Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wy też jesteście takie niecierpliwe i testujecie wcześniej?? Dziś 7 dpo,siknęłam sobie wieczorem no i jakiś tam cień cienia się pojawił...zaznaczam,że od razu...ale po moich doświadczeniach z testami już normalnie nie wierzę...zapewne rano będzie biel vizira...
MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Dziewczyny wy też jesteście takie niecierpliwe i testujecie wcześniej?? Dziś 7 dpo,siknęłam sobie wieczorem no i jakiś tam cień cienia się pojawił...zaznaczam,że od razu...ale po moich doświadczeniach z testami już normalnie nie wierzę...zapewne rano będzie biel vizira...
-
Pauliśka wrote:Dziewczyny wy też jesteście takie niecierpliwe i testujecie wcześniej?? Dziś 7 dpo,siknęłam sobie wieczorem no i jakiś tam cień cienia się pojawił...zaznaczam,że od razu...ale po moich doświadczeniach z testami już normalnie nie wierzę...zapewne rano będzie biel vizira...
Pokaż
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Dziewczyny wy też jesteście takie niecierpliwe i testujecie wcześniej?? Dziś 7 dpo,siknęłam sobie wieczorem no i jakiś tam cień cienia się pojawił...zaznaczam,że od razu...ale po moich doświadczeniach z testami już normalnie nie wierzę...zapewne rano będzie biel vizira...
-
Pauliska dawaj fote
My chyba podjelismy dobra decyzje. Mnie wlasnie doslownie zalalo sluzem. Owu zatem piatek wieczor/sobota rano. Bede owulaki robila rano i wieczorem, zeby sie wstrzelic.Sasanka55, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f517272a0ee.jpg
Rozebrałam test,żeby lepiej było widać na zdjęciu. A może ja już mam zwidy??
E no to nawet kreska różowa jak się przybliży... ale 7dpo? Heca jesteś pewna, że nie było owu wcześniej?
Beta rozwieje wątpliwości.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Sasanka, kochana, jaka krecha!!! Myśl jak najbardziej pozytywnie, ja czuję, że będzie dobrze!
Pauliśka, faktycznie tam jest cieńSasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f517272a0ee.jpg
Rozebrałam test,żeby lepiej było widać na zdjęciu. A może ja już mam zwidy??
Ojaaa Trzymam kciuki, zeby jutro krecha byla jeszcze mocniejsza. Jaki to test? 7dpo to musi byc cyborg :o
Irvine, dziekuje :* Nawet przestalam beczec i zaczelam myslec pozytywnie Jutro wszystko sie wyjasni, ale ani mocniejszy test ani beta mnie nie uspokoja. W styczniu krecha ciemniala, a jednak lekarz rozwial moje nadzieje. A Ty, Kotek, kiedy testujesz?
Irvine90 lubi tę wiadomość
-
Sasanka a może znaleźć innego lekarza, który jednak uzna betę 20 za ciąże i zacznie działać no nic... Moje kciuki jutro tylko za Ciebie! :*
Paulis ka ja też widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:20
Sasanka55, Ochmanka lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
nick nieaktualnyKingulla wrote:Sasanka a może znaleźć innego lekarza, który jednak uzna betę 20 za ciąże i zacznie działać no nic... Moje kciuki jutro tylko za Ciebie! :*
Paulis ka ja też widzę
Dziekuje :* Wlasnie jutro po 3 miesiacach czekania (prywatnie) ide do swojego zaufanego lekarza. Akurat genialnie sie zlozylo czasowo i ciazowo...Jestem pewna, ze nie odesle mnie z glupim tekstem jak innimoni05, Kingulla, szona, Malgonia, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Moyeu oby u Ciebie w koncu poczasiak dal ciaze. Niedlugo bedziesz mogla prace o evapach na bobku pisac.
Co do uwazania po ciazy to ja z tych bardziej szurnietych, ale tym razem planuje do 5dpo pic winko tylko w malych ilosciach.
Z emkiem zdecydowalismy, ze idziemy na ilosc a nie na jakosc i oglosilusmy celibat do piatku. Oby sie owu nie spoznila, bo w sobote emek wyjezdza na tydzien.
Eeej tym razem (wyjątkowo😝) to nie moje poczasiaki 😂 ja staram się być twarda i nie testować do piątku co najmniej!
A tak poza tym to kciuki za owulkę!✊✊✊Malgonia lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Pauliska widać! Kciuki!
Sasanka wierzę w dobre zakończenie u CiebieSasanka55 lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Ania_85_ wrote:No to faktycznie staram się na nic nie nastawiać i następnym razem od razu wyrzucę do kosza i przysypię śmieciami, żeby nie kusiły
Angelika co Ci wyskoczyło??Ania_85_ lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Sasanka55 wrote:Ojaaa Trzymam kciuki, zeby jutro krecha byla jeszcze mocniejsza. Jaki to test? 7dpo to musi byc cyborg :o
Irvine, dziekuje :* Nawet przestalam beczec i zaczelam myslec pozytywnie Jutro wszystko sie wyjasni, ale ani mocniejszy test ani beta mnie nie uspokoja. W styczniu krecha ciemniala, a jednak lekarz rozwial moje nadzieje. A Ty, Kotek, kiedy testujesz?Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Mój test to facelle z Rossmana . Na jutro też mam,tylko ten paskowy. No i kilka z allegro,ale tym to już w ogóle nie ufam.
Owulacja raczej była tego dnia, bo miałam szczyt śluzu i bólu,opóźniona generalnie o 4 dni... No nic, póki co czekam niecierpliwie.