Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja kusi mnie by zatestować wcześniej. W niedziele wypada mi 10 dpo - może wtedy się skuszę. Na razie chciałabym jakieś objawy a tu lipa właśnie. Choć pocieszam się, że nie każda kobieta je ma w takim czasie. Cycki mnie nie bolą a to w dwóch ciążach było dla mnie czymś dającym domyślenia - bolały w zasadzie odrazu po ovu. A teraz - miętole je na wszystkie strony i dziadygi zaboleć nie chcą. Dłuuuży mi się strasznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak bąk. Dziękuje dobranoc. Gdyby nie negatywna beta, bylabym pewna, ze jestem w ciazy:( Zlapalam dola po spotkaniu z blizniakowa mamą, czulam jak maluchy kopia i mi mega przykro. Kochane, jutro bedzie mi lzej, bo bede mniej rozczulona. Dobrej nocy:*
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja właśnie wróciłam z pracy i umieram dopadło mnie paskudne choróbsko i nie wiem co z nim zrobić mąż mi robi jakąś miksture z cytryn miodu imbiru itp oby szybko przeszło Gumisia a Ty jak sobie radziłaś możesz coś polecić ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 22:42
-
nick nieaktualnyNo i zostałam oskarżona o "robienie" dziecka.... Nieważne jak bardzo chce i się staram, zawsze wychodzę na ta zła. Kurwa powiedziałam mu ze szyjkę mam cudownie miękka i otwarta dzisiaj i nie wiem po co mu mówiłam skoro z serduchowania dzisiaj nici bo się obraził...
-
nick nieaktualny