Marzec 2015 - Na pewno przecież ktoś zajdzie w ciążę :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w tamtym cyklu sie nakrecalam i o wszystkim mowilam mezowi w tym cyklu postanowilam nie zwracac uwagi na objawy i nic nie mowic mezowi zeby w razie czego moc zrobic mu niespodzianke:)
Madziakana1, marta1987 lubią tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Cześć dziewczyny ja również będę testowała ale dopiero pod koniec miesiąca (28 marzec). Czuje, że tym razem też się nie uda... ale zobaczymy.
Na razie jestem 5 dpo.
menka- ja zaczęłam kupować testy z apteki przez internet i odbieram z apteki stacjonarnej zamówienie (nie sprawdzają co jest w środu tylko odbieram )bo też mi już wstyd kupować tyle testów i pojemników na mocz (testy owu i ciążowe) .
to testujemy podobnie bo ja 27 marca
ja jakoś w tym cyklu się nie nakręcam nawet nie korci mnie zatestować wcześniej, co d objawów to zaznaczam na wykresie co odczuję i tyle nie zastanawiam się na nimi, ale moje pierwsze cykle starań były straszne, wkręt za wkrętem, nawet jak pojawiła się @ to i tak test dla pewności a teraz jestem jakaś wyluzowana. Podświadomość mi mówi żebym siedziała spokojnieChichibi lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Czy jako bardziej doświadczone niż ja mogłybyście zerknąć na mój wykres? Czy % w szansach na pozytywny test rzeczywiście są warte uwagi? Mi dziś pojawiło się 80%, ale nie chciałabym wpadać od razu w jakiś huraoptymizm.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Ja jestem z tych niecierpliwych więc pewnie na Twoim miejscu bym zrobiła test powinien już coś pokazać...
JEśli chodzi o % szans w dektorze to zmienia się codziennie na wyższy im bliżej @, niezależnie jakie wpiszesz objawy...alicja_ lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Ja dopiero od niedawna jestem na tym forum i to pierwszy cykl w tym programie, stąd moja niewiedza dotycząca jego funkcjonowania.
Marta, w czwartek robiłam test i wyszedł negatywny. Nie było nawet żadnego cienia. Myślisz, że minęło tyle czasu, że dzisiaj mógłby już coś pokazać? Chyba boję się rozczarowania jeśli go wykonam i będzie znów tylko 1 krecha;/ -
No więc dziś dostałam @ ! Czyli przenoszę się do testowania w kwietniu ! No ale trzymam za Was kciuki dziewczyny.
Klaudia N. - myślę, że niespodzianka dla męża to fajna sprawa. Ja swojemu też właśnie bym chciała kiedyś taką niespodziankę zrobić.alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyznalazłam bardzo ciekawy artykuł odnośnie testowania przed terminem @
http://ebobas.pl/artykuly/czytaj/841/starania-o-dziecko/test-ciazowy-po-ilu-dniach-od-spodziewanej-miesiaczki-zrobic-test
- jakoś mnie on do pionu sprowadził i stwierdziłam, że naprawdę nie ma sensu wcześniej testować bo to tylko wyrzucanie kasy do kosza a więc postanowienie na kolejny cykl: testujemy dopiero PO terminie @ - 12 dpo możliwe jedynie badanie krwi jeśli bardzo będzie mnie korcićmarta1987, alicja_, perła ziemi lubią tę wiadomość
-
słuchajcie ile dni może pojawiac sie blada kreska? niby mam 14 dzien po owu ale to 12 dzien wyzszych temp, tak wynika z wykresu, od jakis hm 5 dni mam testy z bladymi kreskami i to nie wszystkie, czy nie powinny już ciemniec:(((((( boje się że znów to nic z ciązą wspólnego
-
nick nieaktualny