NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiek1214 wrote:Melduję kochane 31 dc beta 73,83 Przedwczoraj 21.30 Także chyba to mamy :* Progesteron 16,60 więc nie wiem czy nie za nisko ale biorę duphaston 2x1 a on nie wychodzi w badaniu krwi więc w poniedziałek dopytam lekarza :*
Asiek1214 lubi tę wiadomość
-
Jeanette654 wrote:Dziewczyny pomocy!
u mnie historia jest taka:
listopad 2017: cb, niewydolność lutealna
grudzień- cykl stracony przez półpasiec który mi się przyplątał
OM 20.12.17
Wyraznie dodatnie testy ovu: 4.01; 5.01 i 6.01 z tym ze 6. Kreska kontrolna byla o wiele bardziej wyrazna niz testowa. 06.01 duuuzo sluzu przezroczystego, rozciagliwego- plodnego. 07.01 duzo mniej sluzu, sluz bardziej mleczny.
08.01 bylam na USG i widoczne bylo juz cialko zolte wiec domniemam ze owulacje mialam 07.01.
Od 08.01 z uwagi na niedomoge lutealna biore Duphaston 2x1 tabl
16.01 zrobila bete- wyszla <0,1.
wczoraj (najpewniej 12dpo) miałam bóle pobrzusza jak na @, niewielkie plamienie (kilka kropleke brunatnej wydzieliny), myślałam,że to @ się zaczyna więc odstawiłam duphaston, tyle, że to plamienie się skończyło a @ nie przyszła.
Dzisiaj rano dla pewności zrobiłam test ale wyraźnie negatywny.
Nie wiem już co mam o tym myśleć.
Nie chce sie nastawiać, że to jakie plamienie implantacyjne bo znowu bedzie potem płacz i rozczarowanie. Z drugiej strony martwie sie, bo jakby jako=ims cudem sie udalo, to odstawiłam duphaston.
|Co Wy myślicie?
pomózcie
Hej chyba najszybciej beta by ci odpowiedziała czy jesteś w ciąży czy nie. Jeśli do poniedziałku nie pojawi się@ to leć rano na betę. Powodzenia! -
Asiek gratulacje. Niech teraz sobie rośnie pięknie
Asiek1214 lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Kate super ze masz tyle pecherzykow, oby teraz ladnie sie zaplodnily i dzielily.. czyli kciuki za seks na szkielku
Asiek1214 po cichu gratulujeAsiek1214, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jeanette654 wrote:Dziewczyny pomocy!
u mnie historia jest taka:
listopad 2017: cb, niewydolność lutealna
grudzień- cykl stracony przez półpasiec który mi się przyplątał
OM 20.12.17
Wyraznie dodatnie testy ovu: 4.01; 5.01 i 6.01 z tym ze 6. Kreska kontrolna byla o wiele bardziej wyrazna niz testowa. 06.01 duuuzo sluzu przezroczystego, rozciagliwego- plodnego. 07.01 duzo mniej sluzu, sluz bardziej mleczny.
08.01 bylam na USG i widoczne bylo juz cialko zolte wiec domniemam ze owulacje mialam 07.01.
Od 08.01 z uwagi na niedomoge lutealna biore Duphaston 2x1 tabl
16.01 zrobila bete- wyszla <0,1.
wczoraj (najpewniej 12dpo) miałam bóle pobrzusza jak na @, niewielkie plamienie (kilka kropleke brunatnej wydzieliny), myślałam,że to @ się zaczyna więc odstawiłam duphaston, tyle, że to plamienie się skończyło a @ nie przyszła.
Dzisiaj rano dla pewności zrobiłam test ale wyraźnie negatywny.
Nie wiem już co mam o tym myśleć.
Nie chce sie nastawiać, że to jakie plamienie implantacyjne bo znowu bedzie potem płacz i rozczarowanie. Z drugiej strony martwie sie, bo jakby jako=ims cudem sie udalo, to odstawiłam duphaston.
|Co Wy myślicie?
pomózcie -
Kate super wieści !!! ciesze sie wraz z Tobą
Asiek gratulacje
Lamka czekam na Twoja betke - kciuki zaciśniete !!!KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O 15.00 zrobię kontrolnego sikacza. Ale nie nastawiam się na 2kreseczki. Uzbroilam się w 3. W razie w za tydzień zatestuje raz jeszcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 13:31
-
Lucia88 wrote:Kate, trzymam mocno kciuki za Twoje jajeczka! A transfer będziesz miała w tym cyklu czy mrozicie bałwanki?
Asiek, gratuluję! Rośnijcie zdrowo!Amy333 lubi tę wiadomość
-
nenusia wrote:Witam kochane!! Nie mam czasu na czytanie Was, dziś piernicze te testy mam na nie focha, czekam do poniedziałku.
Wysokich bet zycze:)
Siiikaj! Sikaj!nenusia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
A gdzie Selina?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:No może skuszę się na jutro... Dziś już napewno nie
nenusia lubi tę wiadomość
-