Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Maca to wyciag z korzenia peruwianskiej rosliny, dosc o nim glosno na forach nieplodnosciowych. Jest tez skladnikiem takich specyfikow jak Braveran ale w mnirjszej dawce. Ja wlasnie kupilam taki zielony w aptece doz za 37 zł
Stosowac niby 3 miesiace zeby zobaczyc efekt ale chyba ruchliwosc poprawia od razu ta l- karnityna. No i kobiety na roznych forach mowily ze u ich facetow efekty byly szybko.
Przepraszam ze tak na raty odpisuje ale to z komórki i troche niewygodnie:p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!dostalam plamienia:'(.Pewnie @ sie zaraz rozkreci.Myslalam ze bede buczec ze szczescia a tymczasem bede buczec z zalu:'( :'( :'(.
Z tymi wspomagaczami na armie meza to calkiem nie glupi pomysl.Co do wynikow progesteronu to normy w luxemdzie dla fazy lutealnej sa takie:1,2-15,9ng/ml no to moze nie jest tak zle jak myslalam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 15:19
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
nick nieaktualnyVea wrote:Hej!dostalam plamienia:'(.Pewnie @ sie zaraz rozkreci.Myslalam ze bede buczec ze szczescia a tymczasem bede buczec z zalu:'( :'( :'(.
Z tymi wspomagaczami na armie meza to calkiem nie glupi pomysl.Co do wynikow progesteronu to normy w luxemdzie dla fazy lutealnej sa takie:1,2-15,9ng/ml no to moze nie jest tak zle jak myslalam..
Nie martw się! JESZCZE ZOBACZYSZ SWOJE DWIE KRESKI :* -
Vea wlasnie nie rozumiem skad taka niska norma, zwykle jest tak do 27. Progesteron rzedu 1 czy 2 jest zdecydowanie za niski zeby utzymac ciaze:-0 mi profesor powiedzial ze przy progesteronie do 3 nie ma mowy o zadnej owu. Ech juz nie wiadomo komu wierzyc. Nie martw sie, @ to poczatek kolejnego cyklu czyli kolejna szansa:)
-
Ninkali dziekuje Kochanie za wsparcie dobrze ze jest ktos kto wspiera na duchu:-* LittleGirlBlue tez za bardzo nie wiem czemu taki normy.Od razu po wynikach zaczelam przegladac neta i raczej jest tak jak piszesz.W tym cyklu odpuscilam testy owulacyjne i mierzenie temp.tylko pod koniec zaczelam mierzyc tak poprostu jakos.
Z tym moim plamieniem to jakas zagwozdka.Przed wyjsciem z pracy do domu byly dwie srednie jasno czerwone plamki.Wrocilam do domu i nic.Nawet nie chce myslec o tym ze moze to byc implantacja....bo sie tylko nakrece.Mialam pododobnie przy ostatniej straconej ciazy.Mierzylam przed chwila temp i jest 37,3 wiem ze to nic nie znaczy bo po poludniu.Poczekam do piatku.Jezeli @ faktycznie sie nie rozkreci to zrobie test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 17:54
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MagdaKrakow wrote:Little girl- to w który dzień miałaś ovu, że mówisz ze miałaś wcześnie?
Ja nie wiem czy po tej ciąży biochemicznej mam iść do lekarza czy na razie nie ma po co i próbować dalej? (( Dzisiaj u mnie dopiero 6 dc. Buziaki :*
Wczesna owulacja tzn ze w 7dc pozytywny test owu a sama owu (potwierdzona na monitoringu) w 9dc.