Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Pauliska kciuki za pięknego sikanca jutro!!!
Błagam idźcie spać bo chciałabym Was nadrobić jako tako a Wy ciągle piszecieSasanka55, moni05, Ochmanka, agge, MonikA_89!, Malgonia lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Ja już nie wyrzucam do kosza tylko do WC od razu wrzucam, żeby sobie nie wkrecac żadnych poczasiakow. Koniec. W ogóle to mam nadzieję że w cyklu będę robiła jeden test, bo mi to robi źle na psychikę:p
Angelika co Ci wyskoczyło??
Do WC nie wolno, bo przytkać można- tym bardziej, że moje w plastiku
Ja też planowałam czekać do @ , ale tym razem nie wyszło- w poprzednim cyklu @ wyprzedziła testowanie, więc w tym nadrabiam
Ale u Ciebie mam nadzieję, że jeden test wystarczy- taki z "II"Salome lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:
Pauliska, Ty pewnie chociaz w @ nie testujesz
Ty też nie, bo Ty nie masz okresu
Sasanka55, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Sasanka55 wrote:Tak, ze wzgledu na PAI, ale mam brac dopiero od II. Zaryzykowalam i zrobilam zastrzyk. Moze jakims cudem on + Duphaston zadziala. Dziwi mnie, ze najpierw przychodzi @ a pozniej, w trakcie jej trwania, jest pozytywna beta + zero bolu (standardowo mam bardzo bolesne @).
Sasanka nie chce wchodzic w twoje relacje z lekarzem ale jezeli masz dostep do heparyny rob te zastrzyki po owu.Acard bierzesz? Ja robie od 4 dpo .Nigdy nie wiesz kiedy dojdzie do zagniezdzenia a PAI-1 to problemy na etapie zagniezdzenia wlasnie.Naprawde sa dziewczyny ,ktore lecza sie w klinikach i tam czesto tak wlasnie zalecaja brac juz po owu.I wlasnie u nich to zadziałało i nie ma juz cb.Moze sie myle ale ,zebym miala sie zesrac za przeproszeniem to bede robic te zastrzyki
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Sasanka, dziewczyny mają rację z leć rano na betę. Co do heparyny, to lepiej zrobić zastrzyk, bo może masz jakiegoś krwiaka i stad to plamienie. Koleżanka leżała cały pierwszy trymestr zanim jej się wchłonął krwiak. Mogła wstawać tylko do łazienki. Jej córeczka ma już 8 miesięcy i jest zdrowym, kochanym dzieckiem. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!!
Sasanka55 lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Sasanka, dziewczyny mają rację z leć rano na betę. Co do heparyny, to lepiej zrobić zastrzyk, bo może masz jakiegoś krwiaka i stad to plamienie. Koleżanka leżała cały pierwszy trymestr zanim jej się wchłonął krwiak. Mogła wstawać tylko do łazienki. Jej córeczka ma już 8 miesięcy i jest zdrowym, kochanym dzieckiem. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!!
Tak jest Bedzie beta, bedzie tez i progesteron na cito. Czytalam, ze krwiak moze sie zrobic juz na etapie implantacji. Przed chwila bylam w toalecie i znowu brazowo-bordowy sluz przy podcieraniu :[ Jak leze, to podpaska jest czysta. Nawet jesli teraz sie nie uda, to juz wiem, ze duphaston i heparyna powinny byc grane od owu... Dziekuje :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:57
MonikA_89!, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Matko Bosko i weź tu zajrzyj tuż przed spaniem...
Pauliska bladzioch jest jak nic! Żaden poczasiak:)
Sasanka Królewno mówiłam że ja chętnie oddam? To bierz i przestań się wypierać! oby jutro okazało się pięknym dniem dla Ciebie!Sasanka55, MonikA_89!, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Matko Bosko i weź tu zajrzyj tuż przed spaniem...
Pauliska bladzioch jest jak nic! Żaden poczasiak:)
Sasanka Królewno mówiłam że ja chętnie oddam? To bierz i przestań się wypierać! oby jutro okazało się pięknym dniem dla Ciebie!
W takim razie, Koteczku, obie bedziemy brzuchate w tym cyklu :*Ochmanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:idę dziewczyny spać, trzymajcie kciuki za jutro, aczkolwiek nie wiem za co dokładnie te kciuki trzymać, żeby się wchłonęło chyba.
Sasanka jutro Ci życzę pięknej bety i jeszcze piękniejszego proga
Niecierpliwa, cały dzień będę czekała na wiesci od Ciebie. Niech się wszystko wchłonie samo! Kciuki mocno!
-
Niecierpliwa... wrote:idę dziewczyny spać, trzymajcie kciuki za jutro, aczkolwiek nie wiem za co dokładnie te kciuki trzymać, żeby się wchłonęło chyba.
Sasanka jutro Ci życzę pięknej bety i jeszcze piękniejszego proga -
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Zrobie raniutko, ale ta beta mi niewiele da.. Pewnie bedzie kolo 20stu, o 18:00 lekarz, ktory stwierdzi, ze to normalna @ i pewnie tyle, a beta nastepnego dnia spadnie... Wiecie, ze zawsze staram sie myslec pozytywnie, ale tu nie bardzo umiem
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki sasanko wylecialam jak filip z konopii z moim postem ale tak dzialaj , przy takim plamieniu moze byc wszystko a kazda z nas mysli wtedy najgorsze bo krew niestety kojarzy siw tylko z @... Sama przezylam dwokrotnie takie cyrki ale na leb szyje lecialam po leki bo intuicja .... Ona nie zawodzi... trzymam kciuki !
Czytam was dzien w dzien to jak sie wspieracie jest cudowne ... Jestem teraz tak wy**ana ze nie raz wracam czytam i padam a wiecie jakie to uczucie heh nadrobilam 4 strony ooo jupi na drugi dzien 5 "ooo k****a " mnie literki sie mienia przed oczami a tu tego tyle ... Heh pobijacie wszystkie watki na ktorych bylam jak z 1 tak z drugim synciem .. dziewczyny mam nadzieje ze marzec bedzie owocnym miesiacem dla kazdej z nas ale mam ulubione "was" ktorym normalnie kibicuje bardziej niz sobie ... Ja choc mam niewiele lat , zycie wali na leb i szyje + ta praca troche to dla mnie duzo za duzo ... Juz oddzywa sie moj kregoslup.... Jak was czytam dodajecie mi mocy ... ! Uwiwlbiam was.
Poczasiaki tylko nakrecaja choc nie zawsze bo ja np poczucie takie wewnetrzne + poczasiak mialam 3* i nie mylilam sie dwoch mam i tule caluje , jedno ucieklo , zawsze chcialam byc spokojna itd czekam ok nie ma @ tescik i o juz nie ma nic do 8 msc .. Ale tak nie jest kazda z nas ma cos jak nie mutacje , inne choroby, to nietolerancje na chlopcow lub dziewczynki itd ..... Ja was podziwiam co niektore kochane moje tyle sil chcialabym miec sama .... Ja wzgledem Was to smarkatka bo taka prawda ... Swoje w zyciu rowniez przeszlam ale wy kochane dajecie sile, wiare , nadzieje ze mozna !Sasanka55, Tele...79, MonikA_89!, Malgonia, Ochmanka, nuśka91, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa, ja baaardzo mocno zaciskam za Ciebie kciuki :* Bedzie dobrze, Kochana. Widzialas, ze nawet probowalam odessac z Ciebie te bete
Magduullina, ja tez Was wszystkie uwielbiam :* Nie wiem, co bym wczoraj zrobila bez tego watku, chyba bym oszalala Zycze duzo zdrowia, szczescia w zyciu i niech juz nic sie nie wali! Pamietaj, ze gdy jest zle, za chwile bedzie dobrze :* Przypominam takze o bocianach (nawet tych ze sraczka) i o tym, ze marzec bedzie owocny dla KAZDEJ z nas :*
Ja wstalam, polecialam do kibelka i znowu sporo bordo, na pewno nie plamien. To tez nie zabarwiony sluz, a po prostu brunatna krew. Dalej nie boli. Zaraz sie ubieram i jade do Diagnostyki.
Trzymam kciuki za Was wszystkie :* Oby dzisiejsza sroda byla radosna na tym watku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e3f09d2c0a3.jpg
Dzisiejszy to pierwszy z prawej
Nie umiem ocenic, czy kreska jest ciemniejsza, na pewno znacznie to nie, o ile w ogole. Po tej krwi z dzisiaj mniej wierze. Dlaczego leci? Przeciez mialam piekny progesteron? Moj gin uwaza, ze czesto prog spada, kiedy z ciaza dzieje sie cos nie tak i to efekt ronienia, a nie powod (choc wiadomo, nie zawsze). W kazdym razie wezme od niego wszelkie recepty, a jak nie, to poprosze o nie znajomego weterynarza. Jeju, czy u mnie nic nigdy nie moze byc normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 06:07
APrzybylska, moyeu, Magduullina, Mila1996 lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Niecierpliwa, ja baaardzo mocno zaciskam za Ciebie kciuki :* Bedzie dobrze, Kochana. Widzialas, ze nawet probowalam odessac z Ciebie te bete
Magduullina, ja tez Was wszystkie uwielbiam :* Nie wiem, co bym wczoraj zrobila bez tego watku, chyba bym oszalala Zycze duzo zdrowia, szczescia w zyciu i niech juz nic sie nie wali! Pamietaj, ze gdy jest zle, za chwile bedzie dobrze :* Przypominam takze o bocianach (nawet tych ze sraczka) i o tym, ze marzec bedzie owocny dla KAZDEJ z nas :*
Ja wstalam, polecialam do kibelka i znowu sporo bordo, na pewno nie plamien. To tez nie zabarwiony sluz, a po prostu brunatna krew. Dalej nie boli. Zaraz sie ubieram i jade do Diagnostyki.
Trzymam kciuki za Was wszystkie :* Oby dzisiejsza sroda byla radosna na tym watku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e3f09d2c0a3.jpg
Dzisiejszy to pierwszy z prawej
Nie umiem ocenic, czy kreska jest ciemniejsza, na pewno znacznie nie, o ile w ogole. Po tej krwi z dzisiaj mniej wierze. Dlaczego leci? Przeciez mialam piekny progesteron? Moj gin uwaza, ze czesto prog spada, kiedy z ciaza dzieje sie cos nie tak i to efekt ronienia, a nie powod (choc wiadomo, nie zawsze). W kazdym razie wezme od niego wszelkie recepty, a jak nie, to poprosze o nie znajomego weterynarza. Jeju, czy u mnie nic nigdy nie moze byc normalnieSasanka55 lubi tę wiadomość
-
Sasanka, Niecierpliwa trzymam za Was mocno kciuki!!! ✊✊✊✊ Liczę na dobre wieści!
Dostarczacie ostatnio tyle emocji, że znowu zamiast pracować będę do chwila odświeżać stronę Ale już opanowałam robienie wielu rzeczy z zaciśniętymi kciukami
Miłego dzionka i byle do weekenduSasanka55, Magduullina lubią tę wiadomość
😭
Izape_91 wrote:Pauliska kciuki za pięknego sikanca jutro!!!
Błagam idźcie spać bo chciałabym Was nadrobić jako tako a Wy ciągle piszecieSasanka55, Ochmanka, Izape_91, Magduullina lubią tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62