MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Bociuś, cudowne wieści!
Super, że są tacy lekarze, którzy od razu biorą się za konkretne działania.Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Jesteście wszystkie takie silne, dzielne, no podziwiam Was! Macie tu taki superancki klimat! Na wrześniówkach też było fajosko, to założycielka troll wszystko rozpitoliła, a teraz trzeba się przenosić. Nie pozwólcie żeby i tu Wam ktoś spokój zakłócił! Będę Was odwiedzać i zostawiać wiruski, mam nadzieję, że do września Was zawirusuje wszystkie i przejdziecie na fioletową stronę! :*
Pamiętam o Was wszystkich każdego dnia w modlitwie!Bocianiątko, Meśka, KateHawke, Koteczka82, Lunaris, MOJE, Lucia88, Siwulec, ANkaG, Roxanne, Czrna 81, Emilkap11 lubią tę wiadomość
-
Bociek co za cudowne wiadomości! Najważniejsze to mieć PLAN! to już połowa sukcesu!
Bocianiątko lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Bocianiatko rewelacja. Fajnie trafic na lekarza, ktory ma jakis plan trzymam kciuki, by wszystko bylo jak najlepiej.
Nika, tego donga bierze sie po skobczonym okresie do owu? -
Frelcia wrote:Mój Mąż dzisiaj usłyszał od kolegi że nie jest prawdziwym katolikiem bo robi ivf. Przeplakalismy chyba godzinę zanim to podniosłam na duchu. Ludzie są straszni. Tak łatwo przychodzi im ocenianie..
Kotowa, Lunaris, Phnappy, Frelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBociuś tak się cieszę, teraz musi się udać ! z taką obstawa i fachową pomocą niebawem zajdziesz w ciążę :*
Ja w kwestii podejścia części kościoła i ludzi do in vitro się nie wypowiem lepiej. W skrócie uważam, że skoro Bóg pozwolił na taki rozwój medycyny to trzeba z tego korzystać. A już na pewno nie powinnaś się Frelciu przejmować jakimś gnojkiem, który nigdy nie zrozumie tego, co wy musicie przechodzić :*
Mało mnie dziś, znów wymiotuje i mam przy tym dość silne skurcze brzucha. Tak samo przy kaszlu czy psikaniu. Mam nadzieję, że to nic takiego
Agulineczka kciuki za jutrzejszą beteagulineczka lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Meśka, kciukam! :* będzie to IUI
A tak poza tym to ja też poproszę o kciukaski na 18.20 idę do przystojniaka Wrony dowiem się czy na pewno już po owu, jakie mam endo i może pogadamy o ew laparoskopii... i czy chłopina może ma na nas jakiś nowy pomysłKateHawke, Kotowa, Bocianiątko, ANkaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Frezyjcjada, czyli nie mylilam sie z tym ze antonina jest podstawiona.. az zajrze zobacze co sie dzieje. Przeciez mialyscie grzac mi tam miejsce.
-
Bocius dobrze ze jesteś zadowolona z wizyty i ze macie ustalony plan.. A to najważniejsze. Jestem pewna ze maluszek szybko sie pojawiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Frelcia, to Twoje życie i robisz w nim co chcesz, a nie żeby jakiś ktoś oceniał czy Ty jesteś katolikiem dobrym, złym czy wspaniałym. No ludzie!!! jakby mi ktoś tak powiedział, to bym na pewno nie milczała. Nienawidzę takiego wtrącania się w czyjeś życie, nikt tego faceta nie upoważnił do tego, nie pytał o zdanie ani nic, więc niech się cmoknie i zostawi sobie swoje mądrości dla siebie. Zresztą ciekawe jakby kiedyś jego dzieci były w takiej sytuacji czego im nie życzę, ale nie wie jak się życie potoczy. Ja mam tylko ślub cywilny i nigdy tego nie ukrywałam, wręcz wprost o tym mówię, chociaż sama jestem katoliczką, ale mam swoje zdanie i jakby się ktoś wymądrzał, to bym chyba zrównała z ziemią, bo nikomu nic do tego co ja w życiu robię, a takich pseudokatolików co by drugiego w łyżce wody utopili, ale co tydzień w niedziele w pierwszej łąwce na mszy to ja znam na pęczki, także dziękuję nie skorzystam z ich zdania. Ku..a no wkurzyłam się;p Frelcia rób swoje, nie patrz na innych i się nimi nie przejmuj, jesteś dobrą osobą, Twój mąż też i nie robicie nic złego. Trzymam kciuki za Was:)
Yoselyn82, Luna1993, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Ja zaliczyłam przystojniaka o 17:40 fajny jest
Hope, jak u Was przedstawia się plan po wizycie? -
Bociek dobry plan, dobrze wiedzieć w jakim kierunku zmierzac.
Łykam sporo supli, pewnie jak kazda z nas, a wlosy mi leca jak glupie. Paznokcie tez kruche.- Nie mam pojęcia dlaczego.
Macie jakies sprawdzone sposoby, odzywki, witaminy bezpieczne dla staraczek, zeby wzmocnic wlosy i paznokcie?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Meśka i Bocianiatko strasznie się cieszę że takie dobre wiadomości dzisiaj byly:)
Przepraszam nie pamiętam co i innych jedynie to co każda z was pisze
In vitro jest błogosławieństwem od Boga i tego się trzymajmy a to od jakiego Boga to już i indywidualna sprawa
Miłego wieczoruBocianiątko, Meśka, Koteczka82, Czrna 81, Frelcia, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Bocianiatko rewelacja. Fajnie trafic na lekarza, ktory ma jakis plan trzymam kciuki, by wszystko bylo jak najlepiej.
Nika, tego donga bierze sie po skobczonym okresie do owu?Malgonia, MOJE lubią tę wiadomość
-
Dziękuje Skarby moje! :* Mam nadzieje, że będzie jak piszecie
KateHawke, Phnappy, Frelcia lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Kobiety Kochane miło czytać dobre wieści Boćku, Meśku niech Wam się testy kreskują podwójnie !
Babskie spotkanie za mną, alko też a teraz sprzątanie, siusiu i spać!
Dobrej nocy Wam wszystkim!Kotowa, Meśka lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Hope, jak u Was przedstawia się plan po wizycie?
Nie wiem jeszcze czego chce. Nie sądzę żebym była gotowa na 5 stratę.