Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny Wiem, że szanse są marne, ale... Nadzieja umiera ostatnia
Ninkali, jeśli pytanie było do mnie, to w okresie przed, w trakcie i po owu działamy codziennie, czasem dwa razy dziennie. Mam to szczęście, że mężowi podobają się starania -
Hej dziewczyny, staram się o 2 dziecko, w październiku poronilam . Dziś jest mój 20 dc, cżyli jakieś 7 dpo temperatura skoczyla dziś o 0,20 stopnie i wynosi 37,10 do tego boli mnie brzuch jak na okres, bola piersi przy dotyku i mam ochotę na sex ( nigdy tak nie mialam) mam nadzieję, ze miesiaczka nie przyjdzie, za tydzień robie test.Anaval
-
Zrobiłam potem jeszcze raz, też była blada kreska, więc uznałam, że pik już był i nie ma sensu. Uznałam, że po 2 krechach trzeba zacząć działać, więc zintensyfikowaliśmy aktywności
Nie martw się, skoro krechy były, to owu w ciągu 36h też będzie. Do dzieła Magda!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:43
-
Magda Tosia ma rację, był test pozytywny to powinna być i owu. Ja jak już widzę, ze kreska zaczyna blednąć to daję sobie spokój z testami. Lepiej je zostawić na przyszły miesiąc (chociaz najlepiej, zeby nie były juz potrzebne:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:51
-
nick nieaktualnyMagdaKrakow wrote:Kurde, zła jestem. Zrobiłam test i wyszła 1 kreska, ale zapomniałam że nie można wcześniej pić i zrobiłam po całej misce rosołu i herbacie robić jeszcze 1 za 2 godziny bez picia czy to oznacza, że już po owulacji albo już nie wiem co
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Ninkali daj znac jak wyniki. Tosia a jutro od rana bede wypatrywac wynikow Twojego sikanca:)
A teraz lece na fitness mimo ze jajnik mnie ciagnie:p mam nadzieje ze dam rade! -
Ninkali- super że badania wyszły ok )) Przynajmniej tyle z głowy, że nie musisz się martwić jakimś leczeniem itd. tylko już wiesz na czym stoisz
ja zamierzam zrobić za chwilę jeszcze raz test, nie pije już ponad 2 godziny. Dziwne jest to ze przedwczoraj blada bardzo kreska, wczoraj dość mocna- ale jednak troszeczkę bladsza niż ta podstawowa, a dzisiaj znów blada. Może mam czekać nadal aż będzie grubsza niż podstawowa. Bo jeśli faktycznie już blada to znaczy ze już po owu i koniec starań. Tylko w 11dc już by była? strasznie wcześnie.. ja mam cykle 29- 30 dniowe.. -
nick nieaktualny