Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny muszę sie Wam pożalić!!!! Wracam z firmy i.... o ile współwłaściciele i pracownicy zachowali sie super o tyle dyrekcja masakra... drektor fuczał ze jak sie jest w ciazy to bie trzeba odrazu na l4 chodzić!!! I powinnam informowacno tym wcześniej!!! (No jasne powinnam przyjść powiedzieć o in vitro i poczekać ba wypowiedzenie...) wiem ze dla pracodawcy to zawsze nie ba rękę ale można zachować chociaż pozory po tylu latach... masakra. Jestem zniesmaczona... nawet nie usłyszałam od niego gratulacji czy chociaż głupiego dbaj o siebie, zero kultury....
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:też już bym poszła na L4 ciążowe
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja też!!!! Własnie jestem w pracy i ledwo żyję wolałam bym być w łóżku z kubkiem kakaoTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:to widzę że nie tylko ja mam dziś ciężki dzień w pracy, najgorsze że nie potrafię się skupić i cały czas myślę o tych naszych wszystkich fasolkach które gdzieś tam w górze na nas czekają
Agniechaaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agnieszka a ja bym mu to L4 dodała z komentarzem na Facebooku olej dziada! teraz 9 miesięcy + caaaały macierzyński w które może Cię cmoknąć w ..... :]
-
nick nieaktualny
-
Wiadomo ciąza nie choroba ale kazda jest inna i kazda z nas przechodzi ją inaczej. Zwłaszcza gdy staramy sie o nia kolejny rok to czlowiek chucha i dmucha zeby bylo wszystko dobrze.
Jak jakis facet urodzi choc jedno dziecko to bedzie mogl sie wypowiadac na temat ciazy, nastrojów itp a jak nie to shut up !!! Jak mnie takie nadęte dupki denerwują to uhh!!! Normalnie kawa mnie w pracy tak nie obudziła jak takie teksty.Lunaris lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Dziewczyny, testuję 31 maja.
Brak mi słów na takie teksty od pracodawcy. Burak i cham. A tekst o informowaniu o planach ciążowych złoty Najlepiej udostępnić szefowi wykres na ovu... Śmieszne. Ciesz się ciążą i olewaj głupie gadki.Karma88, Sarna84 lubią tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Maja84 wrote:Olej gościa!!! Niech się buja!!!
Agniechaaa, cytując Maję powiem więcej- olej ch.ja, niech się buja!!!!!
Ostatnie czego Ci teraz trzeba to nerwy i stres. A swoją drogą każdy, kto zatrudnia młode mężatki musi się liczyć z faktem, że ta w każdej chwili może prysnąć na ciążowe l4. I to nie moje słowa, a mojego …szefa.
Flowwer, Agniechaaaa, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summer - przykro mi Ale pocieszę Cię, ze ja na tamoxifenie czuję sie lepiej niż na clo Głowa mnei tylko raz bolała i cycki nei dają aż tak do wiwatu Więc może i u Ciebie będzie lepiej ?
Agniecha - współczuję dyrekcji... Masakra ;/Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Agniechaaa, cytując Maję powiem więcej- olej ch.ja, niech się buja!!!!!
Hahaha chciałam dokładnie tak napisać, ale się powstrzymałamSarna84 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ach ci pracodawcy.. Widocznie go żona nie wtajemniczała w arkana swojej ciąży i koleś nie wie z czym to się je.
Ja tam swojego męża od samego początku uświadamiam ze swoimi wszystkimi dolegliwościami i objawami i przynajmniej chłopak wie, że nie jest tak różowo
I skacze koło mnie jak tylko może A mi czasami głupio, że go trochę za bardzo wykorzystuję
Ale Aguś najgorsze masz już za sobą Teraz będzie już tylko lepiejAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Agniecha olej dziada. Jak zaszłam w pierwszą ciążę to wszyscy zareagowali pozytywnie poza... moją kierowniczką. Zasugerowała że w firmie jest kolejka i pierwszeństwo miał ktoś inny a ja pracując dość krótko powinnam być na jej końcu. I to kobieta, której wtedy urodziła się wnuczka Niestety na głupotę nie ma lekarstwa... Ale teraz masz spokój
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Melevis wrote:Flowwer, tak w ogóle musze Ci podziękować za wskazanie, zeby zrobić progesteron - dzięki temu mogłam szybko zadziałać
Provita-Paliga
⛄⛄⛄