Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:W sumie... Jak nie będzie @ do wtorku, to zrobię. Mam cztery testy 10, mogę poszaleć. Ja mam urodziny w sobotę, więc też byłby fajny prezent. Moja mama miała w środę, mama mojego narzeczonego w niedzielę. Więc tak zbiorowo.
-
Almanah wrote:Sprawdziłam szyjkę. Jest wysoko i jest miękka, ale czy jest zamknięta czy otwarta to nie wiem. I jak czytam, to jedni piszą, że to wskazuje na ciążę, a gdzie indziej piszą, że w ciąży powinna być twarda. Wiecie może jak to jest?
-
Offca88 wrote:Ja też mam jeszcze z 7 testów
I wygląda na to ze nie będą Ci potrzebneOffca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Ja sięgam. Ale u mnie nigdy nie byla tak żeby nie można bylo sięgnąć.
Mnie na wieczór mocno boli podbrzusze. Czuje ze na dniach @
Mnie też bolało podbrzusze i do teraz pobolewa w sumie. To może być i na ciąże i na @, także nic się nie smuć
-
Almanah wrote:U mnie też nigdy nie była tak wysoko, żebym nie mogła sięgnąć, w sumie...
-
Kozisina wrote:I wygląda na to ze nie będą Ci potrzebne
-
Deneira wrote:A ja dalej @ nie mam mimo iz temp mi spadła i. Boli mnie jak na @. Jutro zadzwonie do lekarza i sie spytam czy mam dalej brac czy odstawić. Niech mi powie. Musze mu zaufać co by nie powiedział.
-
Deneira wrote:A ja dalej @ nie mam mimo iz temp mi spadła i. Boli mnie jak na @. Jutro zadzwonie do lekarza i sie spytam czy mam dalej brac czy odstawić. Niech mi powie. Musze mu zaufać co by nie powiedział.
Może w końcu w nocy Cię nawiedzi... Ale już wszystko wskazuje że w końcu się skończy ten Twój cykl...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Może w końcu w nocy Cię nawiedzi... Ale już wszystko wskazuje że w końcu się skończy ten Twój cykl...
-
Deneira wrote:No oby bo juz mam dosc tego cyklu. Ale jutro zadzwonie do lekarza z pretekstem ze jeszcze bie dostałam i co robic. Jak powie ze donkolczykow opakowania to grzecznie tak zrobie. On jest jeden z najlepszych we wrocku. Musze mu zaufać.
Oby się wszystko wyjasnilo jak trzeba! Ehh.... Nie zazdroszczę Ci.PCOS, niedoczynność, problem męski
Deneira wrote:No oby bo juz mam dosc tego cyklu. Ale jutro zadzwonie do lekarza z pretekstem ze jeszcze bie dostałam i co robic. Jak powie ze donkolczykow opakowania to grzecznie tak zrobie. On jest jeden z najlepszych we wrocku. Musze mu zaufać.
Pewnie we Wrocławiu jest lekarzy od groma, ale w sumie teraz mi się przypomniało, że mojego kolegi ojciec jest ginekologiem w tym mieście. Zdradzisz mi jak twój się nazywa?