Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:W sumie... Jak nie będzie @ do wtorku, to zrobię. Mam cztery testy 10, mogę poszaleć.
Ja mam urodziny w sobotę, więc też byłby fajny prezent. Moja mama miała w środę, mama mojego narzeczonego w niedzielę.
Więc tak zbiorowo.
-
Almanah wrote:Sprawdziłam szyjkę. Jest wysoko i jest miękka, ale czy jest zamknięta czy otwarta to nie wiem. I jak czytam, to jedni piszą, że to wskazuje na ciążę, a gdzie indziej piszą, że w ciąży powinna być twarda.
Wiecie może jak to jest?
-
Offca88 wrote:Ja też mam jeszcze z 7 testów
I wygląda na to ze nie będą Ci potrzebneOffca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Ja sięgam. Ale u mnie nigdy nie byla tak żeby nie można bylo sięgnąć.
Mnie na wieczór mocno boli podbrzusze. Czuje ze na dniach @
Mnie też bolało podbrzusze i do teraz pobolewa w sumie. To może być i na ciąże i na @, także nic się nie smuć
-
Almanah wrote:U mnie też nigdy nie była tak wysoko, żebym nie mogła sięgnąć, w sumie...
-
Kozisina wrote:I wygląda na to ze nie będą Ci potrzebne
Ale pewnie nawet jakby, to siknę sobie zanim się umówię do lekarza
Betę zrobię ale jedną, dla samej siebie, bo przyrostu nie będę sprawdzać, uważam, że co ma być to będzie
Oczywiście o ile w ogóle @ nie zawita .
-
Deneira wrote:A ja dalej @ nie mam mimo iz temp mi spadła i. Boli mnie jak na @. Jutro zadzwonie do lekarza i sie spytam czy mam dalej brac czy odstawić. Niech mi powie. Musze mu zaufać co by nie powiedział.
-
Deneira wrote:A ja dalej @ nie mam mimo iz temp mi spadła i. Boli mnie jak na @. Jutro zadzwonie do lekarza i sie spytam czy mam dalej brac czy odstawić. Niech mi powie. Musze mu zaufać co by nie powiedział.
Może w końcu w nocy Cię nawiedzi... Ale już wszystko wskazuje że w końcu się skończy ten Twój cykl...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Może w końcu w nocy Cię nawiedzi... Ale już wszystko wskazuje że w końcu się skończy ten Twój cykl...
-
Deneira wrote:No oby bo juz mam dosc tego cyklu. Ale jutro zadzwonie do lekarza z pretekstem ze jeszcze bie dostałam i co robic. Jak powie ze donkolczykow opakowania to grzecznie tak zrobie. On jest jeden z najlepszych we wrocku. Musze mu zaufać.
Oby się wszystko wyjasnilo jak trzeba! Ehh.... Nie zazdroszczę Ci.PCOS, niedoczynność, problem męski
Deneira wrote:No oby bo juz mam dosc tego cyklu. Ale jutro zadzwonie do lekarza z pretekstem ze jeszcze bie dostałam i co robic. Jak powie ze donkolczykow opakowania to grzecznie tak zrobie. On jest jeden z najlepszych we wrocku. Musze mu zaufać.
Pewnie we Wrocławiu jest lekarzy od groma, ale w sumie teraz mi się przypomniało, że mojego kolegi ojciec jest ginekologiem w tym mieście.Zdradzisz mi jak twój się nazywa?