Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z kolei chyba kupie sobie ovarian czy ovarin:P w tym cyklu wzięłam cztery saszetki inofemu przed owulacja, bo mi zostały z poprzednich cykli
-
Ale jaja, ja jak dostane okres we wtorek to bede testowac w wigilie
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Lepszych prezentów nie możemy sobie wymarzyć na święta jak dwie kreski na teście W tym roku list do Mikołaja obowiązkowy. Ja mam plan ambitny na ten miesiąc od 6-14 intensywne starania. Tak mi się cykle rozjechaly.. Zobaczymy czy podołamy temu wyzwaniu
-
nick nieaktualny
-
Nich, zatopisz smutku w sylwestra czego oczywiście żadnej z was nie życzę. Na święta musza być tylko II
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 14:08
aeiouy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do was pytanie. Czy jest możliwość zapłodnienia jak kochałam się z chłopakiem w niedziele, a we wtorek wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, czyli w środę prawdopodobnie miałam owulacje choć w ogóle jej nie czułam, nie miałam żadnych bóli jajnika itp, to możliwe jest, że ta owulacja była i 3 dni przed owulacją jest szansa na zapłodnienie?
-
Dokładnie! Tylko dwie kreski wchodzą w grę Dowodów na to, że mam świra nie muszę daleko szukać. Właśnie jestem na spacerze o mówię dzieciom:"Patrzcie bocian" i już myślę że to dobry znak. Okazało się, że to pies biało-czarny. Co ja mam w głowie? Bocian w listopadzie. :o
Emmainthegarden, Arashe, makowa, Nuch, Ochmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Dodam, że w dzień prawdopodobnej owulacji test wyszedł już negatywny
-
Mamafoza, dlaczego ost cykl starań?
Aha, powiem Ci, tylko nikomu nie mów. ( )) )
Ja z kolei zobaczyłam wózek, taki jaki chciałam kupić poprzednim razem. Znowu dookoła same niemowlęta w wózkach.
I najgorsze. Ost w lumpie były rzeczy za 1 zł. Kupiłam bodziaka w niebieskie paski (bo z wełny merynosów) i maleńką sukienkę (bo firmy Molo). Nie mogłam się opanować. A szansę na zajście widzę marne, to niech mi ktoś powie po co?????
Eh, najwyżej Staraniowej podrzucę..
-
Ostatnim razem zaszłam w cyklu grudniowym... Tzn w grudniu a testowałam w styczniu. Generalnie z mojego doświadczenia wynika, że w trakcie zagniezdzania należy wypić tyle alkoholu ile się w życiu nie piło, to pomaga
makowa, Nuch, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Dziewczyny mam do was pytanie. Czy jest możliwość zapłodnienia jak kochałam się z chłopakiem w niedziele, a we wtorek wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, czyli w środę prawdopodobnie miałam owulacje choć w ogóle jej nie czułam, nie miałam żadnych bóli jajnika itp, to możliwe jest, że ta owulacja była i 3 dni przed owulacją jest szansa na zapłodnienie?
Jest szansa, że plemniki przetrwały zwłaszcza, jeśli miałaś śluz płodny, ja miałam wtedy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 15:37
-
Nasz ostatni cykl, bo we wrześniu się przeprowadzamy. Chciałabym urodzić jeszcze tu w domu, bo tu mam mamę a ona małych ogarnia i spokojnie ją mogę z nimi zostawić jak pójdę do szpitala
Emmainthegarden obiecuję Ci, że te ciuszki wykorzystasz! Może akurat przywołasz nimi dzidzie, oby!Emmainthegarden lubi tę wiadomość
-
Jak dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam faze na maleńkie ubranka!! no przeciez zal nie kupić gdy wudzi się takie cacka w sklepie za marne grosze
Emmainthegarden lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Emmainthegarden wrote:Ostatnim razem zaszłam w cyklu grudniowym... Tzn w grudniu a testowałam w styczniu. Generalnie z mojego doświadczenia wynika, że w trakcie zagniezdzania należy wypić tyle alkoholu ile się w życiu nie piło, to pomaga
Ja się przeliczyłam, nie będę testować w Wigilię tylko później. Ovufriend prognozuje mi cykl 34 dni, inna apka 36 dni (bazując na ostatnim cyklu, który mógł być sztucznie wydłużony), więc test w święta lub tuż po.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 16:33
-
Swoją drogą, mam 1/3 wyników od reumatologa (ostatnio reumatolog nie był w stanie stwierdzić, czy mam zespół antyfosfolipidowy czy nie mam) no i wynik jest dodatni dla igm i wątpliwie dodatni dla igg - poprzednio był tylko wątpliwie dodatni igm. Zobaczymy jak reszta badań...