Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Maria87 wrote:Dziewczyny, a jak Was bolą piersi? Czytam tu często o wrażliwych cycuszkach, czego sama raczej nigdy nie doświadczyłam. Za to kilka dni po owulacji raz na jakiś czas tak jakby żałuję/zapiecze mnie któraś z piersi. Trwa to sekundę/dwie, czasem jest ledwo odczuwalne, a czasem muszę sobie krzyknąć z bólu Miałam to dwa cykle temu i dziś też mi się zaczyna.
Czy któraś z Was tak ma?
-
nick nieaktualnySzczesliwa Mamusia, dziekuje za rade ide jesc orzechy, migdaly i zaparzac pokrzywe, bo akurat ostatnio kupilam Zastanawialam sie, czy takie napedzanie endo w ciazy tez zadziala :*
Niecierpliwa, ja juz naprawde bede grzeczna i przestaje marudzic A jak Twoj brzunio? Juz dobrze, przeszlo wszystko? -
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Szczesliwa Mamusia, dziekuje za rade ide jesc orzechy, migdaly i zaparzac pokrzywe, bo akurat ostatnio kupilam Zastanawialam sie, czy takie napedzanie endo w ciazy tez zadziala :*
Niecierpliwa, ja juz naprawde bede grzeczna i przestaje marudzic A jak Twoj brzunio? Juz dobrze, przeszlo wszystko?
Nie o marudzenie chodzi tylko o Twoje samopoczucie i wpływ na kropeczka
A brzuch już w miarę, korci mnie żeby zrobić betę, żeby zobaczyc czy spada ale wytrzymamSasanka55 lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Tak, mnie tez sie wydaje, ze to Nikodemka Pamietam, jak przesylala nam ksiezycowy kalendarz plodnosci
Ja Wam moge na szybko, mniej profesjonalnie niz Nikodemka, ale rownie skutecznie powrozyc
Czary mary, atmosfera jest jak w garncu, wszystkie z Was zaciaza w marcu. Te co w brzuszkach dzidzie maja, i je z nami podziwiaja, wszak urodza zdrowe dzieci, czas Wam, Piekne, szybko zleci :* Zadnych chorob sie nie bojcie, a wyprawke juz szykujcie :*
Tak, to ja jestem ta czarownica haha Tarota tez potrafie stawiac, ale jego sie akurat troche boje, wiec stawiam zazwyczaj karty anielskie, z ktorych mozna wyczytac same pozytywne przepowiednie
Sasanka - Twoja wrozba najpiekniejsza ❤️Sasanka55, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Znow mam poltorej strony do nadrabiania, ale wpuerw Sasanko.. na innym forum jest bardzo podobna sytyacja do Twojej. Dziewczyna wpadla przed IV z komorka dawczyni.. i tez progesteron z zerem z przodu. Dostala spore ilosci proga, mysle ze minimum 2 razy tyle co Ty. Poki co jest juz kolo 10 tygodnia serduszko bije a progesteron kolo 25 wiec cialko zolte nie podjelo pracy.. ale ciaza ma sie dobrze.
Nie mowie, ze nic zlego sie u Ciebie nie moze zdarzyc, ale moim zdaniem duuuza ilosc progesteronu, lezenie w lozku i odpoczywanie to jefyne i najlepsze co mozesz zrobic teraz dla swego kropka
A ja wracam do czytania.Niecierpliwa..., Sasanka55, moni05 lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Malgonia, zazdroszcze zapalu i energii U mnie jak po 1 wielkiej bibce, bo teraz tylko maz sprzata. Nie mam sumienia powiedziec mu, ze w moich oczach to syf, bo jest z siebie bardzo dumny Kiedy M. wraca?
Mam pytanie odnosnie proga, bo troche sie znowu dobilam... Zakladajac, ze z zarodkiem bedzie wszystko ok, ze ciaza sie utrzyma, a moje cialko zolte jest uposledzone, to progesteron nie zacznie w ogole byc przez nie produkowany w spoko ilosciach az do 10-12tc, kiedy to jego role przejmie lozysko? Zastanawiam sie, czy w ogole mozna tu mowic o niedomodze, skoro w tym cyklu jakos 6-8dpo mialam proga 17.3 ng/ml... Nagle cialko zolte zrobilo sie glupie? Zaczynam juz miec inne obawy, niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 22:30
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Sasanka55 wrote:🥨 az Ci dam precelka za takie slodkie pocieszenie Albo co tam, najedz sie do syta, juz za dwoje 🍟🍕🍿
To w takim razie jeszcze kwestia endometrium- w srode bylo 6mm, wiec lekarz mocno krecil nosem. Da sie je jakos podbudowac, bedac juz w ciazy, czy zostawic naturze?Sasanka55 lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Iwonka nie łam się, na pewno wszystko się ułoży 😘 będziesz mieć hsg to super, pewnie się uda zaraz po ☺️ a jak nie to są jeszcze inne metody do przemyślenia. Ale wierzę, że nie będziesz musiała o tym myśleć, bo przecież musi się udać! 😊 Trzymam kciuki za Ciebie ✊
Beti! Oby ta kreska okazała się TĄ 😍
Sasanka nie możesz się przejmować rzeczami na które nie masz wpływu. Robisz wszystko co powinnaś a nawet jeszcze więcej. Teraz czytałam o pokrzywie, wygląda na to, że to bardzo dobry pomysł ☺️
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka powiem Ci, ze z jednej strony bym miala ochote na takie wrozby, a z drugiej bohe sie, ze nie uslyszalabym tego co bym chciala..
Z wieloma rzeczami idzie sie pogodzic, ze prace sie straci, ze chlop to nie ten z ktorym sie do oltarza pohdzie itd... ale uslyszec ze nie bede mama bym nie chciala.
Az sie boje isc wlosy suszyc i Was tu zostawic na chwile -
Matko przez 20 minut nikt nic nie napisal.. chyba Wam internet odcielo
Ide spac moje drogie. Czekam na piekne kreseczki jutro. BuziakiMonikA_89!, agge, Sasanka55, szona, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj jest 10.03 a już przekroczyliśmy 100 stron, więc chyba idziemy na rekord!!! Średnio wychodzi po 10 stron dziennie 😜 Trochę współczuję nadrabiającym 😂😂😂😂 Ale z drugiej strony takie cudne kreski zasługują na "ochy" i "achy". Podoba mi się ten marzec
agge, Sasanka55 lubią tę wiadomość
😭
Pauliśka kciuki za betę!
Ja nie pospamowałam dzisiaj, gorszy dzień, ale wszystko ładnie czytam później mogę nie dać rady z nadrabianiem
Dobrej nocy, spokojnych snów 😘Malgonia, Sasanka55 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej a ja wam się wypłaczę z rana. Temperatura spada, a w ogóle jakaś cały czas niska po owulacji nigdy nie miałam takiego brzydkiego wykresu .. poza tym nic mnie nie boli. W ogóle czuję się jakbym nie była po owulacji, ale lekarz potwierdził ją monitoringiem. no szkoda, szkoda .. ale i tak siknę jak nordy dojadą
Powodzenia w sikańcach i serduszkowaniu ! Czekam na pozytywne testybuba123 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28 -
Ja, zgodnie z umową, nie robię dziś testu Boli mnie bok, biust przestał zupełnie, samopoczucie spoko - myślę, że mój okres przyjdzie szybciej niż za 5 dni. I jakoś zupełnie jestem z tym pogodzona dobrego dnia!