Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Zbadaj sobie tego 15.05 to będzie 11dc ale zobaczysz sytuację tego 8dc. Na pewno pregnyl lub ovitrelle dostaniesz.
Pregnyl miałam już 2 cyle temu i w styczniu. Teraz jeszcze duphaston dojdzie w 2 fazie. -
Kobiety kochane nie mam pojecia czy pod narkoza tak naprawde nic nie wiem oprocz tego ze podadza mi jakis plyn do macicy jestem zielona w tym temacie.
Mam nadzieję ze wykrakacie i w czerwcu juz bede w ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! U mnie 7dpo. Złapało mnie jakieś przeziębienie. Stan podgorączkowy i katar. Innych objawów choroby brak. Do tego mega dużo śluzu i jakieś kłucia w brzuchu. No i zaczynam się nakręcać. Poradzcie cos jak się powstrzymać od testowania? Bo najchętniej już bym siknęła na test. Z doświadczenia wiem że to bez sensu. Przez ostatnie 14cs była biel vizira a jednak mega mnie korci.
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Hej dziewczyny! U mnie 7dpo. Złapało mnie jakieś przeziębienie. Stan podgorączkowy i katar. Innych objawów choroby brak. Do tego mega dużo śluzu i jakieś kłucia w brzuchu. No i zaczynam się nakręcać. Poradzcie cos jak się powstrzymać od testowania? Bo najchętniej już bym siknęła na test. Z doświadczenia wiem że to bez sensu. Przez ostatnie 14cs była biel vizira a jednak mega mnie korci.
malka, Flowwer, Maja84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Barbarka1984 wrote:Ja jestem 8dpo i mam to samo. Do tego ból cyckow. Nie powiem Ci jak się od testowania powstrzymać, bo ja mam duuuuzo testów i jak wariatka testuje codziennie ;P To się nazywa ciążowy pier...lec hahaha
Hehe coś o tym wiem bo w poprzednich cyklach też miałam zapas i testowałam już od 7dpo. Dzisiaj nie mam ale chyba skocze do sklepu kupić na rano. Jedyne co mnie powstrzymuje to marne samopoczucie. Strasznie mi się nie chce z domu wychodzić.Barbarka1984, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Misi wrote:A u mnie dzis po usg endo 6,5mm na 4dni przed miesiaczka.. tragedia
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Pregnyl miałam już 2 cyle temu i w styczniu. Teraz jeszcze duphaston dojdzie w 2 fazie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
OjMaryś wrote:Kobiety kochane nie mam pojecia czy pod narkoza tak naprawde nic nie wiem oprocz tego ze podadza mi jakis plyn do macicy jestem zielona w tym temacie.
Mam nadzieję ze wykrakacie i w czerwcu juz bede w ciąży
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jestem po wizycie u nowego gina. Na wstepie zapytal o badanie nasienia ktore to mam nieaktualne wiec kazal mezowi zrobić nowe. Przejrzal wszystkie badania i mowi ze wyglada to normalnie i nie widzi nic nie pokojacego. Kazal zrobic Chlamydie,Ueroplazme i cos jeszcze nie pamietam nazwy i z wynikami nasienia przyjsc jeszcze raz i wtedy jak wszystko bedzie ok a ciazy nadal brak to wtedy pokieruje mnie dalej. Przy okazji zrobil Usg bo jestem w 13dc i okazalo sie ze mam pecherzyk 20mm i kazal dzialac przez najblizsze dni ide w poniedzialek na kolejna wizyte sprawdzic czy pecherzyk peknie. Pierwssy raz mam monitoring i nie wiem ile max ma taki dojrzały pecherzyk ? Kiedy moge sie spodziewac ze peknie ?
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
emi2016 wrote:Zabawna historia:
Moja koleżanka z pracy (3 IUI, 3 IVF) bardzo słabe nasieie, u niej endometrioza, postanowili zrobić przerwę przed kolejnym IVF, dziewczyna zaczęła dietę owocowo-warzywną wraz z mężem i mówiła, że tak uwierzyła, że ta dieta ją uzdrowi, że w następnym cyklu na pewno zajdzie w ciążę, że zaszła Tylko w tym w którym się specjalnie nie starali - ot, stosowali dietę, pojechali się modlić do Wąwolnicy i jak się spóźniał okres to uznała, że od diety, a tu fasolka03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
Meśka działaj już bo może być ovu w każdej chwili. Wielkość przy pęknięciu w różnych cyklach jest różna.
Najlepiej przez najbliższy tydzień co 2 dni
Provita-Paliga
⛄⛄⛄