Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Maria87 wrote:Szona, to kiedy Ty badalaś AMH? U mnie na wynik czeka się 14 dni, a Ty będziesz mieć już jutro??
Dziś. Tak mi powiedzieli w Klinice. Może coś popieprzyłam. A może w Klinice leczenia niepłodności mają jakieś turbo 🤔 Jeśli jutro nie będzie wyniku ustalę dokładnie. Dziś tam w sumie był niezły kocioł... -
Maria87 wrote:Szona, to kiedy Ty badalaś AMH? U mnie na wynik czeka się 14 dni, a Ty będziesz mieć już jutro??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 17:58
szona lubi tę wiadomość
-
Szona, jak cos, to będziesz się martwić jutro, na razie wyluzuj.
Badanie nasienia partnera to konieczność. Nigdy nie wiadomo, z czego wynika niepowodzenie, a szanse są równe po obu stronach.
A poza tym - 5 cykli to jeszcze nie jest dużo. Ja też wariuję, owszem, ale większość par potrzebuje co najmniej 6 cykli. Tak więc badajmy się, ale nie świrujmy na maxaszona lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Meggs wrote:Pauliśka a ten lekarz wczoraj był pewny że widział pęcherzyk w macicy? Bo przy becie na poziomie 300 to mało prawdopodobne... wszelkie źródła jako minimalną wartość podają 1000-1500...
Oczywiście trzymam kciuki za Twojego kropka, ale ten widoczny pecherzyk mnie zastanawia dość mocno. -
Meggs wrote:Pauliśka a ten lekarz wczoraj był pewny że widział pęcherzyk w macicy? Bo przy becie na poziomie 300 to mało prawdopodobne... wszelkie źródła jako minimalną wartość podają 1000-1500...
Oczywiście trzymam kciuki za Twojego kropka, ale ten widoczny pecherzyk mnie zastanawia dość mocno.
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Tak,na pewno pęcherzyk 2,6 mm dokładnie. On generalnie nie jest za tezą cp,ja znowu o tym myślę...bo przecież pseudopęcherzyk....
"Moj miszcz zakazal mi niepoczebnych walek", ale Pauliska, ku*wa mac! Tym razem Ci dowale i nie bede przepraszac 👊
Kiepska ta moja randka chyba moj zoladek i macica nie sa jeszcze gotowe na dalsze podroze no ale dobra, jedziemy dalejef36 lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:"Moj miszcz zakazal mi niepoczebnych walek", ale Pauliska, ku*wa mac! Tym razem Ci dowale i nie bede przepraszac 👊
Kiepska ta moja randka chyba moj zoladek i macica nie sa jeszcze gotowe na dalsze podroze no ale dobra, jedziemy dalejSasanka55 lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:5ylwian jak Ty się czujesz? Trzymasz się jakoś? Kiedy powtarzasz betę?
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Pauliśka wrote:Pęcherzyk ma 2,6 mm. Kilka razy sprawdzał i mierzył,więc raczej to pęcherzyk...1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
5ylwian wrote:Dziekuje,ze pytasz :* fizycznie OK,ale rozwalona psychicznie. Jajnik coraz mniej mnie boli. Wlasciwie z tym co bylo to mozna powiedziec,ze prawie wcale.i tak sie zastanawiam,ze gdyby cos tam bylo i roslo skoro beta rosnie to chyba bolalby bardziej?sama juz nie wiem.chyba,ze zaatakuje nagle ale objawow ciazowych to nie mam zadnych. Bete zrobie chyba w piatek zebt miec wynik przed weekendem i w poniedzialek zeby na usg bylo aktualne.a ze mam dopiero na 17.30 to zdaze sprawdzic wynik.a jak u Ciebie kochana? Rozmawialas z mezem?co powiedzial?
5ylwian, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfia, dziekuje :* My wlasnie do hinduskiej jedziemy na butter chickena Dbaj o Mezusia, bo jak zaraz w ciaze zajdziesz, to bedziesz rozleniwiona i nie kuchnia, a kanapa bedzie tym lepszym miejscem.
Pauliska, pecherzyk zatem siedzi tam, gdzie powinien i nie jest zaden pseudo, wiec zadna CP :*ef36, aeiouy, 5ylwian, MonikA_89!, Magduullina lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Dziś. Tak mi powiedzieli w Klinice. Może coś popieprzyłam. A może w Klinice leczenia niepłodności mają jakieś turbo 🤔 Jeśli jutro nie będzie wyniku ustalę dokładnie. Dziś tam w sumie był niezły kocioł...
szona, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Pauliska,a ja Ci powiem tylko słuchaj męża! Pogadaj też poważnie z brzuchem o tych przyrostach bety, niech się leniuszek bierze do roboty &&&&
5ylwan, trzymam mocno kciuki aby mąż Pauliski się nie myli i Ci Twoji lekarze byli w błędzie.
W mojej drugiej ciąży pomyliło się 8-miu lekarzy.. przeprosili, ale co mi po ich przeprosinach? Statystyka była przeciwko mnie, więc już nie wierze statystyką, i już nigdy więcej nie zaufam nikomu tak jak wtedy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 19:19
5ylwian, Pauliśka, Ochmanka, Magduullina lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Pauliśka wrote:Mój mąż jest wielkim optymistą i uważa,że to nie jest tragedia i nawet lekarze się mylą... Ja chodzę i ryczę,nie umiem znaleźć sobie miejsca niby starania o trzecie dziecko a jestem tak załamana jakby to było pierwsze... mnie boli trochę brzuch cały,trochę prawa strona ale nie ma jakiejś tragedii. Nie wiem czy jutro robić betę czy dopiero w piątek. I chyba zmienię laboratorium bo mam do tego traumę już jakaś nadzieja mi się tli, że te prawie 60% przyrostu to przecież nie 20....jeśli chodzi o wysokość bety a obraz USG to jest super... Dziś jeszcze się posmucę,jutro znowu wstanę gotowa do walki z przeciwnościami. Damy radę kochana! 😘 Ja też mam wizytę w poniedziałek, u specjalisty z certyfikatem USG więc mam nadzieję,że coś mądrego mi powie
MonikA_89!, aeiouy, Iseko, szona, moni05, Tele...79, Magduullina lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
ef36 wrote:Pauliska,a ja Ci powiem tylko słuchaj męża! Pogadaj też poważnie z brzuchem o tych przyrostach bety, niech się leniuszek bierze do roboty &&&&
5ylwan, trzymam mocno kciuki aby mąż Pauliski się nie myli i Ci Twoji lekarze byli w błędzie.
W mojej drugiej ciąży pomyliło się 8-miu lekarzy.. przeprosili, ale co mi po ich przeprosinach? Statystyka była przeciwko mnie, więc już nie wierze statystyką, i już nigdy więcej nie zaufam nikomu tak jak wtedy ...
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Sylwian, mądrze mówi ta lekarka. Jakby była cp, to by cię o bolało, a jak nie boli i nie masz plamień, to jeszcze wszystko może się zdarzyć. Może kropek potrzebuje trochę więcej czasu i na razie badał teren, a teraz się porządnie wczepi
Sasanka, udanej randki kurczaku 😜 Mam nadzieję, że będzie smacznie i romantycznie
Pauliśka, spróbuj spokojnie poczekać na rozwój sytuacji. Wiem, że to trudne, ale dasz radę! Jesteś silną babką, więc twój kropek jest równie silny, tylko musisz w niego uwierzyć5ylwian, Pauliśka, ef36, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62