Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzetrwa. Moja mama byla w szkole pielegniarskiej ze mna w ciazy. 4 rok czyli tylko zajecia w szpitalu. Ukrywala ciaze do 5 miesiaca bo by ja wydalili. Ciezarna nie mogla pracowax jako pielegniara zdala egzamin a potem ja sie urodzilam. Nie martw sie ;p
-
nick nieaktualnyciri widze temp idzie do góry, super
gumisia widze ciemnieje mi tak po kilku godzinach pociemniało, ja nie wiem :o
ja powtórzę sobie testy we wtorek bo oczywiście zamówiłam sobie kilka bo mi się skończyły na moje comiesięczne shizy ciążowe teraz już nie shizy oczywiście, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam
mąż się już wczoraj śmiał, że my jacyś na prawdę mega nad płodni jesteśmy i mam szlaban na sex do końca życia hahahhaM@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak, trzecie.. będzie ciekawie heh hmm zawsze marzyłam o trójce, później o dwójce, później znowu o trójce a mąż wypala mi z czwartym tzn wypalał, bo myśleliśmy, że za dwa lata zajdę w trzecią, a czwarta jeszcze gdzieś tam po drodzę. A duża rodzinka zawsze mi się marzyła, ale kto to urodzi?!
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki
Ale miałam do nadrabiania waszej lektury.
U mnie dziś lekki skok temperatury ale to pewnie po wczorajszym wieczorze zakrapianym czerwonym winem. Wczoraj był kolejny bezstresowy dzień.
Jeśli się nie uda zafasolkować w tym cyklu, to od przyszłego nie będę nawet temperatury mierzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygumisia, urodzisz dwójkę sn to inaczej będziesz gadać z córką w ciąży już wiedziałam co mnie czeka i jak dostałam skurczy w 36tc to w taką panikę wpadłam, że aż się trzęsłam cała i mi przeszło hahahha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 08:24
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny