Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanka55 wrote:MonikA, dziekuje, bede sie oszczedzac w takim razie W zasadzie to i tak wstaje glownie do toalety, we wszystkim innym wyrecza mnie M.
A Czy Ty siusiasz naprawde dopiero 26.03?Sasanka55 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
moni05 wrote:Aaaa właśnie, wyprosiłam euthyrox. Tylko nie wiem jak to brać, 25, 50? Przy wyniku 3,9. Myślałam, że 25 chyba będzie ok...?
Gin mówił, że spokojnie 50, ale czy to nie za dużo?
Moni ja przy wynikach 2,4 biorę teraz dawke 112,5. Wczesnej przed ciąża 75. Także spokojnie 50 to nie dużo.moni05 lubi tę wiadomość
9.10.19 witaj synku
5.06 połówkowe
10.04 - prenatalne
19.02 beta - 4001,1
Aniołek (5tc) - Styczeń 2019 -
Olga_89 wrote:Sasanka pewnie, że dzisiejsza mocniejsza..
Ja jestem już w drodze do Białegostoku, dzisiaj mam pierwszy (mam nadzieję ostatni) transfer.. Proszę o kciuki!
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Sasanko! Kreska ciemnieje! Powtarzasz dzisiaj bete? Kciuki!✊✊✊
Sasanka55 lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnyMoje Kochane :*
Malgoniu, pamietaj, ze u mnie sluzu plodnego w tym cyklu praktycznie w ogole nie bylo, choc zawsze byl idealny. Trzymam kciuki :*
Moyeu, nie, ide po 48h, czyli jutro... Trzasne tez proga. W ogole to dokladam sama sobie jeszcze Luteine do Duphka. Trudno, chyba sie nie zatruje, a moze Kropkowi pomoze.
MonikA, w takim razie koncowka marca bedzie mocno emocjonujaca dzieki Tobie Ja juz sie nie moge doczekac Twojej foty z USG i mnogiego widoku Pieknosci
MonikA_89!, moyeu lubią tę wiadomość
-
Olga kciuuuki!! Będzie dobrze. Zobaczysz:)
Sasanka leżeć i jeszcze raz leżeć! Niech tam Mały działa:*
Seksujące, testujące trzymam kciuki za pomyślny przebieg działań!Sasanka55, MonikA_89!, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny strasznie ciężko was nadrobić Staram się zaglądać codziennie co u was słychać , ale parę godzin przerwy i już parę stron zapisane
Sasanka wierzę że się uda i trzymam mocno kciuki ! Co do kreski to zdecydowanie jest mocniejsza
Co do TSH to u mnie przy 2,92 lekarz kazał zwiększyć do 75.
Ja wizytowałam w poniedziałek, zmieniłam lekarza i jestem bardzo zadowolona. Mamy już 10 cm, serduszko bije idealnie no i prawdopodobnie jak to Pani doktor powiedziała "hamburgerek między nogami", ale jeszcze nic nie jest pewne bo jestem bardzo wstydliwa i nóg rozłożyć nie chciałam
Trzymam cały czas za was wszystkie kciuki i kibicuję, pamiętajcie że jak nie ten to następny cykl jest wasz ! Tym co się udało gratuluję pięknych kresek i cieszę się że na wizytach wszystko w porządku! aby tak do końca u wszystkich ciężarówek.
A mnie dopadło przeziębienie, nos zatkany że dychać się nie daWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 08:34
Sasanka55, moni05, nuśka91 lubią tę wiadomość
|| - 21.12.2018
29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍 -
Olga kciuki za transfer
Sasanka, rzeczywiście ciemniejszy
Oj dziewczyny nie nakrecajcie mnie, ja jestem po in vitro, jajniki mi się zbudowały w tym cyklu, owulacji nie bylo. Lepiej, że był krótki niż za długi Mam nadzieję na nastepny, normalny3
córeczka marzec 2020
37 l. -
agge to trzeba będzie tak cichaczem.. Dziecko chore to niechaj się zdrzemnie a Ty pójdziesz odpocząć pzy mężu i hyc na śpiocha
Ja bym chciała żeby mi dziś wyszedł już pozytyw i żebym miała to już z głowy -
Ufff, nadrobić Was to jakaś masakra :p
Sasanka, kreska ewidentnie mocniejsza! Trzymam kciuki!
Niecierpliwa, u Ciebie też wszystko będzie cacy!
Monia, piękne dziecię ! Co do euthyroxu, bierz 50 albo i więcej. Ja przy 3,96 dostałam 50, a teraz gdy mam już 2,5 mam nawet wyższą dawkę.
Ja się dalej męczę z bólem zębów, choc teraz jestem już po ketonalu, więc daje radę. Nie poszlam do pracy, żeby jak najszybciej pójść do stomatologa i załatwić to, co trzeba, bo nie chcę się już faszerowac NLPZ. Ciekawe, ile zapłacę za leczenie, ale podejrzewam, że niemało... Za dziś pewnie z 500 stówek, ech.
Dziś mnie coś wątpliwości naszły co do tego cyklu... Nie dość że te zęby, ketonal, który zle wpływa na płodność, to jeszcze nadal nie wiem, kiedy była owulacja... A w tym cyklu czeka mnie jeszcze prawdopodobnie cytologia, więc będę się na maxa stresować... Jak wyjdzie niedobry wynik, to od razu zabieg, już bez kolposkopiii itd. Więc się znowu starania przesuną, ech... Słaby dziś dzień...moni05 lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Malgonia wrote:agge to trzeba będzie tak cichaczem.. Dziecko chore to niechaj się zdrzemnie a Ty pójdziesz odpocząć pzy mężu i hyc na śpiocha
Ja bym chciała żeby mi dziś wyszedł już pozytyw i żebym miała to już z głowyszona lubi tę wiadomość
-
Mila, wiadomości cudowne :* 10cm, wow... A praktycznie ciut więcej niż miesiąc różnicy... No w sumie lekarz mi mówił, że do następnej wizyty rozmiar się potroi, ale tak miło czytać Twoje dobre relacje ja też czuję "hamburgerka" a chciałabym tym razem "hot doga" zobaczymy masz zdjęcie Bąbelka?
Agge, szlag. a czy to dziecko kiedyś śpi? no cóż, trzeba się będzie kitrać po kątach, dla wyższego dobra
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Maria87 wrote:Ufff, nadrobić Was to jakaś masakra :p
Sasanka, kreska ewidentnie mocniejsza! Trzymam kciuki!
Niecierpliwa, u Ciebie też wszystko będzie cacy!
Monia, piękne dziecię ! Co do euthyroxu, bierz 50 albo i więcej. Ja przy 3,96 dostałam 50, a teraz gdy mam już 2,5 mam nawet wyższą dawkę.
Ja się dalej męczę z bólem zębów, choc teraz jestem już po ketonalu, więc daje radę. Nie poszlam do pracy, żeby jak najszybciej pójść do stomatologa i załatwić to, co trzeba, bo nie chcę się już faszerowac NLPZ. Ciekawe, ile zapłacę za leczenie, ale podejrzewam, że niemało... Za dziś pewnie z 500 stówek, ech.
Dziś mnie coś wątpliwości naszły co do tego cyklu... Nie dość że te zęby, ketonal, który zle wpływa na płodność, to jeszcze nadal nie wiem, kiedy była owulacja... A w tym cyklu czeka mnie jeszcze prawdopodobnie cytologia, więc będę się na maxa stresować... Jak wyjdzie niedobry wynik, to od razu zabieg, już bez kolposkopiii itd. Więc się znowu starania przesuną, ech... Słaby dziś dzień...
Ja nie wiem i nie czaje dlaczego oni przy CIN1 chcą robić Ci zabieg... To tylko niepotrzebny stres, raczej się to obserwuje, bo w większości przypadków się cofa. Może spróbuj u innego lekarza?szona lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Mila, wiadomości cudowne :* 10cm, wow... A praktycznie ciut więcej niż miesiąc różnicy... No w sumie lekarz mi mówił, że do następnej wizyty rozmiar się potroi, ale tak miło czytać Twoje dobre relacje ja też czuję "hamburgerka" a chciałabym tym razem "hot doga" zobaczymy masz zdjęcie Bąbelka?
Agge, szlag. a czy to dziecko kiedyś śpi? no cóż, trzeba się będzie kitrać po kątach, dla wyższego dobra
A w dzień nawet nie zostanie sama w pokoju, bo się boi. Cały czas ze mną -
nick nieaktualny
-
Moni, nie wiem... Babeczka w luxmedzie po cytologii asc-h od razu dala mi skierowanie do szpitala, co było dla mnie gruba przesadą, wiec poszlam do innego lekarza - ginekologa onkologa. Była kolposkopia i wycinki, na ktorych wyszło tylko przewlekłe zapalenie. Ale gościu powiedział, że na kolposkopii ewidentnie było widać zmiany, wiec jeśli cyto kolejna wyjdzie nieprawidlowa, to lepiej zrobić zabieg...2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍