Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:No oby bo juz mam dosc tego cyklu. Ale jutro zadzwonie do lekarza z pretekstem ze jeszcze bie dostałam i co robic. Jak powie ze donkolczykow opakowania to grzecznie tak zrobie. On jest jeden z najlepszych we wrocku. Musze mu zaufać.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
kredkaczarna wrote:O Deneira ja tez z Wrocławia:) wczesniej chodzilam do florianskiego a teraz do wiatrowskiego i jestem zadowolona o fuchsie roznie opinie slyszalam ale ogolnoe dobry specjalista.
-
ewelelel wrote:Od żelaza tak miałam jak brałam parę tygodni temu i dodatkowo okropne bóle głowy
No właśnie ja w poprzednim cyklu myślałam, że to od żelaza i odstawiłam w tym cyklu, a tu znowu to samo. No nic, za kilka dni się okaże. -
Dzień dobry!
Ja niestety do roboty...
Noc tragiczna. Spalam gorzej jak źle. Jakies koszmary... Wszystko teraz boli.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Hej! Ja właśnie mojego szykuje do roboty hehe..już by dzisiaj mogli wam dac wolne, ehhhh..
U mnie dziwna sprawa, temp całkiem w dół poszła, szyjka nisko, więc @ pełna parą się pojawi...W sumie już ja czuje bo non stop do toalety, myślę że to ona, tyle sluzu... No cóż...następny cykl może będzie szczesliwszy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 06:51
-
marta95 wrote:Hej! Ja właśnie mojego szykuje do roboty hehe..już by dzisiaj mogli wam dac wolne, ehhhh..
U mnie dziwna sprawa, temp całkiem w dół poszła, szyjka nisko, więc @ pełna parą się pojawi...W sumie już ja czuje bo non stop do toalety, myślę że to ona, tyle sluzu... No cóż...następny cykl może będzie szczesliwszy ...
O jaaa... Zadna sila by mnie nie podniosła by mojego szykować
Ja niestety juz kwitnę w komunikacji... A jutro to samo:( takze niestety moja majowka skonczyla sie już wczoraj.
Moja temp też raz wyżej raz niżej. Może przez tę nic tak dziś wygląda. Wieczorem miałam 36,7!
Dziś nic a nic nie czuję. Tylko mega zmęczenie po zlej nocy.PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:O jaaa... Zadna sila by mnie nie podniosła by mojego szykować
Ja niestety juz kwitnę w komunikacji... A jutro to samo:( takze niestety moja majowka skonczyla sie już wczoraj.
Moja temp też raz wyżej raz niżej. Może przez tę nic tak dziś wygląda. Wieczorem miałam 36,7!
Dziś nic a nic nie czuję. Tylko mega zmęczenie po zlej nocy.
Ehh znowu cykl stracony, ale u Ciebie trzymam mocno kciuki ! -
marta95 wrote:Hihi. Ja już się tak nauczyłam wstawać to wstaje
Ehh znowu cykl stracony, ale u Ciebie trzymam mocno kciuki !
Oby mocno. Choć jakoś i ja czuję że nici...
Jutro testuje z Offca. Niby dopiero 12dpo ale może cos tam wyjdzie;)PCOS, niedoczynność, problem męski
ewelelel wrote:wierzę że będzie dobrze, trzymam kciuki za Was
A my za Ciebie nasza CiężaróweczkoPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284