Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeszcze nie dziękuję, jutro powtórzę, no i co bądź dalej jestem przed terminem @.. a jak w ogóle mam być szczera to prowadziłam ovufriend tylko by poznać swój cykl, ciążę planowałam za 2 lata, ale w tym miesiącu tak mi program namieszał, że 3 razy owu przestawiał i przez to nie połapaliśmy się kiedy dokładnie płodne były no i masz! tylko jeden taki miesiąc i masz babo placek! no ale płakać nie będziemy, ważne, żeby zdrowe było
natala9102 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@Gumisia - niestety u mnie wszystkie miesiączki zaczynają się tak podstępnie i wrednie, plamieniem właśnie. Żebym sobie jeszcze nadzieję dalej robiła, zanim chlupnie na całegoStarania od 11.2014
11.2015 - HSG, oba jajowody niedrożne
12.2015 - laparoskopia, rzekome udrożnienie jednego jajowodu, AMH: 2,9
04.2018 - dramat, AMH 0,77, lecimy z in-vitro
06.2018 - ICSI 1 zarodek
09.2018 - ICSI 2 zarodki
11.2018 - ICSI 1 zarodek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrócz mega ciągnieć dzień i noc, to ból sutków i piersi, ale to w sumie zawsze zaraz po owu mnie bolały, ale teraz mocniej, że od owulacji śpię w staniku sportowym wczoraj zauważyłam, że urosły o rozmiar. Do tego nie wiem czy to ma coś wspólnego z ciążą, moja skóra jest dużo wrażliwsza na dotyk.. a i mam ciągłe uderzenia gorąca, często też w nocy, źle sypiam, w sumie to w ogóle zasnąć nie mogę, całą noc się kręce. Na siku też często chodzę a najśmieszniejsze, że aż tyle objawów a tu ledwo 3 tydzień z hakiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 13:43
-
anulka557 wrote:Prócz mega ciągnieć dzień i noc, to ból sutek i piersi, ale to w sumie zawsze zaraz po owu mnie bolały, ale teraz mocniej, że od owulacji śpię w staniku sportowym wczoraj zauważyłam, że urosły o rozmiar. Do tego nie wiem czy to ma coś wspólnego z ciążą, moja skóra jest dużo wrażliwsza na dotyk.. a i mam ciągłe uderzenia gorąca, często też w nocy, źle sypiam, w sumie to w ogóle zasnąć nie mogę, całą noc się kręce. Na siku też często chodzę a najśmieszniejsze, że aż tyle objawów a tu ledwo 3 tydzień z hakiem
Ja miewam takie objawy i bez ciazy[/url] -
nick nieaktualnyciri22 coś w tym jest.. w ciąży z synkiem tak miałam, dopiero jak odpuściłam, to od razu zaszłam. Z córką to w ogóle z takim luzem podeszłam, bo chciałam mieć dziewczynkę i sobie wyliczyłam kiedy owulacja i 2 dni przed nią jazda za cholere nie wierzyłam, że tak o się uda, ale za pierwszym razem wyszło
a co do objawów to ja co miesiąc miałam ciążowe ale teraz czuję, że to to, tych ciągnięć nie idzie pomylić z niczym innym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:jak się stara to ciężko tego nie robić ja nawet jak się nie starałam to i tak się doszukiwałam i co miesiąc testy robiłam korba hehe
Tak, a te teksty innych, ze przestan o tym myslec sa strasznie wkurzajace, bo jak masz przestac myslec o tym, ze chcesz dziecko, a nie mozesz go miec?ciri22, alicjaaaa lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyAnulka, ja też widzę cień Gratulacje!
Dziewojki moje, nie zasnęłam. Poleżałam sobie i tyle. Ja tak mam gdy pogoda jest lipna. Szykuję się do miasta, kupie testy i zobaczymy. No ale w 15dpo chociaż cień powinien być, a u mnie wczoraj nie było. Więc pełen relaks, czekam na małpownię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny