Marzec 2015 - Na pewno przecież ktoś zajdzie w ciążę :)
-
WIADOMOŚĆ
-
menka wrote:znalazłam bardzo ciekawy artykuł odnośnie testowania przed terminem @
http://ebobas.pl/artykuly/czytaj/841/starania-o-dziecko/test-ciazowy-po-ilu-dniach-od-spodziewanej-miesiaczki-zrobic-test
- jakoś mnie on do pionu sprowadził i stwierdziłam, że naprawdę nie ma sensu wcześniej testować bo to tylko wyrzucanie kasy do kosza a więc postanowienie na kolejny cykl: testujemy dopiero PO terminie @ - 12 dpo możliwe jedynie badanie krwi jeśli bardzo będzie mnie korcić
Przyłączam się do postanowienia
-
mniej wiecej dzisiaj ale zdazały sie 16 dniowe wyzsze tempki przy braku ciazy wiec na dwoje babka wrózyła, po prostu tym razem czuje sie inaczej jakos no bardzo inaczej i stąd moje dziwne przeczucia, mimo okresku kilka dni temu, bo był i to calkiem normalny
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatdud wrote:nie widać ich na aparacie
co do bety, to mi wstyd , bo mieszkam w małym miasteczku i chodze tam często , za czesto ostatnio byłam jeszcze w tym cyklu, bo myslałam ze miałam owu 8 dnia cyklu eh
kochana powiem Ci, że ja mam to samo. Mimo, że mieszkam w większej miejscowości to głupio mi co miesiąc (czasem 2 razy w miesiący) chodzić na tą bete ;<
-
nick nieaktualnyBiedron wrote:No więc dziś dostałam @ ! Czyli przenoszę się do testowania w kwietniu ! No ale trzymam za Was kciuki dziewczyny.
Klaudia N. - myślę, że niespodzianka dla męża to fajna sprawa. Ja swojemu też właśnie bym chciała kiedyś taką niespodziankę zrobić.
W takim razie życzę owocnych starań w kwietniu! a co do niespodzianki - też mam taki zamysł! ale znając mnie to pewnie nie wytrzymam i od razu zadzwonię, że ciąża! -
nick nieaktualnyChichibi wrote:Hej kobitki. a ja do was z pytaniem moje cykle zazwyczaj trwają 28-30 dni.
Jak myślicie, testować jutro rano czy poczekać te 3 dni do spodziewanej @, którą zaznaczył OF ?
ja bym zatestowała, nic nie zaszkodzi, a może coś wyjdziemarta1987 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki. Jestem nowa, więc jeszcze lekko speszona .
Ja także przyłączam się do marcowego testowania. Mam nadzieję, że w końcu zobaczę "II". Moje cykle są zazwyczaj regularne- 30-dniowe (czasem zdarzy się opóźnienie- max 2 dni). @ powinna pojawić się 25, lecz nie mogąc się już doczekać, chciałam wykonać test jutro.Teraz zaczynam się zastanawiać czy nie poczekać jeszcze parę dni...alicja_, marta1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOrli912 wrote:Hej dziewczynki. Jestem nowa, więc jeszcze lekko speszona .
Ja także przyłączam się do marcowego testowania. Mam nadzieję, że w końcu zobaczę "II". Moje cykle są zazwyczaj regularne- 30-dniowe (czasem zdarzy się opóźnienie- max 2 dni). @ powinna pojawić się 25, lecz nie mogąc się już doczekać, chciałam wykonać test jutro.Teraz zaczynam się zastanawiać czy nie poczekać jeszcze parę dni...
kochana zatestuj, tak jak mowilam to nic nie szkodzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja powinnam w czwartek dostać @, ale nie wiem czy nie zatestuję dzień przed @ w środę (11dpo).
Alicja niekoniecznie w 11dpo musi być coś widać. To zależy od długości Twoich faz lutealnych. U mnie trwa 11 dni więc powinno coś wyjść, ale jak masz 15-16 dniowe fazy lutealne to niekoniecznie. A na cienie cienia nie ma co patrzeć, miała ostatnio cień i w ciąży nie byłam. Muszą być 2 kreski i już -
nick nieaktualnyannielica wrote:Hej dziewczyny ja powinnam w czwartek dostać @, ale nie wiem czy nie zatestuję dzień przed @ w środę (11dpo).
Alicja niekoniecznie w 11dpo musi być coś widać. To zależy od długości Twoich faz lutealnych. U mnie trwa 11 dni więc powinno coś wyjść, ale jak masz 15-16 dniowe fazy lutealne to niekoniecznie. A na cienie cienia nie ma co patrzeć, miała ostatnio cień i w ciąży nie byłam. Muszą być 2 kreski i już
Ty miałaś cień cienia i w ciąży nie byłaś, a 80% kobiet na tym forum miały cień cienia i w ciąży BYŁY. Więc bardzo Cie proszę - nie oceniaj wszystkich swoją miarką. To nie jest prawda (co widać bo kilkuset wpisach na tym i innym forum), że "muszą być 2 kreski i już".