Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszona wrote:Ja, zgodnie z umową, nie robię dziś testu Boli mnie bok, biust przestał zupełnie, samopoczucie spoko - myślę, że mój okres przyjdzie szybciej niż za 5 dni. I jakoś zupełnie jestem z tym pogodzona dobrego dnia!
Tez bylam pogodzona ze strata cyklu, pozniej ze strata ciazy. Poki co ani jedno ani drugie sie nie sprawdzilo. Szona, oj Szona :* Ja w kazdej z Was widze juz bobo!szona lubi tę wiadomość
-
Miłego dnia
Sasanka, jeszcze raz gratki
Szona, lubię takie podejście. Co nas nie zabije...
Jakby ktoś siknal i coś wysikal to z chęcią obejrzę
U mnie chyba ovu zamiast 14 była 19 dc, seksu nie było, także u mnie nawet nie ma na co czekać..
Ale pięknie słońce świeci, także się nie dam.
Dziś muszę pamiętać żeby głowy nie dotykać. Psiknelam takim barwnikien na odrosty,, i łapy wybrudzi.
Wczoraj w nocy miałam farbowac a tu farby nie ma.. To pudełko co stoi, to do zupełnie innych rzeczy..
A skronie siwe jak test koleżanki kilka postów wyżej..
Ojejej.. )))
Nie dość, że siwa to jeszcze ślepa.. Gdzie się babci noworodków zachcialo...))(szona, Ochmanka, nuśka91, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Ja też u Was wszystkich wróżę ciążę. 😊 mało tego! Już się zastanawiam nad nazwą naszego wątku ciążowego... "Tirówki" mogą nam zablokować 🤔😂
Emmainthegarden, Niecierpliwa..., Sasanka55, MonikA_89!, Iseko, nuśka91 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
5ylwian, kurczę, nie wiem... W czerni i bieli wygląda jakbyś skontrastowała to, co tam jest. A w kolorze? Jest różowe? Bo różowa tylko coś wnosi sensownego...
Ale nie pytaj czy warto, pewnie warto, ale dopiero za jakieś dwa dni5ylwian lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
moni05 wrote:5ylwian, kurczę, nie wiem... W czerni i bieli wygląda jakbyś skontrastowała to, co tam jest. A w kolorze? Jest różowe? Bo różowa tylko coś wnosi sensownego...
Ale nie pytaj czy warto, pewnie warto, ale dopiero za jakieś dwa dni
Taki jest oryginal. Odwioze malego do przedszkola i ide do laboszona, Szczesliwa_mamusia, agge lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Tak, to ja jestem ta czarownica haha Tarota tez potrafie stawiac, ale jego sie akurat troche boje, wiec stawiam zazwyczaj karty anielskie, z ktorych mozna wyczytac same pozytywne przepowiednie
Sasanka - Twoja wrozba najpiekniejsza ❤️❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Sylwian na oryginale nawet bardziej widac. no to moze byc wszystko, i ciaza i evap. A pojawilo sie o czasie?
Tule te z biela na rescie i biela na skroniach.
Slabo dzis spalam. Mimo, ze spimy z mezem.pod osobnymi koldrami to nue umiem juz bez niego sie wyspac.
Milego dnia. Ja juz ma mflosci na mysl o remoncie. Ciekawe czy laskawid ktos sie zjawi na budowie5ylwian, Emmainthegarden lubią tę wiadomość
-
5ylwian wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/762cb0a27075.jpg
Taki jest oryginal. Odwioze malego do przedszkola i ide do labo
Idź na krew tu lepiej widać niż na czarno-białym zdjęciu -
Niecierpliwa... wrote:Oryginal wygląda lepiej niz czarno biały:)
Dokładnie! Na oryginale już widać zdecydowanie lepiej w takim razie możesz spróbować5ylwian lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
na orygninale zdecydowanie lepiej widać Kciuki żeby to było to...
5ylwian lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
5ylwian trzymam kciuki żeby beta potwierdziła przypuszczenia
Tule za biel wizira :*
Miłego dnia dziewczyny, mam nadzieję że też macie takie piękne słoneczko dzisiaj jak jaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 08:11
5ylwian, Malgonia, Emmainthegarden lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Oryginal wygląda lepiej niz czarno biały:)
To samo mialam napisac 5ylwian, Ty tak jak ja, grafikiem chyba nie zostaniesz Dla mnie cien wyrazny i rozowiutki Juuupi! Nie odstawiaj duphka :*5ylwian, szona, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinaa90 wrote:Dzięki! Za drugim razem zaszlismy w 1 cyklu.. U nas podobno samo zajście nie jest problemem, na razie to dopiero 2 cykl po wznowionych próbach, a ogólnie 2 lata.
No to tak jak u mnie... Samo zajscie nie, a donoszenie katastrofa. No ale nic, przeciez sie nam uda