Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja teraz poprzeglądałam trochę cykli udostępnianych gdzie zakończyły się dwoma kreskami i w sumie to wiem, że nic nie wiem są tak przeróżne wahania temperatur duże i małe ( jak u mnie), że nie przewidzi
Także 26 testowanie i tyle a nóż na końcówkę świąt trafi się prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 11:19
agge, Arashe lubią tę wiadomość
-
Tak wyglądał test wieczorem niby przed tą owulacją. No ani trochę jak pozytyw nie wygląda
Wczoraj wieczorem zdecydowanie najmocniejsza kreska. Więc nie wiem sama co myśleć.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1c0747716ff.jpg -
Jestem po usg.
Jest maluch. Jest i bijące serduszko. Popłakałam się jak dziecko.
Wiek ciąży z USG to 6t 6d, czyli o 4 dni młodsza już pierwotnie szacowałam.
Z racji na moją historię ciąż i cukrzyce ciążową, moja ciąża jest wysokiego ryzyka i muszę być prowadzona na Patologii Ciąży.
Ale nic nie opisze naszego szczęścia. Nic.agge, Niecierpliwa..., cukrzyk1991, aeiouy, JaSzczurek, Irvine90, Sasanka5, Malgonia, Arashe, Emmainthegarden, Kinga13, Malinowa91, Ochmanka, Olga_89, MonikA_89!, makowa, moyeu, Weronika2018 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
staraniowa wrote:Jestem po usg.
Z racji na moją historię ciąż i cukrzyce ciążową, moja ciąża jest wysokiego ryzyka i muszę być prowadzona na Patologii Ciąży.
Ale nic nie opisze naszego szczęścia. Nic.
Cieszę się ogromniestaraniowa, Nuch lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraniowa wrote:Jestem po usg.
Cieszę się
także dużo odpoczywaj bo to jest najważniejszestaraniowa lubi tę wiadomość
-
Baaaaardzo się cieszę Tą patologią ciązy się nie martw bo tak jak piszesz - wystarczy że masz cukrzycę i od razu trafiasz na listę "patologii" Praktycznie większość cukrzyczek donosi ładnie ciążestaraniowa lubi tę wiadomość
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
Ale nic nie opisze naszego szczęścia. Nic.staraniowa lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Staraniowa - jakie dobre wieści! Odpoczywajcie :*
P.S. Ja też się popłakałam jak czytałam Twoj wpis:)staraniowa lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Się mi makijaż tak rozmazał... Masakra
Tak fasolce serduszko nawala, że ... Jezu, mam w sobie małe życie!
Każdej z Was tego życzę. I na pewno się uda!!!!!!!!!!!!!!!!!
cukrzyk1991, Jagódka88, agge, MamaStasia :), Emmainthegarden, Sasanka5, Ochmanka, MonikA_89!, mephala246, moyeu lubią tę wiadomość
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
staraniowa wrote:Się mi makijaż tak rozmazał... Masakra
Tak fasolce serduszko nawala, że ... Jezu, mam w sobie małe życie!
Każdej z Was tego życzę. I na pewno się uda!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!! może to głupie ale i mi się zakręciła łezka! czekamy na Kropka w takim razie!!!staraniowa lubi tę wiadomość
4cs o pierwszego Dzidziulka szczęśliwy
beta HCG - 07.03 - 29,9
- 09.03 - 101,0
Progesteron 16.05.18 19dc - 19,50
TSH 23.08.18 - 3,160
Letrox 50mg
TSH 27.11.18 - 1,330
Prolaktyna 03.12.18 11dc 267 mlU/l - 13,35 ng/ml -
Arashe wrote:Gratulacje staraniowa, jak miło czytać takie rzeczy wyczekalas swojego serduszka!
prowadzona przez pato, chyba nie oznacza, że będziesz tam leżeć? Tylko pod kontrolą?
Tak, będę kierowana przez lekarza doświadczonego w obszarze patologii ciąży. No i pewnie docelowo będę tam rodzić. Tam, czyli na AM w Gdańsku.agge lubi tę wiadomość
mephala246 - Gratulacje same cudowne nowiny, magiczny i pełen cudów ten Grudzień
Malinowa91 - natchniona Twoimi pomysłami też zrobiłam, a co ale wiem, że mi zawsze wychodzi druga blada, któraś z dziewczyn pisała, że musiałaby być w kolorze jak na owulację, żeby faktycznie oznaczała ciążę, ale ja traktuje to jak dobry omen z niecierpliwością czekając na poniedziałek, wczoraj późnym wieczorem za to baaardzo mocno czułam ból brzucha...wariuję
Arashe - dopisuję sie na testowanie na 17.12Arashe, mephala246 lubią tę wiadomość
4cs o pierwszego Dzidziulka szczęśliwy
beta HCG - 07.03 - 29,9
- 09.03 - 101,0
Progesteron 16.05.18 19dc - 19,50
TSH 23.08.18 - 3,160
Letrox 50mg
TSH 27.11.18 - 1,330
Prolaktyna 03.12.18 11dc 267 mlU/l - 13,35 ng/ml -
Witajcie dziewczyny, jestem na forum nowa. To mój 3 cykl starań ( 2 z ovu). Mój termin testowania to 26 grudnia, więc jeśli mogę to z chęcią się zapiszę . Oczywiście nie wytrzymam do tego terminu, więc już wcześniej będę do was pisać . Gratuluję wszystkim z fasolkami, niech rosną zdrowo
Malgonia, Jagódka88, Niecierpliwa..., Arashe, MamaStasia :), agge, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Witaj Magia
Staraniowa gratulacje!
Dziewczyny jakie macie doświadczenie z testami super czułymi? Które wykrywają ciążę nawet 6dpo. Jest sens czy lepiej na spokojnie poczekać. Ja pierwszy test zrobię 18.12. Chyba że do tego czasu ,,zwariuję ,,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 13:09
staraniowa lubi tę wiadomość
-
Meriko wrote:Witaj Magia
Staraniowa gratulacje!
Dziewczyny jakie macie doświadczenie z testami super czułymi? Które wykrywają ciążę nawet 6dpo. Jest sens czy lepiej na spokojnie poczekać. Ja pierwszy test zrobię 18.12. Chyba że do tego czasu ,,zwariuję ,,
Ja bym nie robiła Już sobie bo tej becie teraz obiecałam, że następny test to będę chyba robić dopiero kilka dni po terminie @ - wtedy nawet o ewentualnej biochemicznej się nie dowiem. Czasem lepsza jest niewiedzacukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
Cudowna wiadomość! chociaż żadna z nas nie miała wątpliwości, że właśnie tak będzie teraz duuuużooo zdrówka dla Was dwojga!staraniowa lubi tę wiadomość