Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
natala9102 wrote:No i zostałam oskarżona o "robienie" dziecka.... Nieważne jak bardzo chce i się staram, zawsze wychodzę na ta zła. Kurwa powiedziałam mu ze szyjkę mam cudownie miękka i otwarta dzisiaj i nie wiem po co mu mówiłam skoro z serduchowania dzisiaj nici bo się obraził...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo mi temperaturka powoli rosnie, w tamtym cyklu mialam podobnie po jednej kreseczce dziennie, na tej podstawie szacuje ze moja fl jest rowna 12 dni... ale zobaczymy kiedy okres przyjdzie.
Natala spokojnie pamietasz co z moim bylo w dniu kiedy test mi wyszedl pozytywnie? powiedzial mi ze on na sile dzieci nie chce i jak bedzie to bedzie, tez sie mega wkurzylam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyon zmęczony był wczoraj jak pies... Obojedosc ciężko pracujemy i ja co prawda też wczoraj padałam na cyce ale na igraszki jeszcze miałabym siłę, a ten głupi mnie wkurzył, obraził się i po temacie. Ale w sumie nie powinnam narzekać bo i tak mnie dzielnie znosi.
-
nick nieaktualnyTo tak jak moj. Test pozytywny i ja chetna na seks a on wzial i dupa sie do mnie odwrocil mimo ze namiot sterczal no taka bylam zla.... niby seks w dniu owu w koncu byl ale to i tak nie kznacza ze sie uda. Dczesto ten kilka dni przed owu jest lepszy niz ten w trakcie. A jesli mialas sluz plodny (ja go w ogole nie mialam) to nie masz sie czym martwic.
Ciekawe czy Morella juz ten okres dostala... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny