Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
moyeu wrote:Ochmanko, idź na proga 7dpo to będzie wiadomo
-
nick nieaktualny
-
Dzwoniłam do lekarza zapytać o te wczorajsze moje plamienia i powiedział, że mam zrobić drugą betę, bo teraz jest ku temu powód. I jak tu się nie stresować, to nie wiem... Dam Wam znać co wyszło, wyniki pewnie ok 17:00 będą.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nuśka91 wrote:Dzwoniłam do lekarza zapytać o te wczorajsze moje plamienia i powiedział, że mam zrobić drugą betę, bo teraz jest ku temu powód. I jak tu się nie stresować, to nie wiem... Dam Wam znać co wyszło, wyniki pewnie ok 17:00 będą.
-
Nuch, takie to życie jest... Nie przejmuj się! My też będziemy mamami!
Ochmanka, Nuch, Magduullina lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
nuśka91 wrote:Dzwoniłam do lekarza zapytać o te wczorajsze moje plamienia i powiedział, że mam zrobić drugą betę, bo teraz jest ku temu powód. I jak tu się nie stresować, to nie wiem... Dam Wam znać co wyszło, wyniki pewnie ok 17:00 będą.
Będzie dobrze. trzymam kciukiMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam mocno kciuki!!! Będzie wszystko dobrze.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynuśka91 wrote:Dzwoniłam do lekarza zapytać o te wczorajsze moje plamienia i powiedział, że mam zrobić drugą betę, bo teraz jest ku temu powód. I jak tu się nie stresować, to nie wiem... Dam Wam znać co wyszło, wyniki pewnie ok 17:00 będą.
-
nick nieaktualnynuśka91 wrote:Dzwoniłam do lekarza zapytać o te wczorajsze moje plamienia i powiedział, że mam zrobić drugą betę, bo teraz jest ku temu powód. I jak tu się nie stresować, to nie wiem... Dam Wam znać co wyszło, wyniki pewnie ok 17:00 będą.
-
Moyeu, Scarlet szkoda
Ale przynajmniej prog masz piękny Moyeu i to daje nadzieje na coraz lepsze cykle
Arashe to jest to, czego się najbardziej obawiasz i to zrozumiałe :* postaraj się nie myśleć o tym śnie, mi pomaga wyobrażanie sobie lepszej wersji tych snów
Nuśka, lekarz to zlecił na pewno dla ostrożności, masz przynajmniej powód żeby sądzić, że jesteś pod dobrą opieką. Będzie na pewno dobrze, to formalność.
Sasanka - nieustannie jesteś moim guru autosugestia ponoć działa cuda. Tylko nie pokazuj Emkowi, bo będzie miał znów wątpliwości co do Twojej głowy, a pamiętaj, że chłopy nie rozumieją. Żaden.
Poza tym czekam na pozytywne bety
Magduullina, Sasanka5, Arashe, moyeu lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Mąż wykorzystany według planu.
Biedak spał tylko 2h, a ja go tak męczę. Aż mi go normalnie żal
Żeby chociaż się opłaciło to wszystkoMagduullina, Nuch, APrzybylska, nuśka91, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
U mnie prog 9,83 9dpo. Trochę nędzny. Chyba jest wytłumaczenie bylejakości wykresu.
W grudniu 7dpo było 15,63.
-
nick nieaktualnyNuska, kazal Ci zrobic bete, bo nie chce brac na siebie odpowiedzialnosci. Pewnie mial ochote powiedziec "nie przejmuj sie, wiekszosc ciezarowek plami". Zaciskam kciuki!
Ochmanka, nie mow, ze prog nedzny, bo ja mialam w 7dpo 8.8, a w swoja ciaze jednak wciaz wierze Moze na chwile u nas spadl, jak nas pani kujnela igla.
Moni, nie pokaze, ukrylam On nie lubi takich rzeczy.
Nuch, u ktorejs z Was widzialam stopke, ze najlepsza antykoncepcja sa starania o dziecko. Damy rade, zafasolkujemy :*
Magduullina, Ochmanka, Nuch, moni05 lubią tę wiadomość
-
Nuśka będzie dobrze
Moyeu, Scarlett - przykro mi
Black Lady czekamy na wyniki, na pewno będzie pięknie
Dziewczyny mam pytanie - dlaczego wiesiołka tylko do owu?
U mnie w tym cyklu temperatura też wyjątkowo niska. Owulacji raczej nie było. Dziś czuję się okresowo. Jestem niby 15DC.moyeu lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Nuśka będzie dobrze
Moyeu, Scarlett - przykro mi
Black Lady czekamy na wyniki, na pewno będzie pięknie
Dziewczyny mam pytanie - dlaczego wiesiołka tylko do owu?
U mnie w tym cyklu temperatura też wyjątkowo niska. Owulacji raczej nie było. Dziś czuję się okresowo. Jestem niby 15DC.
Bo może wywołać poronienie, jeśli dojdzie do zapłodnienia.
A to z kolei dlatego, że może wywoływać mikroskurcze macicy.APrzybylska lubi tę wiadomość
-
APrzybylska wrote:U mnie w tym cyklu temperatura też wyjątkowo niska. Owulacji raczej nie było. Dziś czuję się okresowo. Jestem niby 15DC.
To moze owulacja dopiero będzieAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny