Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa... wrote:Na NFZ nie dają znieczulenia pytałam w środę ale ludze sie ze bedzie to w kategorii nieprzyjemne a nie mega bolace:)2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
Ja myslalam nad tym sono hsg, bo ponoc jest mniej bolesne. Tak czy inaczej poczekam az wroci moj dr W i zobaczymy co powie.
Moj emek zgubil paszport.. i wez tu czlowieku zajdz spokojnie w ciaze. -
Sasanka55 wrote:Ja wina duzo pilam i zaliczylam 3 ciaze w nieco ponad pol roku przy beznadziejnych wynikach meza, takze wiadomo, co pomaga. Jesli tez sobie nie zalowalas, to nie jest to zaden evap :p kurde, Szona, nie mow tak! Ja wierze!
Wlasnie poklocilam sie z mama. Mowie, ze chce caly karton Luteiny, a mama na to, zebym brala tak, jak lekarz kazal, bo to hormony i rozwale sobie caly organizm. Slabo, bo weterynarz wyjechal na kilka dni, a ja mam 19 tabletek Luteiny i 3.5 opakowania Duphastonu. Nie wiem, dlaczego lekarz przepisal mi tak mala dawke to naprawde dobry specjalista.
Nareszcie Was nadrobiłam.
Sasanko ja mając plamienia w ciąży, to lekarz z kliniki niepłodności kazał mi brać 3x100 luteine i 3x1 dupka. Ja na Twoim miejscu bym więcej brała,bo ten prog.masz malutki,za to beta Ci pięknie rośnie więc kropek walczy. Mogę Ci wysłać luteine mam 2 opakowania 50 i 2 opakowania 100 dowcipnej. Ja nie mam problemu z załatwieniem recepty.
Sasanka55 lubi tę wiadomość
31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
Ochmanka, niestety dopiero 6t4d...
Małgonia, na naturalnym
3x100 luteiny i 3x100 dowcipnej. Od jutra o 1x100 mniej.
Sasanka, rośnijcie zdrowo trzymam mocno kciuki!
Sasanka55, Ochmanka lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
U mnie biel na teście. A ze stresu dziś nawet dostałam @.
Wczoraj dostałam skierowanie do szpitala. Za 2 tygodnie mam się zgłosić na oddział zakazny i będę tam leżeć kilka dni aż mi porobią wszystkie wyniki. Mam HBS+. i coraz gorsze wyniki wątrobowe.31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
Kurde kiepsko sie czuje. W pracy jeszcze bylo wzglednie a po powrocie do domu wszystko mnie wkurza,mam ochote wyc,spac,poryczalam sie, cyckow dotknac nie moge, ledzwiowy boli i ciagna pachwiny. Az taki PMS? Chyba,ze 8 dzien dupka robi swoje...
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Malinaa90 wrote:Tak, spotkałam się z takimi opiniami. Ja mam hashi i teoretycznie nie powinnam suplementowac jodu wg niektórych, ale mój endo kazał mi brać od momentu starań z uwagi na ryzyko wad dziecka. Biorę letrox 50 plus jod 200. Od momentu suplementacji jodu mam wrażenie że hormony mi szaleja. Po miesiącu zbadalam tsh i jednak było ok. Więc mecze się z tym jodem, ale w imię wyższego celu.
-
nick nieaktualnyMalgonia, mam nadzieje, ze hsg w ogole nie bedzie bolec, a eMek szybko znajdzie swoj paszport :* Ale chwila, jak Ty juz jestes w ciazy, to jakie hsg?
Tele, kochana jestes, dziekuje Ci bardzo Mysle, ze moglabym tez zalatwic recepte od innego lekarza albo mama zmieknie Bardzo mi przykro z powodu @ Mam nadzieje, ze wyniki watrobowe szybko Ci sie poprawia :* Ja mialam wirusa typu B, moj tata C, to jakis cud, ale wyszlismy z tego bez szwanku, wiec i Tobie zycze, by lekarze przekazali Ci same dobre wiadomosci :* :* :*
Ef, jak kochana dzis swietujesz? Taaak bardzo sie ciesze, ze wszystko jest dobrze
5ylwian, to ciaza! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 19:50
5ylwian, Tele...79, ef36 lubią tę wiadomość
-
Sasanka, pokaż mamie nasz wątek ja nie mam luteiny
Ale w razie co super pomysł z tą luteinową zrzutką, jesteście niesamowite kobitki! :*Sasanka55 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Tele...79 wrote:U mnie biel na teście. A ze stresu dziś nawet dostałam @.
Wczoraj dostałam skierowanie do szpitala. Za 2 tygodnie mam się zgłosić na oddział zakazny i będę tam leżeć kilka dni aż mi porobią wszystkie wyniki. Mam HBS+. i coraz gorsze wyniki wątrobowe. -
Ale już mnie tak cycki bolą, że dotknąć nie mogę o dziwo w tym cyklu jajników w ogóle nie czuję. Raz mnie prawy zakłuł chyba przedwczoraj.
Śluzu dziś mam dużo, ale różnego rodzaju. Raz nawet było trochę rozciągliwego (po raz pierwszy od 5 dni, hurra).Sasanka55, Tele...79 lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Malgonia, mam nadzieje, ze hsg w ogole nie bedzie bolec, a eMek szybko znajdzie swoj paszport :* Ale chwila, jak Ty juz jestes w ciazy, to jakie hsg?
Tele, kochana jestes, dziekuje Ci bardzo Mysle, ze moglabym tez zalatwic recepte od innego lekarza albo mama zmieknie Bardzo mi przykro z powodu @ Mam nadzieje, ze wyniki watrobowe szybko Ci sie poprawia :* Ja mialam wirusa typu B, moj tata C, to jakis cud, ale wyszlismy z tego bez szwanku, wiec i Tobie zycze, by lekarze przekazali Ci same dobre wiadomosci :* :* :*
Ef, jak kochana dzis swietujesz? Taaak bardzo sie ciesze, ze wszystko jest dobrze
5ylwian, to ciaza! :*Sasanka55, szona lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnyMoni Oj tak, jestescie niesamowite Mysle, ze zrzutka nie bedzie potrzebna jakos u mamy wynegocjuje lutka Nawet jej juz nie raz czytalam Wasze wpisy, by udowodnic, jak ogromna wiedze macie
i jak madre rzeczy piszecie (wiecie, mowiac "wyczytalam na forum" nie brzmi najlepiej wg mojej mamy, czy lekarza ).
Agge, milych seksow
5ylwian, juz teraz zaciskam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:10
moni05, 5ylwian lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocil mezus, dal prezent, polozyl sie obok mnie, zamowil jedzenie, wlaczyl Top Gear'a. Mowie mu, ze chce "Cuda z nieba", a on na to, ze nie bardzo ma tu jak kompa podlaczyc, ze musielibysmy isc do salonu. To ja na to: no dobra, moze w tv jakas komedia romantyczna bedzie. Maz: Moge ci "Katastrofy w przestworzach" wlaczyc. Wlaczyl...
agge, MonikA_89!, Ochmanka, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
Chwile czlowieka nie bylo i cala strona. Paszport znalazlam.. w schowku w samochodzie. Juz bylismy e drodze do pracy emka. Nie wiem.co mnid tknelo zeby tam zajrzec, ale modlilam sie do sw Antoniego i juz swoja ciazd na szali w tym miesiacu polozylam byle sie znalazl..
To jest serio cud, ze go znalezlismy.
Porzucam Was, bo chce sie emkiem nacieszyc nim wyleci.Sasanka55, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Kobietki! Przede wszystkim życzę Wam samych wspaniałości i tych cudów z nieba na własność oprócz tego chciałbym życzyć Wam siły, ale przecież nie znam silniejszych kobiet niż Wy tutaj na forum! :*
agge, Sasanka55, moni05, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Mnie oszukał facelle. . chyba. Dziś byłam w Rossmanie i akurat promka była to jak nie kupić kolejnego! Nasikalam,cień cienia jest ,praktycznie nie widać na zdjęciach...ale...zrobiłam też bobo...i znowu coś majaczy i to w dobrym czasie więc.... Zwariuję z tymi testami i moją niecierpliwością...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/600dca12f799.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:28
Sasanka55, szona, Pynia, moyeu lubią tę wiadomość
-
Sasanko wspaniale, że Kropuś walczy! Co do tego progesteronu i łykania duphastonu i luteiny to trudno mi powiedzieć... Myślę, że powinnaś zdecydować gdzieś po środku. Może bierz trochę więcej niż każe lekarz ale znowu nie jakieś końskie dawki, bo prawda jest taka, że organizm sam powinien zacząć produkować proga a nie wiadomo czy jakaś mega duża dawka "z zewnątrz" nie spowoduje upośledzenia naturalnej produkcji.
No i warto się zastanowić dlaczego lekarz jednak kazał sam duphaston a nie też luteine. Ja nawet jak miałam plamienia to cały czas tylko duphaston.
Zrób tak, że na razie jak najczęściej badaj betę i proga, chyba tylko w taki sposób dowiesz się czy bierzesz dobre dawki
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :*:*:*Sasanka55 lubi tę wiadomość