest owulacja. Nie jesteś pewna czy dobrze mierzysz wiec bym się temperatura aż tak nie sugerowała a bardziej skupiła na śluzie i testach owulacyjnych.
badasz szyjkę? -
Malgonia wrote:Kamila to wynik w sam raz na ten czas
Sylwian, może spróbuj sobie ustawiać stoper w zegarku i mierzyć np zawsze 60 sekund i zobaczysz co z tego wyjdzie. ja mam taki termometr z komuterkiem to on raz piszczy po jakiś 30 sekundach (nie wiem po co), ale to końcowe pikanie jest po 5 minutach i ten wynik on zapisuje jako temperaturę dnia.
Ciężko jednoznacznie coś tu wyrokować. u mnie sie znacznie pogarsza śluz na owulację, wiec jeśli wczoraj miałaś takie super bordo to może dziś jest owulacja. Nie jesteś pewna czy dobrze mierzysz wiec bym się temperatura aż tak nie sugerowała a bardziej skupiła na śluzie i testach owulacyjnych.
badasz szyjkę?
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:O rety, dzwonili do mnie wlasnie z przychodni, ze mam do odebrania wyniki PAI-1 i V Leidena... Na reszte czekam... Umre ze strachu w pracy do tego czasu.. A po pracy wszystkie posty ladnie nadrobie
Trzymam kciuki, będzie git!
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
5ylwian wrote:Tak. Odchyły jesli mam to 15min. Jak sie sama obudze 5.15 to juz nie czekam do 5.30. Masakra moze faktycznie powinnam codziennie mierzyc temp np 3minuty a nie zapisywac po pikaniu termometra. Bo nieraz piknie po 25,30,40 sek i zapisuje a juz kiedys pisalam,ze jak zaczelam to po 10sek pikania zaczyna mierzyc dalej i tal potrafi rosnac do 5minut.dziwne to. No i ten sluz mnie bardzo zdziwil. Wyglada jakby robil sie juz kremowy,gesty i malo rozciagliwy.nie wiem tez co z duphastonem zrobic. Mialam brac od 3dpo a uwazac,ze byla czy czekac dalej i ile?
5ylwian lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa601918f552.jpg
Czy to znaczy że jutro popołudniu nie pogadamy????agge, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Sasanka nie stresuj się. nawet jak coś wyjdzie to nie jest koniec świata. Będziesz brała zastrzyki i już. Wdech i wydech.
Sylwian żeby z szyjki coś wyczytać to trzeba ją regularnie sprawdzać. u mnie np. twardnieje po owulacji i jest to wyczuwalne. i jeśli chodzi o śluz to czasem mam wątpliwości, ale razem z szyjką już ten moment kiedy jest definitywnie po odróżniam. Spróbuj sobie zapisywać i może wyłapiesz jak się zmienia (moim zdaniem położenie wysoko - nisko jest trochę bez sensu bo ona się przemieszcza, wystarczy że się inaczej ułożysz), ale właśnie jak twardnieje. Obyś zaszła nim się nauczysz
Dziewczyny skoro jutro przerwa to zachodzimy w ciążę trzeba jakoś ten czas wykorzystaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 13:32
Szczesliwa_mamusia, Ochmanka, MonikA_89!, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Sasanka kciuki, będzie git
Kamila, ładna beta, akurat
Ja i pączki? Kupiłam po jednym, jak chłop wróci to skonsumujemy. Ja to jakoś mało słodka jestem...Sasanka55 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Mi wygląda, że owu była 12dc, w tym dołku temperatury. Też mierzę elektronicznym i nie patrzę na pikanie tylko trzymam w paszczy 4-5min. Zdarzało mi się, że pikał przy 36.4 a dobijał potem do 36.7
-
MonikA_89! wrote:Mi wygląda, że owu była 12dc, w tym dołku temperatury. Też mierzę elektronicznym i nie patrzę na pikanie tylko trzymam w paszczy 4-5min. Zdarzało mi się, że pikał przy 36.4 a dobijał potem do 36.7
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Malgonia wrote:Sasanka nie stresuj się. nawet jak coś wyjdzie to nie jest koniec świata. Będziesz brała zastrzyki i już. Wdech i wydech.
Sylwian żeby z szyjki coś wyczytać to trzeba ją regularnie sprawdzać. u mnie np. twardnieje po owulacji i jest to wyczuwalne. i jeśli chodzi o śluz to czasem mam wątpliwości, ale razem z szyjką już ten moment kiedy jest definitywnie po odróżniam. Spróbuj sobie zapisywać i może wyłapiesz jak się zmienia (moim zdaniem położenie wysoko - nisko jest trochę bez sensu bo ona się przemieszcza, wystarczy że się inaczej ułożysz), ale właśnie jak twardnieje. Obyś zaszła nim się nauczysz
Dziewczyny skoro jutro przerwa to zachodzimy w ciążę trzeba jakoś ten czas wykorzystać
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g