Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dolujemy laseczki nie dolujemy!W kupie sila,razem damy rade!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 20:33
ninkali, LittleGirlBlue lubią tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Vea- masz rację nie dołujemy, na pewno ostatnie co nam teraz potrzeba to stres i nakręcanie się negatywne!
Ja dzisiaj kupiłam te testy owulacyjne z Rossmana ) nie wiedziałam które brać, bo były Facelle i jakies inne jeszcze za 25 zł. Wzięłam te Facelle, mam nadzieje ze będą ok -
Ja też używam facelle W tym miesiącu się sprawdziły, tzn. ładnie pokazały kiedy wzrosło Lh. A ja sobie czekam i czekam... Mąż się cieszy, bo ma trochę wytchnienia teraz Ale już mu zapowiedziałam, że jeśli w tym cyklu się nie uda, to będzie musiał spożywać macę No i dla pewności przemycam mu w jedzeniu pestki dyni
-
Zawierają cynk, a ten pierwiastek odgrywa rolę w tworzeniu spermy i przedłużaniu żywotności plemników. Najwięcej mają go ostrygi, ale trudno chłopa ostrygami codziennie karmić A pestki dyni i słonecznika łatwo przemycić. Zawierają ok. 18 mg cynku w 100g produktu
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
O pierwsze nie staralismy sie dlugo w sumie to nie patrzylam kiedy owulacja nie mierzylam temp.Bylam duzo mlodsza wiec tez tak nie kontrolowalam bo po co?Udalo sie chyba w 2 cyklu.Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny