Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 🥰Luty szczęście nam przyniesie, ależ będzie piękna jesień ! 🥰🤱
Odpowiedz

🥰Luty szczęście nam przyniesie, ależ będzie piękna jesień ! 🥰🤱

Oceń ten wątek:
  • Nitka96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile tutaj cudownych wiadomości!

Przesyłam Wam trochę słonka ☀️ Tak bardzo tego potrzebowałam 🧘🏻‍♀️
    5b7e9971eede9.jpghttps://zapodaj.net/plik-ttLCJWlzU9

* Robiła któraś z Was wyniki Allo i Cross w diagnostyce? Jest napisane do cross match 3 dni a mija już 5 a ich nie ma 🫣

👩🏻 96' - PCOS, IO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY
    STARANIA OD 01.24
    START IVF 03.25
    I procedura - 4 ❄️
    I transfer FET 04.25 (cykl sztuczny) ❌
    II transfer FET 05.25 (cykl naturalny) - ACARD, PROLUTEX, UTROGETSAN - 7+1 łyżeczkowanie próżniowe 😢💔
    III transfer FET 01.26 (cykl naturalny) - ACARD, CLEXANE, ENCORTON 10 MG, PROLUTEX, UTROGESTAN - cb ❌
    🔜 IV transfer FET - Z ZALECENIAMI IMMUNOLOGA
  • aszin Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biochemiczko, zaciskam kciuki za betę! 🍀✨

Starania od 08.2023
    03.2024 💔

♀ Hashimoto, trombofilia | AMH 5,1
    ♂ Oligoteratozoospermia

01.2026 IVF: ❄️ 4.1.1 ❄️ 3.2.2

24.01.2026 ET 5.1.1 🍀🍍
    5dpt ⏸️ → 7dpt 81,40 → 9dpt 189 → 11dpt 447 → 13dpt 858 → 26dpt 22494 → 27dpt CRL 5,9mm i ❤️

preg.png
‹‹ 34 35 36 37 38
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ