Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
14 grudniacukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
nick nieaktualnyArashe wrote:Mamofaza, ElfiaKsiężniczka, Malgonia, aeiouy, agge, Cukrzyk, Nuch, Parenka i pozostałe panie, na jaki dzień mam wpisać?
Pewnie walne jeden w wigilię ale to tak raczej wierząc w magie światmoni86 lubi tę wiadomość
-
I już mi lepiej. Beta urosła z 1037 do 4040 w normie dla tego tygodnia ciąży.
Przepraszam, że dzielę się tutaj z Wami takimi rzeczami. Jeśli mam przestać to powiedzcie. Ale tylko was bliżej znam z tego forum. ❤️agge, Marianka@87, Beti82, cukrzyk1991, Malgonia, Niecierpliwa..., Emmainthegarden, aeiouy, Arashe, Sasanka5, moyeu, makowa, MonikA_89!, _mamofaza, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
staraniowa wrote:I już mi lepiej. Beta urosła z 1037 do 4040 w normie dla tego tygodnia ciąży.
Przepraszam, że dzielę się tutaj z Wami takimi rzeczami. Jeśli mam przestać to powiedzcie. Ale tylko was bliżej znam z tego forum. ❤️
No coś Ty, chwal się chwal. Dajesz nadzieję
Piękna beta!Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Agge, przyrost chyba ok, nie?
Głupia znalazłam jakiś kalkulator beta hcg w necie i on mi zasugerował że nie jest ok.Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Arashe wrote:Mamofaza, ElfiaKsiężniczka, Malgonia, aeiouy, agge, Cukrzyk, Nuch, Parenka i pozostałe panie, na jaki dzień mam wpisać?
-
staraniowa wrote:Agge, przyrost chyba ok, nie?
Głupia znalazłam jakiś kalkulator beta hcg w necie i on mi zasugerował że nie jest ok.agge lubi tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:To po co szukasz ?
Bo jam głupia i za dużo chcę wiedzieć xD
Wiem. Świruję.
staraniowa wrote:Bo jam głupia i za dużo chcę wiedzieć xD
Wiem. Świruję.staraniowa lubi tę wiadomość
-
staraniowa wrote:I już mi lepiej. Beta urosła z 1037 do 4040 w normie dla tego tygodnia ciąży.
Przepraszam, że dzielę się tutaj z Wami takimi rzeczami. Jeśli mam przestać to powiedzcie. Ale tylko was bliżej znam z tego forum. ❤️staraniowa lubi tę wiadomość
Starania od 2016 r.
Decyzja o IVF grudzień 2018.
I podejście: kwiecień 2019
30/4 transfer, 8/5 dwie kreski! 10/6 pierwsze USG i jest ❤
Wrzesień 2020- zaczynamy starania o drugie dziecko!
15/1 dwie kreski!!! -
Ja też uważam staraniowa, że wszystko skonczy sie dobrze
staraniowa lubi tę wiadomość
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
Staraniowa, nie wpisuj do kalkulatorów bo one nie uwzględniają, ze beta zwalnia. gdyby było inaczej to to jej poziom byłby przekosmiczny.
Dlatego własnie mówiłam, żebyś po 1000 nie robiła już tego badania, bo ono nie jest miarodajne. Urosła i to się liczystaraniowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraniowa wrote:I już mi lepiej. Beta urosła z 1037 do 4040 w normie dla tego tygodnia ciąży.
Przepraszam, że dzielę się tutaj z Wami takimi rzeczami. Jeśli mam przestać to powiedzcie. Ale tylko was bliżej znam z tego forum. ❤️
Po to jest to forum, żeby się wzajemnie spierać i pisać TOTALNIE WSZYSTKOstaraniowa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję, dziewczyny. Jesteście przekochane! ❤️
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
Weronika2018 wrote:Dziękuje wszystkim za wsparcie ,mam już wyniki :
12 dpo - 7,9
15 dpo - 77
16 dpo - 129 - dzisiaj
Progesteron wczoraj 27, dzisiaj 25 czyli spada
Co myślicie o tych wynikach ?agge lubi tę wiadomość
Starania od 2016 r.
Decyzja o IVF grudzień 2018.
I podejście: kwiecień 2019
30/4 transfer, 8/5 dwie kreski! 10/6 pierwsze USG i jest ❤
Wrzesień 2020- zaczynamy starania o drugie dziecko!
15/1 dwie kreski!!! -
Staraniowa pisz. Ja tam czuje z tobą wspólnotę, choć może o tym nie wiesz. Też starałam się u wszystkich lekarzy w Trójmieście a potem nagle zaszłam naturalnie. I po necie napastowalam lekarza, że ma mnie przyjść na cito, bo wiedziałam że biorę duże dawki leków na tarczyce i będę potrzebować rozrzedzenia krwi. Też nie mogłam uwierzyć. Bo tyle cykli starań ze szpagatami pod żyrandolem, a tu tak po prostu bez niczego...
Także ten. Obysby wszystkie zaciazyly i tu sobie pisały.
staraniowa, moni86, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Miałam też pomysł na listę, ale myślę - na wuj taka lista jak połowa Lasek wpisze termin a testuje 6 dni wcześniej, bo test do nich wolał z głębi szuflady )).
Ja się nie śmieje. Specjalnie nie kupuje bo pewnie też by mnie skusiło..
moni86, aeiouy, agge, NAg08 lubią tę wiadomość