MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnych ran z przeszłości,które ukształtowały charakter nie da się zmyć naprawdę bo inaczej same ideały by po świecie chodziły naprawdę wszystkie macie takich idealnych mężów jak gadam zkoleżankami to u nich to standard takie rzeczy i o wiele gorsze.Mąż chodził do psychiatry dr Grzybowskiego stwierdził ,że jest zdrowy taki charakter tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 22:02
-
Veles wrote:Jak wkleić tu zdjęcie?
-
nick nieaktualnyFryzejciada - kurcze ale Ty masz zaj@bisty tyłek i figurę o ile to Ty na avatarze.... Nie mogę się napatrzeć, chyba muszę zbadać testosteron że się na babie dupy przyglądam
Anka ja miałam tak jak termometr żle włożyłam i coś naruszyłam, tylko wtedy myślałam że okres dostałam... Może to nadżerka? Ja w połowie marca idę do ginekologa i niech przypisuje badania drań jeden a nie tylko każe się bzykać -
nick nieaktualny
-
Widzę że znów "trafiła" się osoba z innym usposobieniem
Veles proponuję wrócić i prześledzić minimum cztery wątki wstecz. Zobaczysz na jakie forum trafiłaś. Nigdzie nie znajdziesz tak kompetentnych, obeznanych i zajebistych "babeczek" jak tutaj.
Ja jestem żywym dowodem na to ze One maja (nie raz) większą wiedzę od niejednego lekarza. Między innymi im zawdzięczam moją ciążę!
Na przyszłość zastanów się dwa, a nawet trzy razy czy wypada cos napisać i czy na pewno w takim tonie.
Tu dziewczyny się wspierają i pomagają sobie, nigdy nie było żadnego hejtu.
Sorry ale musiałam,bo aż mnie to dotknęło.Yoselyn82, frezyjciada, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny-Mamunia- wrote:Fryzejciada - kurcze ale Ty masz zaj@bisty tyłek i figurę o ile to Ty na avatarze.... Nie mogę się napatrzeć, chyba muszę zbadać testosteron że się na babie dupy przyglądam
Anka ja miałam tak jak termometr żle włożyłam i coś naruszyłam, tylko wtedy myślałam że okres dostałam... Może to nadżerka? Ja w połowie marca idę do ginekologa i niech przypisuje badania drań jeden a nie tylko każe się bzykać
PS ja tam lubię jak każą mi się bzykać -
Wiecie co oglądam Gesslerową i tak bym zjadła kiełbasy cienkiej podsuszanej i do tego biała bułeczka mmmmm
Mamunia bzykanie nie jest złe ostatnio chodzę nagrzana jak kombajn zdarza się nam nawet po 2 razy dziennie jak tak dalej pójdzie to zajeżdże eMkaKateHawke, frezyjciada, moyeu, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
91ewela09 ja nie podważam kompetencji dziewczyn ale jak ktoś mi piszę jak mogłam robić inseminację nie mając podstawowych badań a skąd ja mogłam wiedzieć jakie są podstawowe ?słuchałam 5lekarzy z których każdy zalecał inseminację.Albo jak robiłam drożność jajowodów nie robiąc posiewu przecież ja to na fundusz robiłam ze zlecenia ginekologa nic mi nie zalecał żadnych badań przed widać naiwna byłam ufając im
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 22:22
-
Hope, speszuli for ju!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7fd4788887c0.png
Przynajmniej byłoby po jednym siku wiadomo.
Dzielności.
Iza, trzymam kciuki za dobre zmiany!
Reszty nie nadrabiam, bo wiem, że gdzieś na dzisirjszym wątku jest
A) pająk
post-wyzwalacz prolaktyny i kortuzolu
Dobranoc i lepszego dnia jutro!frezyjciada, Cheresta, 91Ewela09, Kotowa, blue00, lamka, Bajkaaa, nowa na dzielni, Malgonia, Bocianiątko, Diamond92, Emiilka, Meśka, Karma88, Cabrera, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada mi się tak zrobiło od tych zastrzyków chyba bo wcześniej to tak normalnie, niby mi się chciało ale jestem zmęczona, nie dzisiaj bo muszę wstać o 5 rano itd. Ewentualnie może dlatego że moje ciało wie że to jest ten moment, że właśnie teraz zachodzimy w ciążę i chyba nawet wolę te drugą opcje