MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kciuki za testy ;*
Powodzenia na dzisiejszych wizytach i badaniach
Ja zatestuje jeszcze jutro będzie 12 dpo bo muszę już odstawić dupka
Miłego dnia;* -
reset wrote:Dziewczyny, mam pytanie- wczoraj zaczęłam delikatnie plamić (ale tak minimalnie, kilka plamek dosłownie), dziś mam taki śluz podbarwiony krwią (ale nie zywoczerwona), przy czym jest tego sporo. Czy to może być @? Nie dupka, poprzednio przy dwóch cyklach z nim @ przychodziła albo po 8 tabletkach albo dwa dni po zakończeniu brania wszystkich. Ustalenie dnia cyklu jest dla mnie istotne, bo od 2 dnia cyklu mam brać Clo.
Sorry za szczegółowy opis
resecik dla mnie 1 dc to wtedy gdy jest żywa krew a nie plamienie ...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meśka wrote:resecik dla mnie 1 dc to wtedy gdy jest żywa krew a nie plamienie ...
Tylko u mnie np. dwa miesiące temu, po tym mega długim cyklu, była @, a żywej krwi w ogóle... Zastanawia mnie tylko to, że jestem dopiero po ósmej tabletce dupka i to mnie myli czy to plamienie czy już okres.
Dobra, poczekam w ciągu dnia, co się wydarzy, a nie będę Was to moja fizjologia zanudzać
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
b3e8c4e21dcc.jpg.html u mnie tez biel bieli... a dzis juz 13dpo wiec nici jak zwykle. Pojde jeszcze jutro na bete zeby na 100% wiedziec ze moge idstawic dupka.. generalnie u mnie dramat23cs
SonoHSG -> jajowody drożne
Metformina, Letrox 75
Nowy GIN od 03.2018
05.2018 - pierwszy cykl na CLO + Ovitrelle
06.2018 - drugi cykl na CLO + Ovitrelle
-
nick nieaktualnyDanq wrote:b3e8c4e21dcc.jpg.html u mnie tez biel bieli... a dzis juz 13dpo wiec nici jak zwykle. Pojde jeszcze jutro na bete zeby na 100% wiedziec ze moge idstawic dupka.. generalnie u mnie dramat
Ale pamiętaj że masz nowego gina który ma plan, głowa do góry! -
Hej Dziewczyny!
Dziękuję Wam za wszelkie miłe słowa więc...
...Siwulec trzymam za Ciebie kciuki, żebyś jutro zobaczyła już kreseczkę nie budzącą wątpliwości i zaczarowała, bo u Ciebie na wątku wysikuje 2 kreski!! i...
...reset dawaj z tym clo i tez czaruj, bo w sumie w czerwcu zachodzę w ciążę u Ciebie, więc wiesz A tak do Twoich plamień jeszcze, to powinien to byc stary cykl, no ale skoro masz takie zawsze to chyba jednak nowy. Poczekaj dzis na rozwój sytuacji. U mnie od razu powódź i to tak 5-7 dni, więc ja nie pomogę...
Asiek Kciuki!!
No i nie pamiętam czy wczoraj w tych HSG-iowych emocjach gratulowałam Nice i Lamce więc gratuluję jeszcze raz bąbelków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 08:56
Siwulec, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Dang mega niefajnie ale glowa do gory. Jak masz jakiegos kumatego lekarza to gora u Siwulca bedziesz w ciazy.
Reset wstrzymaj sie z obserwacja @ jeszcze chwile.. dla mnie tez plamienie to nie @. Od kiedy stosuje ta metode "wyregulowaly" mi sie cykle. Poczekaj choc do jutra rana z ocena sytuacji. Jak za wczesnie zaczniesz sie stymulowac to znow nic z jajka nie bedzie. Nie znam sie tak super na tym, ale tak na logike to lepiej chyba zaczac dzien pozniej niz o dzien za wczesnie.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Hej Kobietki, przyszłam Wam pokibicować!
Siwulec kciuki zaciśnięte -niech ciemnieje!
Idę spobie poczytać wstecz bo mam zaległości wczorajsze.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Koteczkowa wrote:te suwaki same sie zmieniają po 24 od wpisania czy jak ?
Koteczkowa- tak, one się przestawiają samodzielnie, mój np gdzieś koło południa więc zawsze rano pokazuje dzień wstecz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siwulec kciuki trzymam niech bedzie dobrze!
Asiek beta jutro koniecznie!
Iseko, Anatella, Cabrera, Reset - to co następny cykl to bedzie ten? Chyba musi... ja dziś wycinam dzień z życiorysu zaczynam żyć od nowa jutro...Siwulec, Lunaris lubią tę wiadomość
23cs
Metformina, Letrox 75
Nowy GIN od 03.2018
-
Malgonia wrote:Jak za wczesnie zaczniesz sie stymulowac to znow nic z jajka nie bedzie. Nie znam sie tak super na tym, ale tak na logike to lepiej chyba zaczac dzien pozniej niz o dzien za wczesnie.
No kurde mój gin teraz kazał zacząć brać od 2 dnia cyklu, bo wg niego jak zacznę wcześniej to są większe szanse Stąd ta panika, czy liczyć cykl czy nie, bo poprzednio brałam Clo od 3 dc i dupa blada.
A ja się właśnie boję, że to będzie znów taki brudząco - plamiący okres
Czasem to Wam zazdroszczę takich konkretnych potopów, u mnie chyba tylko w poprzednim cyklu (jak miałam endo tak ładnie wystymulowane do 7 mm) to było coś więcej.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Anaaa a Ty idziesz na bete? czy jak Ci wyjdzie biel to już olewasz i odstawiasz dupka? Bo nie wiem właśnie czy iśc się kłóć na siłe... tym bardziej, że ja mam bardzo pochowane żyły i to jest zawsze dramat dodatkowy23cs
Metformina, Letrox 75
Nowy GIN od 03.2018
-
nick nieaktualnylekarz tamten sie pomylil ja mam 1781 bete a z dzisiejszego usg 8.3 peherzyk i cialko zolte.. do piatku chca mnie trzynac
Achia, Danq, Asiek1214, MamaFabianka, Nadzieja22, Lunaris, Aga9090, Malgonia, frezyjciada, Kaczorka, Morusek, KateHawke, Emiilka, Bajkaaa, StaraczkaNika, blue00, moyeu, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka, Nika gratuluję udanych wizyt. Niech dzieci dalej pięknie rosną!
Siwulec no jutro pewnie będzie cień widoczny gołym okiem. Trzymam kciuki
Dang myślę, że jak na teście nic nie ma to nie ma sensu iść na betę. Bobo testy są bardzo czułe i pokazują kreski przy niskich wartościach.trzymam kciuki za Ciebie.
Ja wczoraj miałam egzamin na 14.30 a byłam święcie przekonana, że na 18 i niestety mnie ominął. Niepotrzebnie tylko ta nauka bo następny termin dopiero za miesiąc.
Asiek za Ciebie również trzymam kciuki
StaraczkaNika lubi tę wiadomość