Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Pauliśka wrote:Beta z dziś 371...przyrost 58%. Na to wychodzi,że nic z tego nie będzie
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
Pauliśka wrote:Beta z dziś 371...przyrost 58%. Na to wychodzi,że nic z tego nie będzie
O nie! Bardzo mi przykro
-
Iwona28, Sasanka55, ef36 lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Nie,robiłam w poniedziałek. Nie ma szans, lekarz kazał odstawić leki. I jednak moje czarnowidztwo się sprawdziło. Ja po prostu wiedziałam, czułam,że coś jest nie tak.... Oby szybko poszło
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Pauliśka, mega przykro...
Szkoda, że te smutne wieści się tu pojawiają...2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyPauliska nieeee i jeszcze raz nie. Nie wierze w to. Moze powtorz jeszcze za 2 dni. Wczoraj dzidzius w macicy a dzis ze niby jest zle? Kurcze cos mi tu nie gra
Sylwian przy takim przyroscie cp? Ja bym poczekala i zbadala bete jeszcze. Wierze z calego serca ze Ci lekarze sie myla. Kciukii
A ja niestety dostalam okres. Jej co za dzien do niczego dzis, same zle wiadomosci -
nick nieaktualny
-
Iwona28 wrote:Pauliska nieeee i jeszcze raz nie. Nie wierze w to. Moze powtorz jeszcze za 2 dni. Wczoraj dzidzius w macicy a dzis ze niby jest zle? Kurcze cos mi tu nie gra
Sylwian przy takim przyroscie cp? Ja bym poczekala i zbadala bete jeszcze. Wierze z calego serca ze Ci lekarze sie myla. Kciukii
A ja niestety dostalam okres. Jej co za dzien do niczego dzis, same zle wiadomosci
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Iwona28 wrote:Sylwian w ogole lekarz cos mowil np o grubosci endo? Ten plyn swiadczy o cp? Kurde dla mnie jakos to niepojete
Iwona28 lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Nie,robiłam w poniedziałek. Nie ma szans, lekarz kazał odstawić leki. I jednak moje czarnowidztwo się sprawdziło. Ja po prostu wiedziałam, czułam,że coś jest nie tak.... Oby szybko poszło
Pauliska, strasznie mi przykro, ale dobrze, ze probowalas i nie bedziesz miala sobie nic do zarzucenia. Mysle, ze niestety juz w kazdej ciazy, nawet zdrowej, beda towarzyszyc Ci zle przeczucia (jak chyba wiekszosci dziewczyn z taka historia), wiec to akurat nie jest dobry trop. Zbadaj bete za 2 dni, moze jednak nie wszystko stracone... :* -
Pauliśka wrote:Lekarz kazał odstawić leki więc odstawiam. Ja czułam że tak będzie. Niech tylko szybko zacznie się krwawienie.... chce już być po
Dziwię się jednak, że lekarz pomimo przyrostu kazał odstawić leki. Były na forum przypadki, że beta chwilę zwolniła potem przyspieszyła i z maluchem było w porządku. Nie chcę Ci robić nadziei, ale może warto brać leki jeszcze przez 2 dni i zobaczyć jak beta się zachowa?Sasanka55, 5ylwian, Iwona28, szona lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyIwona, przykro mi z powodu @, ale pamietaj, kwiecien jest jeszcze fajniejszy i lepiej rodzic w pieknym, bialym grudniu, niz ponurym listopadzie :*
Dzisiaj specjalnie przejade sie obejrzec 1 gniazdo, w ktorym zawsze mieszkaja bocki Jesli juz beda, wysle je do WasIwona28, Salome, Ania_85_, syllwia91, moni05, Iseko, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny5ylwian wrote:Endo ladne 16mm.czytalam potem,ze plyn moze byc od zapalenia przydatkow,od peknietej torbieli,od cp i dalej nie pamietam. Zobacze co powie usg w poniedzialek. Sprawdze tez bete wtedy i jak wynik bedzie ok 1000 to lekarka bedzie wiedziala,ze musi dobrze szukac
5ylwian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Iwona, przykro mi z powodu @, ale pamietaj, kwiecien jest jeszcze fajniejszy i lepiej rodzic w pieknym, bialym grudniu, niz ponurym listopadzie :*
Dzisiaj specjalnie przejade sie obejrzec 1 gniazdo, w ktorym zawsze mieszkaja bocki Jesli juz beda, wysle je do Was
To prawda grudzien piekny miesiac 😊
Z tymi bockami byla roznie bo w tamtym roku przelatywaly z 20 razy nad moja glowa, staly na dachu, chodzily po podworku i co? Przyniosly dziecko szwagierce. Jakies zezowate sa bo ona tu juz nie mieszkaSasanka55, Salome lubią tę wiadomość