X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natala9102 wrote:
    No i zostałam oskarżona o "robienie" dziecka.... Nieważne jak bardzo chce i się staram, zawsze wychodzę na ta zła. Kurwa powiedziałam mu ze szyjkę mam cudownie miękka i otwarta dzisiaj i nie wiem po co mu mówiłam skoro z serduchowania dzisiaj nici bo się obraził...
    Przykro. :( Oni chyba tak mają, że nie lubią uprawiać seksu ze względu na prokreację. ;) Następnym razem mu nie mów tylko kuś. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) na to wygląda, ale zla jestem jak osa bo wczoraj był ten dzień, dzisiaj juz chyba po ptokach bo szyjka się przymknela... No nic, mam nadzieje ze coś zostało z wcześniejszychzolniezykow :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ładnie ci dzisiaj ten test wyszedł, beta rośnie w oczach :D cieszę się twoim szczęściem zlociutka! Jeszcze raz gratulacje <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mi temperaturka powoli rosnie, w tamtym cyklu mialam podobnie po jednej kreseczce dziennie, na tej podstawie szacuje ze moja fl jest rowna 12 dni... ale zobaczymy kiedy okres przyjdzie.

Natala spokojnie pamietasz co z moim bylo w dniu kiedy test mi wyszedl pozytywnie? powiedzial mi ze on na sile dzieci nie chce i jak bedzie to bedzie, tez sie mega wkurzylam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    http://zapodaj.net/52a5c9732d443.jpg.html A to dla porównania 10 i 11 dpo. ;) Wczorajszemu się coś zbladło. Za to dzisiejszy ładny. Chyba beta rośnie. ;)
    Noo i widzisz sie ma sie czym martwic :P

Testy z allegro te 10

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on zmęczony był wczoraj jak pies... Obojedosc ciężko pracujemy i ja co prawda też wczoraj padałam na cyce ale na igraszki jeszcze miałabym siłę, a ten głupi mnie wkurzył, obraził się i po temacie. Ale w sumie nie powinnam narzekać bo i tak mnie dzielnie znosi. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak moj. Test pozytywny i ja chetna na seks a on wzial i dupa sie do mnie odwrocil mimo ze namiot sterczal o.O no taka bylam zla.... niby seks w dniu owu w koncu byl ale to i tak nie kznacza ze sie uda. Dczesto ten kilka dni przed owu jest lepszy niz ten w trakcie. A jesli mialas sluz plodny (ja go w ogole nie mialam) to nie masz sie czym martwic.

Ciekawe czy Morella juz ten okres dostala...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam śluz płodny przed owu, teraz kremik mam od dwóch dni i to skąpy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam śluz płodny przed owu, teraz kremik mam od dwóch dni i to skąpy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to wystarczy. Ja jakbym wiedziala ze to zapowiedz owulacji to bym ten bardziej wodnisty dwa dni.wczesniej wykorzystalaale niebwpadlam na to skoro czulam sie mega zle i jak na okres. Dopiero teraz wiem jak u mnie sie owulacja objawia....

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to koleżanko na dzień matki testujemy ;)

• M@linka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) U mnie 9dpo. Nadal bez echa ciążowych objawów. Detektor oznak pokazuje 26/100.

befc06ba9f9b3828f713c8ebb20786e4.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 06:52

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie tak sadze ze u mnie fl to jakies 12 dni. A akurat 12dpo mam taka nioficjalna rocznice ze swoim i bede twarda ale jesli 10dpo nie spadnie temperatura a tak mi w poprzednim cyklu zaczela spadac to moze 12 dnia zatestuje.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natala głowa do góry! :) Żołnierzyki mogą żyć do 5 dni. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mi też temperatura powoli rosła. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka mi się dopiero 9 dpo pod wieczór pojawiły objawy. A wielu kobietom dopiero po terminie @. ;)

M@linka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja w poprzednim cyklu mi dziennie o jedna kreseczke rosla ;) wiec jest spoko ;) ale odzuwam mega suchosc teraz.

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri testuj 10 dpo. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie... nie chce tak wczesnie zrezta wtedy nawet w domu n nie nie bedzie. Bede z dala od domu. Bede patrzec na temperature czy nie spada... w tamtym cyklu rosla cyklicznie i spadala tez cyklicznie wiec jest szansa ze teraz tez tak bedzie...

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 9 maja 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) masakra jaka jestem wykończona :( 3 dyżury pod rząd a w przyszłym tyg mam tylko czwartek i niedziele na lezenie. I jak ta biedna potencjalna fasolina ma to przetrwać?

Mama Zosi :)
‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ