Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Zawsze jest z przyjemnością, ale tak sobie myślę, że może to kłucie w środku spowodowane jest nadmiernym seksowaniem. Mam tablety które gin mi zapisał przed wyjazdem, chyba ich użyję.
Pierwsze słysze żeby brzuch bolał od za dużej ilości seksu ;P mnie bolał tylko jak byłam głupią nastolatka i wyjechałam z chlopakiem na dwa tygodnie i przez ten czas był seks 3 razy dziennie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo tak, ja podobno byłam i to na tabletkach ale było samoporonienie... Ale dobrze sie stało bo tamten partner by chciał zebym usuneła wiec by i tak sie skonczyło rozstaniem... tylko boje sie ze jesli zeczywiscie to było poronienie to teraz moge miec problemy z zajsciem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo wiem wiem. Mam nadzieje ze nastapi ;p nam sie wczoraj na wspominki czyli tak naprawde mnie i to chyba go troche rozbudzilo ;p mam nadzie tylko ze skok bedzie. Jak na razie na owu sie nie zapowiada chyba ze bez sluzu plodnego. Wczoraj na tescie owu wreszcie wyrazniejsza krecha ale nadal bladzioch wiec moze za kilka dni :p