Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
szona wrote:8 pozwów? Prawniczka? Piona! z tym, że ja akurat klepię odpowiedź na pozew
Niecierpliwa ❤ kolejna siostra do kompletu 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 13:56
Niecierpliwa..., szona, Magduullina lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Nikodemka wrote:Och, widze ze moje klimaty, duzo tu zwierzocholików Ja mam kilka psow, kilka kotow, swinke morska, nawet koze mialam! I jak dzis pamietam pierwsza smierc mojego zwierzaka, 10-letniej suczki. Cos strasznego.
I akurat dzis, kiedy poruszylyscie ten temat, mam zaplakane oczy, bo zaginal nam ukochany kot. Szukamy go od wczoraj.
Ja też zwierzaki uwielbiam i serce mi mięknie zawsze na widok jakiegoś teraz mam tylko jednego kotka, bo nie mieszkam u siebie ale na pewno jak skończymy budowę to będę miała zwierzyniec 😁
A mój kot nas w zeszłym roku taaaak nastraszyl, że szok 😁 mój M znalazł przy drodze kolo domu takiego samego kota jak nasz - no identyczny! I już go chowalismy i stoimy tak nad nim tacy zaryczani, a tu nagle nasz kot z krzaków wychodzi😮 okazało się że na wiosce był drugi kot który wyglądał identycznie po prostu. A ten nasz jeszcze cały dzień się nie pokazywał nigdzie chociaż zwykle kilka razy w ciągu dnia przychodził do domu zjeść, a tu akurat zniknął na cały dzień i dopiero na "pogrzebie" się pojawił 😁Malgonia, Sasanka55, Madziandzia, Nikodemka, Magduullina, Tele...79, syllwia91, MonikA_89! lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
5ylwian wrote:Sasanko nie srasz tecza hehe a jesli piszesz pozytywnie to jest to po prostu nasze swiatelko w tunelu przynajmniej moim. Troche mi sie niefajnie zrobilo jak Ktos (naprawde nie pamietam kto a nie chce szukac po stronach) napisal Paulisce,ze Jej Maz musi miec z Nia ciezko czy jak z Nia wytrzymuje. Juz nie pamietam dokladnie. Moze i przesadza z czarnymi wizjami,bo przyrost ma chociaz od malych wartosci,prog jest. Ale jest dziewczyna po zdrowej ciazy i po poronieniu,wiec ma prawo sie bac cieszyc i niedowierzac,jak wiekszosc z nas. Pisze Nam to bo wie,ze tu moze sie wygadac jak u psychologa.skoro juz sama potwierdzila,ze Maz jej zwraca uwage czy ma dosc to szuka mozliwosci chocby przelania na forum swoich obaw.ale raczej nie fajnie Jej czytac,ze i My Ją krytykujemy czy moze mamy dosc czy wolimy omijac posty. Oby lekarz Ją uspokoil chociaz troche i bylo OK. To nie jest Lavendowa,ktora wszystkie Nas potraktowala z gory,bo czula sie lepsza majac kilkoro dzieci.Pauliska tez ma a nie wywyzsza sie. Chce po prostu znowu zostac Mama ale boi sie kolejnej straty. Uff ulzylo mi,ze to wyrzucilam z siebie
Magduullina, 5ylwian lubią tę wiadomość
-
moyeu wrote:Ja czułam że Tyś mi siostra w niedoli! Prawniczka, aplikantka radcowska nawet ale zrobiłam sobie rok przerwy od nauki teraz i aplikację zaczynam od przyszłego roku, musiałam odpocząć po 7 latach studiów (prawo to mój drugi kierunek). A Ty? Na jakim etapie kariery jesteś? Jak powiedziałam mojej gin o zawodzie to od razu dostałam skierowanko na prolaktynę, badałaś? Bo jednak ten nasz zawód jest stresujący.
Niecierpliwa ❤ kolejna siostra do kompletu 😂
Haha pozdrawia radca prawny Oczywiście, że mam za wysoką prolaktynę 😂 Endokrynolog chciała mi ją leczyć jogą, a gdy poznała zawód - wypisała bromergon 😂
moyeu, Malgonia, Magduullina, aeiouy, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Wybaczcie,że ja tylko tak z doskoku dziś, trochę załatany dzień,prog podskoczył 12.76 jestem spokojniejsza,mimo,że to nie jakaś zawrotna wartość ale zawsze coś
szona, moyeu, Sasanka55, moni05, Madziandzia, Salome, Magduullina, aeiouy, Iseko, 5ylwian, Ania_85_, agge, MonikA_89!, Niecierpliwa..., nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Pauliśka bardzo cieszy mnie że już Ci lepiej! 😊
Magduullina lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnyIseko wrote:Nikodemko, mam nadzieję że się szybciutko odnajdzie
Ja też zwierzaki uwielbiam i serce mi mięknie zawsze na widok jakiegoś teraz mam tylko jednego kotka, bo nie mieszkam u siebie ale na pewno jak skończymy budowę to będę miała zwierzyniec 😁
A mój kot nas w zeszłym roku taaaak nastraszyl, że szok 😁 mój M znalazł przy drodze kolo domu takiego samego kota jak nasz - no identyczny! I już go chowalismy i stoimy tak nad nim tacy zaryczani, a tu nagle nasz kot z krzaków wychodzi😮 okazało się że na wiosce był drugi kot który wyglądał identycznie po prostu. A ten nasz jeszcze cały dzień się nie pokazywał nigdzie chociaż zwykle kilka razy w ciągu dnia przychodził do domu zjeść, a tu akurat zniknął na cały dzień i dopiero na "pogrzebie" się pojawił 😁
Albo wiesz... kot ma 7 zyc :*
Rety, same prawniczki, az mnie strach przelecial
Pauliska, ogromne buziaki dla Ciebie :*Magduullina, Iseko, moyeu lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny i ja nie mam żalu czy coś,bardzo się cieszę,że chociaż wy wierzyłyście w mojego Kropka od początku i potrafiłyście postawić mnie do pionu teraz wizyta i zobaczymy co lekarz powie,mam nadzieję,że teraz będzie już tylko dobrze
Sasanka55, Madziandzia, Magduullina, Tele...79, Iseko, 5ylwian, moyeu, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
dobrze, ze nie wybrałam prawa, bo to już byłby gwóźdź do trumny moich staraniowych oczekiwań
Pauliśka dobrze, ze dziś jest lepiej
Nikodemka trzymam kciuki za kota. ja aż tak się nie znam, ale może poleciał za jakaś niewiastą w końcu to taki czas.moyeu lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Albo wiesz... kot ma 7 zyc :*
Rety, same prawniczki, az mnie strach przelecial
Pauliska, ogromne buziaki dla Ciebie :*
Powinnaś się właśnie czuć bardzo bezpiecznie, bo jesteś w naszej drużynie Przerąbane mają tylko ci, z którymi walczymy 😎
Sasanka55, Magduullina, Iseko, moyeu, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż mam kota a raczej kocicę. Pamiętam jak mój mąż się wzbraniał, że on nie lubi kotów i w ogóle nie chce zwierzaka w mieszkaniu. Najlepsze, że ja też nie lubiłam kotów hahaha
A teraz? Neko to jego oczko w głowie, aż czasem jestem zazdrosna no i miło wrócić do domu i zobaczyć ją czekającą pod drzwiami a potem wymiętosić jak się tuli i kulaSasanka55, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Dziewczyny i ja nie mam żalu czy coś,bardzo się cieszę,że chociaż wy wierzyłyście w mojego Kropka od początku i potrafiłyście postawić mnie do pionu teraz wizyta i zobaczymy co lekarz powie,mam nadzieję,że teraz będzie już tylko dobrze
:* Najwazniejsze, by Kropek dobrze sie rozwijal Bardzo mocne kciuki za Was i za wizyte5ylwian lubi tę wiadomość
-
Iseko - niezla historia! Wasz kot mial wejscie stulecia Zaloze sie, ze mocno go wysciskalas przez to „zmartwychwstanie”.
Siedze wlasnie w przychodni po skierowanie na rehabilitacje i mam nadzieje, ze jak wroce do domu, to bedzie na mnie czekal odnaleziony...
Ja wchodze w etap paniki i niecierpliwosci, bo nie wiem czy owu byla czy nie (zakladam, ze tak sugerujac sie testami). Nienawidze czasu od owulacji do okresu...brr!Iseko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Haha pozdrawia radca prawny Oczywiście, że mam za wysoką prolaktynę 😂 Endokrynolog chciała mi ją leczyć jogą, a gdy poznała zawód - wypisała bromergon 😂
yyyy to ja też muszę chyba prolaktyne sprawdzićszona, aeiouy, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Powinnaś się właśnie czuć bardzo bezpiecznie, bo jesteś w naszej drużynie Przerąbane mają tylko ci, z którymi walczymy 😎
Nigdy nie wiadomo, czy mnie z druzyny nie wykopsacie i jeszcze jakims pozwem pomachacie na do widzenia
Iseko, tak sobie teraz pomyslalam, ze moj zart za madry nie byl. Przepraszam, jesli Cie urazil :* Ach te kocurki kochane Uwielbiam je ze wzgledu na ich charaktery (nawet te podle), dzikosc (choc udomowiona) i niezaleznosc (choc zalezna od wlasciciela ). -
Pauliśka, uff! Cieszy mnie Twoja zmiana. Ja cały czas trzymam kciuki!
Co do zwierzątek - mam pieska wariata nad wariatami i mimo że czasami mam go dość, bo to diabeł wcielony, to bez niego byłoby taaaaak smutnooo.....! To jest pies, który od razu kocha każdego, obcych ludzi na ulicy wita machaniem ogona i ciągnie w ich stronę, jak by ich znał od urodzenia 😂 Wszyscy to dla niego najlepsi kumple! A my - ludzie - zamykamy się nawet na sąsiadów.Sasanka55 lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Sasanka55 wrote:Nigdy nie wiadomo, czy mnie z druzyny nie wykopsacie i jeszcze jakims pozwem pomachacie na do widzenia
Iseko, tak sobie teraz pomyslalam, ze moj zart za madry nie byl. Przepraszam, jesli Cie urazil :* Ach te kocurki kochane Uwielbiam je ze wzgledu na ich charaktery (nawet te podle), dzikosc (choc udomowiona) i niezaleznosc (choc zalezna od wlasciciela ).
Dziewczyno, ja po Twoich niektórych tekstach tak rechoczę, że mi prolaktyna spada także ten!
Sasanka55, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliska dobrze ze juz Ci dobrze norma takie wahania nastrojow wkoncu w ciazy jestes :*
Same dobre duszyczki tutaj kochajace zwierzeta
Szona , niecierpliwa, moyeu no zawod ktory dla mnie jest okrutny w takim sensie ze nerwow to pewnie sie najadacie nieziemsko ohhh... Nie zazdroszcze ... Ale sa i plusy majac na swiecie prawnikow i radcow prawnych poklon ... nikodemka mam nadzieje ze sie kicius szybko znajdzie .. Wiem ja mialam cale swieta w placzu az jesc nie moglam akurat wypuscilam moja wtedy i poleciala za kundelkiem sasiada i bidula wyladowala .. -
A slyszal ktos co tam u Nuch? Chyba dawno nie pisala...
Nuch podczytujesz nas? Daj znaka co u Ciebie/Was:)
EDIT: Wlasnie Nuch miala dzis testowac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 14:31
Sasanka55, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22%