Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mila1996 wrote:Agge gratuluję pięknych kreseczek ! Rośnijcie duzi i zdrowi ❤️❤️❤️😘
W takim razie na forum najmłodsza jestem moje drogie JA ! 😂😁Mila1996, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Tak więc magdulina nie masz co marudzić 😋 ja dopiero w listopadzie 23 😂
Agge my z eMkiem chcieliśmy już maluszka dodatkowo endokrynolog nagadał mi że lepiej wcześniej niż później bo mogą być problemy, tak więc nie czekaliśmy i zabraliśmy się do roboty dosyć szybko 😂😁Magduullina lubi tę wiadomość
|| - 21.12.2018
29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍 -
Mila1996 wrote:Tak więc magdulina nie masz co marudzić 😋 ja dopiero w listopadzie 23 😂
Agge my z eMkiem chcieliśmy już maluszka dodatkowo endokrynolog nagadał mi że lepiej wcześniej niż później bo mogą być problemy, tak więc nie czekaliśmy i zabraliśmy się do roboty dosyć szybko 😂😁Mila1996, Magduullina lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Agge jak nastrój? Co teraz - beta?
Bety chyba robić nie będę. W pierwszej ciąży nie robiłam i jakoś teraz też mi się nie spieszy. Wierzę, że będzie dobrze a jeśli nie, to też na to wpływu za bardzo nie mam.
A tylko bym się stresowała, czy dobry przyrost
Poczekam do wizyty po prostu, mam 1 kwietnia. 10-11 dni po terminie okresu, więc już powinien być co najmniej pęcherzykMagduullina, szona, Mila1996, Olliiii, MonikA_89!, Arashe, moni05, Szczesliwa_mamusia, Pauliśka, nuśka91, Niecierpliwa..., Iseko, aeiouy, Salome, 5ylwian, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
agge wrote:No my też chcieliśmy szybko
Bosz, dlaczego ja swojego męża poznałam dopiero w wieku 29 lat 😭
Tzn. nie, poznałam go na studiach. BA! Siedział przede mną. Ale nigdy nie zamieniliśmy ze sobą więcej niż „cześć”. A zagadalam do niego zupełnie przypadkowo już po studiach i nawet po aplikacji... No i tak sobie gadamy do dziś 🙃
A wcześniejsi nie nadawali się na ojców 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 12:17
Mila1996, moni05, Magduullina, Iseko, aeiouy, Salome, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
agge wrote:Jestem dziś taka niezorganizowana przez te emocje nie mogę się zebrać do kupy.
Bety chyba robić nie będę. W pierwszej ciąży nie robiłam i jakoś teraz też mi się nie spieszy. Wierzę, że będzie dobrze a jeśli nie, to też na to wpływu za bardzo nie mam.
Poczekam do wizyty po prostu, mam 1 kwietnia. 10-11 dni po terminie okresu, więc już powinien być co najmniej pęcherzyk
Uwielbiam Twoje podejście! Serio 🤩
agge, Pauliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila1996 wrote:Tak więc magdulina nie masz co marudzić 😋 ja dopiero w listopadzie 23 😂
Agge my z eMkiem chcieliśmy już maluszka dodatkowo endokrynolog nagadał mi że lepiej wcześniej niż później bo mogą być problemy, tak więc nie czekaliśmy i zabraliśmy się do roboty dosyć szybko 😂😁agge, Mila1996, Magduullina lubią tę wiadomość
-
agge wrote:Jestem dziś taka niezorganizowana przez te emocje nie mogę się zebrać do kupy.
Poczekam do wizyty po prostu, mam 1 kwietnia. 10-11 dni po terminie okresu, więc już powinien być co najmniej pęcherzyk
Oczywiście gratuluję pięknych kresek . Rosnijcie zdrowo .
A tak po za tym przydało by się zostawić wiruski na rozpoczęty kolejny tydzień ciąży .&#&$&%*\"&#+_(#(#-#\$%_?!%*\#$&#&$+$&#&$"%&%"$"$".
agge, MonikA_89!, Magduullina, Madziandzia, Iseko, Ania_85_, Tele...79 lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
szona wrote:Bosz, dlaczego ja swojego męża poznałam dopiero w wieku 29 lat 😭
Tzn. nie, poznałam go na studiach. BA! Siedział przede mną. Ale nigdy nie zamieniliśmy ze sobą więcej niż „cześć”. A zagadalam do niego zupełnie przypadkowo już po studiach i nawet po aplikacji... No i tak sobie gadamy do dziś 🙃
A wcześniejsi nie nadawali się na ojców 😜szona, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Agge popieram z betą popieram ! 😁 Ja też nie robiłam bety 😋 w 7-8 tygodniu poszłam na wizytę i zobaczyłam już małe pikające serduszko ❤️
agge, szona, MonikA_89!, Arashe, Pauliśka, Magduullina, 5ylwian lubią tę wiadomość
|| - 21.12.2018
Poczekam do wizyty po prostu, mam 1 kwietnia. 10-11 dni po terminie okresu, więc już powinien być co najmniej pęcherzykagge, Mila1996, Pauliśka, 5ylwian lubią tę wiadomość
-
Olliiii wrote:My też szybko chcielismy dzidzie. Zaczęliśmy się starać jak miałam 22 lata i jak zaszłam to w rodzinie wszyscy odrazu uznali, że na pewno wpadka, a my nie komentowalismy bo i tak pewnie nikt by nie uwierzył
U nas planowane a i tak jakoś odwagi brakowało żeby powiedzieć dziadkom 😂 bo moja mamusia właśnie zaszła w ciążę z moją siostrą w wieku 18 lat, facet ją zostawił i nie chciała aby jej córeczki powtórzyły jej los I każdy uznał że u nas również jest to wpadka, więc nie wyprowadzamy ich z błędu 😋Magduullina lubi tę wiadomość
|| - 21.12.2018
szona wrote:Bosz, dlaczego ja swojego męża poznałam dopiero w wieku 29 lat 😭
A wcześniejsi nie nadawali się na ojców 😜szona, Mila1996, Iseko lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Mila1996 wrote:Agge popieram z betą popieram ! 😁 Ja też nie robiłam bety 😋 w 7-8 tygodniu poszłam na wizytę i zobaczyłam już małe pikające serduszko ❤️
szona, Mila1996, Pauliśka, 5ylwian, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Heh no to dobra nie swiruje juz nooo
Szczesliwa mamusia heh padlam co ty gadasz :*
Ja zawsze chciałam miec 2kolo 30,a 3kolo 40. Życie swoje zweryfikowalo. Ja z moim mezem jestesmy juz 13lat ze soba,ale dopiero jak mialam 29,on 32 ,zdecydowalismy sie na dziecko. Ja co prawda chcialam wcześniej, ale moj maz powtarzał, ze nie jest jeszcze gotowy. I tego dnia,co sie w koncu dał przekonac,to nie do konca był pewien. On byl przekonany,ze 1strzał i bedzie dziecko. No coz. Zajęło nam to 6lat. Takze jak po tych 6latach zobaczylam 2 kreski,to latalam po chalupie i mowilam: kurwa, to niemozliwe. Ot,tak sie czlowiek przyzwyczail do porażek, ze nie wierzył wlasne szczescie. Na becie bylam 4razy. I nie,nie. Nie chodzilo tu o przyrost, tylko musialam sprawdzac,czy na pewno jestem w ciazy. Pomijajac,ze z 11 testow zrobilam wtedy. Baa..ja juz czujac ruchy dziecka i rosnacy brzuch nie moglam uwierzyc, ze jestem w ciąży. Teraz poszlo szybciej,ale tez juz mialam chwile zwatpienia i zaczelam sie juz godzic,ze bedziemy miec tylko 1 dziecko. W pazdzierniku biochem, w listopadzie poronienie. Endometrium max 8mm, prog nie chce rosnac. Slyszysz,ze jajniki usychaja, pesel robi tik tak. Niezbyt to optymistyczne. Choc teraz jestem troszke spokojniejsza niz przy 1 ciąży. Ale gdzies tam w głębi czlowiek sie martwi. Choc tlumacze sobie,co ma byc to będzie. Choc tak długich staran jak za 1 razem psychicznie bym nie udzwignela. Moze,jakbym miala 10lat mniej,to byloby inaczej.Magduullina, szona, aeiouy, Ania_85_, MonikA_89! lubią tę wiadomość