Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Kochana jak się czujesz? Plamienie mniejsze? Ja dziś serio mam mdłości jakieś mega...ale to chyba za wcześnie na takie objawy??
Pauliska, Szona, Ef, dziekuje :* Krwawie, ale glownie tylko przy siku, a gdy leze, wkladka czysta. Bol jak przy @. Wzielam apap. Troche przed chwila poplakalam z bolu, ale nie jest jeszcze taki, bym rozwazala cp, bo przypuszczam, ze wtedy bylby nie do zniesienia. Temperatura (pod pacha) 37.2. Bedzie dobrze raczej :* Buziaki dla WasMagduullina lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Pauliska, Szona, Ef, dziekuje :* Krwawie, ale glownie tylko przy siku, a gdy leze, wkladka czysta. Bol jak przy @. Wzielam apap. Troche przed chwila poplakalam z bolu, ale nie jest jeszcze taki, bym rozwazala cp, bo przypuszczam, ze wtedy bylby nie do zniesienia. Temperatura (pod pacha) 37.2. Bedzie dobrze raczej :* Buziaki dla Was
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymakowa wrote:A kiedy był ten test, teraz? Sik o 17:00? Jeśli tak, to wiesz co chcę napisać
Co u mnie, nudno, dlatego nie piszę o sobie Odżyłam w II trymestrze, czuję się bardzo dobrze, energia wróciła. Odliczam do kwietnia, bo raz, że liczę na rozkręcenie się wiosny, dwa święta, trzy połówkowe, cztery wyjazd w góry -
Hej aeiouy! Świetna wiadomość! Dobrze że emek zrozumiał że bez wspólnego działania to nic nie osiągniecie. Fajnie że wróciłaś
aeiouy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinowa91 wrote:Aeiouy milo Cie znow tu widziec
Powiedz mi Kochana jakiej firmy macie mace?
Taka kupilam: https://www.apteka-melissa.pl/produkt/now-foods-maca-500-mg-100-kaps,25908.html
Malinowa91, szona lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
nick nieaktualny
-
O podróżach miałam napisać. Dziewczyny, jeśli tylko macie okazję, nie zastanawiajcie się! Tak się cieszę, że trochę świata z mężem zobaczyliśmy, nic mi tego nie zabierze.
Nie wiem jak to napisać, aby źle nie zabrzmiało, ale pocieszeniem w moim nieszczęściu związanym z # było to, że zobaczyłam Izrael i Grecję. Gdy wiedziałam, że ciąży nie ma, a mamy możliwość wylecieć gdzieś to długo się nie zastanawiałam - "bo lada chwila zajdę i co, palcem po mapie"
Wycieczkę życia przeżyłam w Tajlandii, ale widzę, że przy Malgoni to i tak cienki Bolek jestem
Aeiouy miło Cię widzieć Świetne wyniki mężaSasanka55, ef36, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:To trzymam kciuki, zeby wredna @ nie przyszla. Należy Ci się
Powinna byc jutro. I pewnie tak będzie bo niby ten cykl bez owu tak że już dawno go skreslilam no ale pierwszy raz będę miała coś na stymulacje. Mam lamette w 3dc wziąć więc liczę że na monitoringu będą piękne pęcherzyki i będę pięknie pekac. Nie mogę się doczekać! No a w grudniu będziemy rodzicSalome lubi tę wiadomość
-
Syllwia91, ja też trzymam kciuki!
Sasanka, no pewnie, że będzie dobrze. Teraz już będzie tylko dobrze :*
Ja właśnie płaczę ze śmiechu z mojego Męża. Zaczęłam sobie układać z internetu i Waszych wpisów, jakie suple możemy sobie oboje zakupić, żeby się wspomóc. No i wymieniam mu po kolei co będziemy brali w tym miesiącu, aż w końcu doszłam do wiesiołka.
M: Wiesiołek? To takie smieszne, małe stworzonko, co mieszka w lesie?
Ja: ...?
M: No tak, to wiesiołki. Zamieszkują dziuple i mają takie śmieszne kapelusiki. A Ty chodzisz po lesie i ich szukasz. "Wiesioooołkuuu!"
😂😂😂
szona, MonikA_89!, Sasanka55, makowa, Madziandzia, Iseko, Tele...79, syllwia91, nuśka91, Ania_85_, Agamk lubią tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:Niby wiedziałam ale jednak... Zrobiłam test i jedna gruba brzydka krecha. Teraz żałuję mogłam mieć nadzieję cicha nadal do jutra...
Miejmy nadzieję, że to wina wieczornego testowania i tego, że jest stanowczo za daleko do terminu przewidywanego okresu✊
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Irvine90 wrote:Syllwia91, ja też trzymam kciuki!
Sasanka, no pewnie, że będzie dobrze. Teraz już będzie tylko dobrze :*
Ja właśnie płaczę ze śmiechu z mojego Męża. Zaczęłam sobie układać z internetu i Waszych wpisów, jakie suple możemy sobie oboje zakupić, żeby się wspomóc. No i wymieniam mu po kolei co będziemy brali w tym miesiącu, aż w końcu doszłam do wiesiołka.
M: Wiesiołek? To takie smieszne, małe stworzonko, co mieszka w lesie?
Ja: ...?
M: No tak, to wiesiołki. Zamieszkują dziuple i mają takie śmieszne kapelusiki. A Ty chodzisz po lesie i ich szukasz. "Wiesioooołkuuu!"
😂😂😂
Oni są uroczy
Ja też wyszukałam już ten koenzym i macę. Dodatkowo ja biorę folian, mąż cynk, selen, wit. C - a wspólnie wit. D3 i wiesiołek. I na tym poprzestaniemy.
No chyba, że dołożę mu jeszcze L-karnitynę ;p kiedyś tam.
Irvine90, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Witajcie ale was ciezko nadrobic pauliska niech mdli bedzie dobrze!!!
5ylwian poki nie ma @ jest nadzieja. ...mam nadzieje ze nie poxhrzanilam u mnie dzis 33 dc i nic??? Jutro powtarzam test ...
5ylwian jest w pięknej ciąży i nie ma żadnej @Sasanka55, 5ylwian, agge, Magduullina, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:Magdullina tak to ja czekam a druga Sylwia nie dostanie okresu
Żadna z Was nie dostanie. Tego się trzymamy
Sasanka55, Madziandzia, 5ylwian, MonikA_89!, Magduullina, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Oni są uroczy
Ja też wyszukałam już ten koenzym i macę. Dodatkowo ja biorę folian, mąż cynk, selen, wit. C - a wspólnie wit. D3 i wiesiołek. I na tym poprzestaniemy.
No chyba, że dołożę mu jeszcze L-karnitynę ;p kiedyś tam.szona lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:Warto brać jeszcze witaminy z grupy B 😉
B complex? Czy konkretne B?
-
szona wrote:5ylwian jest w pięknej ciąży i nie ma żadnej @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 19:47
szona lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g