Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, a ja dopiero znalazła chwilę żeby zajrzeć, a przede wszystkim nadrobić zaległości. U mnie 25 dc i czekam co dalej. Owulacja prawdopodobnie była z prawej strony- czyli jej brak... a co najlepsze czuje się ciążowo normalnie jestem świrem, ale niestety takie życie.
A teraz czekam na 8 maja i wizytę u nowego lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 13:31
-
Flowwer wrote:Ja okropnie się też czuje w czasie brania tab na stymulację ale na szczęście szybko przechodzi. Powtarzam sobie w tedy że to wszystko dla fasolki !! Damy radę. Pracujesz zawodowo ?
-
91Ewela09 wrote:Hej, a ja dopiero znalazła chwilę żeby zajrzeć, a przede wszystkim nadrobić zaległości. U mnie 25 dc i czekam co dalej. Owulacja prawdopodobnie była z prawej strony- czyli jej brak... a co najlepsze czuje się ciążowo normalnie jestem świrem, ale niestety takie życie.
A teraz czekam na 8 maja i wizytę u nowego lekarza.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Cześć dziewczyny! Wprawdzie jestem już na innym testowym wątku ale widzę że tu sporo osób starających się dłuższy czas tak jak ja. Więc i zrozumienie większe także proszę o wpisanie mnie na 29.05. Oby nam się Poszczęściło!
Maja84, Flowwer, nadzieja73, staraczka1111 lubią tę wiadomość
03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
Pytanie- co myślicie o diecie podczas starań. Czy któraś z Was stosowała dietę owocowo-warzywną? Tak ostatnio się na to nakręciłam ale boję się że nie dam rady wytrwać i że rozreguluje mój organizm.03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
monia10291 wrote:Pytanie- co myślicie o diecie podczas starań. Czy któraś z Was stosowała dietę owocowo-warzywną? Tak ostatnio się na to nakręciłam ale boję się że nie dam rady wytrwać i że rozreguluje mój organizm.
A właśnie sprawdzam poziom cukru i mam 108 po śniadaniu, obiedzie i 0.5 kg krówek mlecznych
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
monia10291 wrote:Pytanie- co myślicie o diecie podczas starań. Czy któraś z Was stosowała dietę owocowo-warzywną? Tak ostatnio się na to nakręciłam ale boję się że nie dam rady wytrwać i że rozreguluje mój organizm.
Zabawna historia:
Moja koleżanka z pracy (3 IUI, 3 IVF) bardzo słabe nasieie, u niej endometrioza, postanowili zrobić przerwę przed kolejnym IVF, dziewczyna zaczęła dietę owocowo-warzywną wraz z mężem i mówiła, że tak uwierzyła, że ta dieta ją uzdrowi, że w następnym cyklu na pewno zajdzie w ciążę, że zaszła Tylko w tym w którym się specjalnie nie starali - ot, stosowali dietę, pojechali się modlić do Wąwolnicy i jak się spóźniał okres to uznała, że od diety, a tu fasolkaFlowwer, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Mam wynik !!!! Dzisiaj 3068 piękny wynik
Kazio14, bazylkove, emi2016, Flowwer, Barbarka1984, Agniechaaaa, summer86, E_w_c_i_a, Sarna84, Bocianiątko, OjMaryś, Schmetterling, Misi, staraczka1111, Psuła, Bajkaaa, monia10291, zubii, Pooziomka, Emiilka, Maja84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Mam wynik !!!! Dzisiaj 3068 piękny wynik
emi2016, madzia8lenka lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Pięknie Madzia8lenka zarażaj nas wiruskami ciążowymi abyśmy też mogły się cieszyć z takich wysokich bet:)
madzia8lenka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Gratulacje pięknie wzrosła.
A ja umieram, jak zwykle pierwsze 2 dni okresu to męczarnie.. a jeszcze muszę się jakoś do fryzjera zawlec na 17:30.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 16:09
-
Ale super! Gratulacje!
Teraz wlasnie spojrzałam, ze 10dpo miałaś betę ponad 40, moja 6x niższa w tym samym czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 16:14
-
Cześć dziewczyny,
nie wytrzymałam i wczoraj(11dpo) zrobiłam dwa testy, na obydwu wyszly bardzo blade kreski- to było popołudniu. Dziś z rana kolejny test i ta sama sytuacja...jutro idę na betę- co za stres...Karolina90, Flowwer, Barbarka1984, staraczka1111, nowa na dzielni, monia10291, zubii, Maja84 lubią tę wiadomość
-
No to dziewczyny teraz jestem już spokojniejsza i wysyłam Wam sporo wirusków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A kolejna beta za tydzień w poniedziałekFlowwer, Karolina90, Barbarka1984, Sarna84, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Sammer od jutra ruszasz ze stymulacją ? Jestem ciekawa jak zaregajujesz. Daj znać po monitoringu !
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Staramsie wrote:Cześć dziewczyny,
nie wytrzymałam i wczoraj(11dpo) zrobiłam dwa testy, na obydwu wyszly bardzo blade kreski- to było popołudniu. Dziś z rana kolejny test i ta sama sytuacja...jutro idę na betę- co za stres...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
madzia8lenka wrote:No to dziewczyny teraz jestem już spokojniejsza i wysyłam Wam sporo wirusków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A kolejna beta za tydzień w poniedziałekBarbarka1984, monia10291, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Sammer od jutra ruszasz ze stymulacją ? Jestem ciekawa jak zaregajujesz. Daj znać po monitoringu !
Flowwer, ja mam od 3 dc, czyli od niedzieli. Wizytę mam umówioną na piątek, 12 - zobaczymy jak tam sytuacja. To będzie 8 dc. Wtedy to jeszcze za wcześnie na ten estradiol bedzie, prawda? A w weekend u mnie nigdzie tego nie zbadam zakładam, że IUI będę miała ok 11 dc. -
summer86 wrote:Flowwer, ja mam od 3 dc, czyli od niedzieli. Wizytę mam umówioną na piątek, 12 - zobaczymy jak tam sytuacja. To będzie 8 dc. Wtedy to jeszcze za wcześnie na ten estradiol bedzie, prawda? A w weekend u mnie nigdzie tego nie zbadam zakładam, że IUI będę miała ok 11 dc.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄