X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Marcowe staraczki
Odpowiedz

Marcowe staraczki

Oceń ten wątek:
  • LittleGirlBlue Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkali daj znac jak wyniki. Tosia a jutro od rana bede wypatrywac wynikow Twojego sikanca:)
    A teraz lece na fitness mimo ze jajnik mnie ciagnie:p mam nadzieje ze dam rade!

• Tosia85 Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) Wiem, że szanse są marne, ale... Nadzieja umiera ostatnia ;)

Ninkali, jeśli pytanie było do mnie, to w okresie przed, w trakcie i po owu działamy codziennie, czasem dwa razy dziennie. Mam to szczęście, że mężowi podobają się starania ;)

• Tosia85 Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugiego testu nie odważyłam się zrobić, ale zrobiłam owulacyjny - z ciekawości. I druga kreska wyszła. Nie tak mocna, jak kontrolna, ale taka, jak w okolicach owu. Biorąc pod uwagę fakt, że za 3 dni teoretycznie @ jest to dziwne...

• MagdaKrakow Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tosia- podobno testy owu też wykrywają ciążę :)

• Tosia85 Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wynik byłby chyba wyraźniejszy...

Niemniej porobię sobie nadzieję do rana ;) Chociaż tyle po poprzednich nieudanych cyklach...

• Bt Nowa

Wysłany: 14 marca 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, staram się o 2 dziecko, w październiku poronilam :-(. Dziś jest mój 20 dc, cżyli jakieś 7 dpo temperatura skoczyla dziś o 0,20 stopnie i wynosi 37,10 do tego boli mnie brzuch jak na okres, bola piersi przy dotyku i mam ochotę na sex ( nigdy tak nie mialam) mam nadzieję, ze miesiaczka nie przyjdzie, za tydzień robie test.

Anaval

Wysłany: 14 marca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, zła jestem. Zrobiłam test i wyszła 1 kreska, ale zapomniałam że nie można wcześniej pić i zrobiłam po całej misce rosołu i herbacie :/ robić jeszcze 1 za 2 godziny bez picia czy to oznacza, że już po owulacji albo już nie wiem co :(

Wysłany: 14 marca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda a wyszlo cokolwiek czy zupelnie nic?

Wysłany: 14 marca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zreszta to w zasadzie nie ma znaczenia, wczoraj mialas test pozytywny wiec pik lh byl:) moze juz lh zaczelo spadac.

• Tosia85 Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też tak było - jednego dnia był pik i dwie krechy, a kolejnego już bardzo blada. Też się wtedy zastanawiałam czy to normalne, że tak szybko spadło.

Wysłany: 14 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszła mega blada kreska... ale zapomniałam że nie można pić wcześniej i dużo wypiłam :(

Wysłany: 14 marca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tosia- a robiłaś później jeszcze po tym jak spadło tak szybko, czy już nie robiłaś?

• Tosia85 Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam potem jeszcze raz, też była blada kreska, więc uznałam, że pik już był i nie ma sensu. Uznałam, że po 2 krechach trzeba zacząć działać, więc zintensyfikowaliśmy aktywności ;)

Nie martw się, skoro krechy były, to owu w ciągu 36h też będzie. Do dzieła Magda! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:43

Wysłany: 14 marca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda Tosia ma rację, był test pozytywny to powinna być i owu. Ja jak już widzę, ze kreska zaczyna blednąć to daję sobie spokój z testami. Lepiej je zostawić na przyszły miesiąc (chociaz najlepiej, zeby nie były juz potrzebne:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaKrakow wrote:
    Kurde, zła jestem. Zrobiłam test i wyszła 1 kreska, ale zapomniałam że nie można wcześniej pić i zrobiłam po całej misce rosołu i herbacie :/ robić jeszcze 1 za 2 godziny bez picia czy to oznacza, że już po owulacji albo już nie wiem co :(
    Może to kwestia picia, sporo tego. Ale jak były wcześniej to do dzieła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LittleGirlBlue wrote:
    Ninkali daj znac jak wyniki. Tosia a jutro od rana bede wypatrywac wynikow Twojego sikanca:)
    A teraz lece na fitness mimo ze jajnik mnie ciagnie:p mam nadzieje ze dam rade!
    Mam wyniki. Moje fsh, lh i tsh wszystko w normie :) bardzo sie cieszę. Ale to oznacza, ze chyba moj M. może mieć kłopot...Ech, w czwartek ide do gin. Wtedy sie okaże.

Wysłany: 14 marca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ninkali! Bardzo pozytywna wiadomosc!:) jesli to M. ma klopot, to bedzie łykał suplementy i tyle:)

Wysłany: 14 marca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jakos tak podejrzewam ze nie bedzie zbyt chetny zeby sie zbadac..?

Wysłany: 14 marca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkali- super że badania wyszły ok :))) Przynajmniej tyle z głowy, że nie musisz się martwić jakimś leczeniem itd. tylko już wiesz na czym stoisz :)

ja zamierzam zrobić za chwilę jeszcze raz test, nie pije już ponad 2 godziny. Dziwne jest to ze przedwczoraj blada bardzo kreska, wczoraj dość mocna- ale jednak troszeczkę bladsza niż ta podstawowa, a dzisiaj znów blada. Może mam czekać nadal aż będzie grubsza niż podstawowa. Bo jeśli faktycznie już blada to znaczy ze już po owu i koniec starań. Tylko w 11dc już by była? strasznie wcześnie.. ja mam cykle 29- 30 dniowe..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LittleGirlBlue wrote:
    Bo jakos tak podejrzewam ze nie bedzie zbyt chetny zeby sie zbadac..?
    Oj nie bedzie chciał, to by oznaczało już totalna blokade. Musze też o tym z gin pogadać. No a jemu nie mowic o niczym, bo ponoc bardzo go to stresuje :(

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ