Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wysciskalam go tak że aż mnie podrapal jak uciekał 😂
Sasanka no coś Ty, ja też tak myślę że on jak zobaczył moją rozpacz to wrócił ❤️😁Magduullina, Sasanka55 lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualnyJa mam kota Punia który jest ogromnym kotem i straszy Psa Tosie Tosie kocham nad życie to moja dziewczynka jest i jest rozpieszczona jak cholera! Boi się własnego cienia haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 14:34
Iseko, Magduullina, Sasanka55, Tele...79, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Haha pozdrawia radca prawny Oczywiście, że mam za wysoką prolaktynę 😂 Endokrynolog chciała mi ją leczyć jogą, a gdy poznała zawód - wypisała bromergon 😂
Ja w marcu zdawałam egzamin adwokacki i tak od ślubowania odwlekam wpis na listę wykonujących zawód licząc na to bejbi, bo wolę zajść w ciąże jednak na etacie.... Daje sobie czas do październikaszona, Magduullina, moyeu lubią tę wiadomość
-
Ciężaróweczki, w lidlu w sobote beda legginsy ciążowe i taka sukienko-tunika ciążowa z jakby dżinsu. No i rozne bodziaki dla maluszków. W fajnych cenach
Sasanka55, MonikA_89!, cukrzyk1991, OO83, moni05, Mila1996, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Ja w marcu zdawałam egzamin adwokacki i tak od ślubowania odwlekam wpis na listę wykonujących zawód licząc na to bejbi, bo wolę zajść w ciąże jednak na etacie.... Daje sobie czas do października
Ja na działalności. A gdybym mogła dziś wybrać raz jeszcze, to bym wolała zostać owocem jogobelli ;p
Trzymam kciuki żebyś mogła być spokojnie na zwolnieniu z etatu!
Salome, moyeu, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
A propos prolaktyny to ja wcześniej pracowałam jako spedytor czyli w wiecznym stresie byłam, a prolaktyne i kortyzol miałam w normie i mój lekarz powiedział że pewnie często się do kota przytulam bo one działają pozytywnie właśnie na stres ❤️ i na prawdę jak się taki mruczacy sierściuch przytula to od razu mi się taki spokój rozchodzi po sercu❤️
szona, Magduullina, Beti82, Sasanka55, Ania_85_, moyeu lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Co do zwierzątek to mam psa i kota. I ta mała kocica to moja miłość 😍 jest przekochana. zwykły dachowiec. Poniekąd znajda, ale taka urocza ze jak na nia patrzę to się rozpływam
szona, Sasanka55, Magduullina, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iseko wrote:A propos prolaktyny to ja wcześniej pracowałam jako spedytor czyli w wiecznym stresie byłam, a prolaktyne i kortyzol miałam w normie i mój lekarz powiedział że pewnie często się do kota przytulam bo one działają pozytywnie właśnie na stres ❤️ i na prawdę jak się taki mruczacy sierściuch przytula to od razu mi się taki spokój rozchodzi po sercu❤️
Ja też mam kicię, a za miesiąc biorę drugąSasanka55, Magduullina, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:Ciężaróweczki, w lidlu w sobote beda legginsy ciążowe i taka sukienko-tunika ciążowa z jakby dżinsu. No i rozne bodziaki dla maluszków. W fajnych cenach
Moze tez skorzystam Co prawda ciezaroweczka nie jestem, ale bede, no i od tego ciaglego lezenia i braku sportu po owulacji, to....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c31bcbec101.jpgMagduullina, Irvine90, szona, 5ylwian, syllwia91, Iseko, Ania_85_, Malgonia, moyeu, MonikA_89!, Madziandzia, Beti82, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Moze tez skorzystam Co prawda ciezaroweczka nie jestem, ale bede, no i od tego ciaglego lezenia i braku sportu po owulacji, to....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c31bcbec101.jpg5ylwian, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Ciężaróweczki, w lidlu w sobote beda legginsy ciążowe i taka sukienko-tunika ciążowa z jakby dżinsu. No i rozne bodziaki dla maluszków. W fajnych cenach
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Moze tez skorzystam Co prawda ciezaroweczka nie jestem, ale bede, no i od tego ciaglego lezenia i braku sportu po owulacji, to....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c31bcbec101.jpg
Żarty żartami ale wpadł dzisiaj do pracy znajomy, i mówię mu że na wesele dostaliśmy zaproszenie, a on do mnie a to się nie napije i nie naskacze, ja na to niby czemu?
A to nie jesteś w ciąży?
I teraz pytanie czy tak przytałam (fakt złapałam parę dodatkowych kg ale znowu bez przesady ) czy moja miesięczna nieobecność w pracy zrodziła plotki. -
nick nieaktualny
-
Iseko wrote:A propos prolaktyny to ja wcześniej pracowałam jako spedytor czyli w wiecznym stresie byłam, a prolaktyne i kortyzol miałam w normie i mój lekarz powiedział że pewnie często się do kota przytulam bo one działają pozytywnie właśnie na stres ❤️ i na prawdę jak się taki mruczacy sierściuch przytula to od razu mi się taki spokój rozchodzi po sercu❤️
Kurcze, to zamiast bromka muszę sobie kota przygarnąć ;P
A tak serio, to u mnie niestety kot odpada, bo mój mąż jest uczulony A tak strasznie marzyłam o kotku, zwłaszcza jak przez jakiś czas opiekowałam się kotką brata- jak pojechali na wakacje. Prawie po niej ryczałam jak wrócili i ją zabrali Ale ona też nie chciała z nimi wracać- zapierała się w drzwiach wszystkimi 4 łapkamiMagduullina, Iseko lubią tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:Apropo zakupów przed ciąża. Co myślicie? Ja nie raz myślę czy jak coś jest ciekawego właśnie gdzieś to czy nie kupić. Żeby leżało na zaś ale z drugiej strony boję się zabobonow
Ja sobie kupiłam dwie nieciążowe sukienki, ale właśnie z myślą o mojej wymarzonej ciąży latem. No i dupa. Dobrze, że i bez brzuszka dobrze się w nich wygląda
Ale typowo ciążowych to bym nie kupowała. Nie o zabobony chodzi. Po prostu okazje zawsze są i będą.szona lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Moj dzisiejszy poziom oksytocyny jest rowny 0,00 Lucek nie wraca i watpie czy wroci, to naprawde do niego niepodobne. Mam wrazenie, ze przelewalam na niego moj instynkt macierzynski, serce mi sie kraja jak sobie pomysle, ze mialabym juz nigdy go nie przytulic. Ktos moze pomyslec, ze przesadzam, ale naprawde wariuje...
-
Sasanka55 wrote:Moze tez skorzystam Co prawda ciezaroweczka nie jestem, ale bede, no i od tego ciaglego lezenia i braku sportu po owulacji, to....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c31bcbec101.jpg
Ja przed ciążą nie kupuję,ale też mam coś po poprzednich ciążach, więc nie spieszy mi się ☺️Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Sasanko zrobiałś mi dzień
i powiem Wam, ze ja niestety wyglądam na ciężarną. Ogólnie jestem szczupła, ale zawsze miałam wystający brzuszek (nawet jak ważyłam zawrotne 50 kg też) i kiedyś siadamy z mężem żeby obejrzeć mecz Polska-Niemcy, nagotowałam bobu , kupiłam piwo, zasiedliśmy i nagle jakaś burza się rozpętała i przestało nam tv odbierać. Wiec w nogi i lecimy do knajpy. miejsca już nie było stałam całe dwie godziny dzielnie pod ścianą popijajac piwko i trzymać kciuki za naszych. A na koniec jakaś laska do mnie podeszła, ze w ciąży to chyba pić nie powinnam.. już chciałam jej powiedzieć, ze mogła ciężarnej miejsca ustąpić, ale niestety zakrztusiłam sie ze śmiechu.. także tego także ten
A leginsiki sobie kupiłam rok temu.. ale jeszcze nie mierzyłam więc się nie liczy Ale generalnie nie wierzę w zabobony (chyba, ze chodzi o moją szczęśliwa przypinkę "jestem w ciązy")aeiouy, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Moj dzisiejszy poziom oksytocyny jest rowny 0,00 Lucek nie wraca i watpie czy wroci, to naprawde do niego niepodobne. Mam wrazenie, ze przelewalam na niego moj instynkt macierzynski, serce mi sie kraja jak sobie pomysle, ze mialabym juz nigdy go nie przytulic. Ktos moze pomyslec, ze przesadzam, ale naprawde wariuje...
Lucek na pewno wróci! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 15:21
Magduullina lubi tę wiadomość