Marzec 2015 - Na pewno przecież ktoś zajdzie w ciążę :)
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba zle zrozumialas anielice, nie mierzy Cie Twoja miara tylko probuje Cie uswiadomic ze to nie musi koniecznie oznaczac ciazy, i sie z nia zgodze, czasami takie nakrecanie sie jest niepotrzebnie a prawda jest taka ze prawdziwe dwie kreski sa zawsze pewniejsze niz cienie.
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:chyba zle zrozumialas anielice, nie mierzy Cie Twoja miara tylko probuje Cie uswiadomic ze to nie musi koniecznie oznaczac ciazy, i sie z nia zgodze, czasami takie nakrecanie sie jest niepotrzebnie a prawda jest taka ze prawdziwe dwie kreski sa zawsze pewniejsze niz cienie.
-
nick nieaktualnySłuchaj rozumiem, że każda z nas chce zajść w ciążę ale skąd ta złośliwość? Chciałam dać dobrą radę bo jednak na instrukcji testu wyraźnie jest napisane, że 2 kreski oznaczają ciążę a nie jakieś cienie. U dziewczyn na forum w większości te cienie to były słabe kreski. Ale rozumiem, że bardzo chcesz zobaczyć cień więc Ci tego życzę. A sama mimo wszystko wolę zobaczyć 2 kreski i nie mieć wątpliwości czy test był ok, albo czy nie za wcześnie go zrobiłam.
-
nick nieaktualny
-
Bo tak z testami jest niestety. Gdy bylam w ciazy, w dzien spodziewanej miesiaczki pokazal sie "cien cienia". Mialam rowniez sytuacje, ze test pokazal podobnie i w ciazy nie bylam i prawdopodobnie byl to czas okoloowulacyjny. Takze mozna sie wladowac na mine. Mysle, ze dziewczyny majace regularne cykle maja latwiej. U mnie troche z tym lipa jest.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurcze dziewczyny no to ile nas zostało co zaraz testują? ale ja i tak trzymam kciuki za te co im wyszedł negatywny ale @ jeszcze brak ja cierpliwie czekam do piątku ale już stres się pojawia a razem z nim pobolewania jak przed @ a to moja ostatnia szansa później in vitro
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdnośnie testowania wczesnego powiem wam ze odkryłam jeden wielki pozytyw - jak człowiek tak testuje wcześniej i co kilka dni to przyzwyczaja się pomału ze jednak nici z tego cyklu ... jakoś tak łatwiej mi kiedy przychodzi @ a wręcz ciesze się ze juz przyszła i niedługo kolejne oby szczęśliwe starania.... wiec w sumie jeśli ktoś ma ochotę testować wcześniej to czemu nie ??? Mam wrażenie ze dzięki temu jeszcze depresji nie dostałam. Co wy o tym myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:57