NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak jak myślałam. Biel vizira. 6dni po terminie @. Faktycznie coś mi się musiało poprzestawiac w tym cyklu. To następnie testujemy 27.01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja mam taką nadzieję bo były 16 i 17 i objawów na owu się czułam 16. Więc 10-12 dni i znów obleje testy.
-
Vivanillka wrote:Tak jak myślałam. Biel vizira. 6dni po terminie @. Faktycznie coś mi się musiało poprzestawiac w tym cyklu. To następnie testujemy 27.01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vivnillka walczymy razem dalej!
Ja dzisiaj 6 dpo i żadnej chęci na sikaniem, zobaczymy jak będzie za tydzien:D
Byłam przed chwilą w biedrze na zakupach i chłop pod 40 kupował przede mną prezerwatywy, ale zachowywał się jak nastolatek haha jak zobaczył że się patrzę to zakryl swoje zakupy reklamówka ehh stare dobre czasy!Beta lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dziewczyny z ładnymi przyrost ami gratulacjeStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Seksy będą w niedzielę. Z tym że 16 i 17 miałam śluz książkowo płodny do tego szyjka wysoko i otwarta, a dziś już śluz gęsty skąpy i bialy. Szyjka już nie tak rozwarta jak tego 16tego
Hope to dzięki Tobie się nie podałam więc jak zobaczę 2kreski to proszę o zostanie forumowa matka chrzestnaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 16:00
-
nick nieaktualny
-
Vivanillka wrote:Seksy będą w niedzielę. Z tym że 16 i 17 miałam śluz książkowo płodny do tego szyjka wysoko i otwarta, a dziś już śluz gęsty skąpy i bialy. Szyjka już nie tak rozwarta jak tego 16tego
Hope to dzięki Tobie się nie podałam więc jak zobaczę 2kreski to proszę o zostanie forumowa matka chrzestna -
Lamka - trzymam kciuki cały czas :*
Anka - oj, goście, którzy by mi w takiej sytuacji zmieniali godzinę przyjścia bez jakiegoś bardzo ważnego powodu, dostaliby chyba zimną kawę i herbatę osłodzoną cukierkowym wręcz stwierdzeniem "Ojej, wystygło! Przykro mi kochani, ale zaparzyłam na UMÓWIONĄ godzinę rozpoczęcia".
Pytanie: kiedy seks? - powtarzam się z pytaniem, kiedy najlepiej , jeśli badanie nasienia mamy o godz. 18.00 w środę? W niedzielę wieczorem czy dziś? A może w ogóle poniedziałek?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Lamka - trzymam kciuki cały czas :*
Anka - oj, goście, którzy by mi w takiej sytuacji zmieniali godzinę przyjścia bez jakiegoś bardzo ważnego powodu, dostaliby chyba zimną kawę i herbatę osłodzoną cukierkowym wręcz stwierdzeniem "Ojej, wystygło! Przykro mi kochani, ale zaparzyłam na UMÓWIONĄ godzinę rozpoczęcia".
Pytanie: kiedy seks? - powtarzam się z pytaniem, kiedy najlepiej , jeśli badanie nasienia mamy o godz. 18.00 w środę? W niedzielę wieczorem czy dziś? A może w ogóle poniedziałek? -
Cheresta wrote:Reset ja bym już niedzielę odpuściła skoro w środę badanie. Te 3 dni jakie podaje klinika to takie minimum. My mieliśmy wstrzemięźliwość od poniedziałku do soboty i właśnie w sobotę było badanie
No właśnie u mnie podają że abstynencja ma trwać między 2 a 5 dni i stąd rozkminy Ale nawet mi na rękę by jutro odpuścić, bo wychodzę się uczyć do koleżanki wieczorem i wrócę pół żywa pewnie.
A że to nasze pierwsze badania to chciałabym, by wyszły na maksa wiarygodne, zwłaszcza, że M. to średnio gorliwy jest do badań i dwa miesiące nie mógł dograć terminu badańWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 16:37
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.