X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna no to byle do 18! ty będziesz odświeżać wyniki, my Ovu :D

Luna1993, Magdala lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Już po, o 18 wynik przez internet. Wracam do domku :) uf ale ulga. Teraz będzie odświeżenie strony :p
    3 godziny i 15 min - odliczanie czas start

Luna1993 lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu potraficie emocji dostarczyc!

pakatasia96 lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wczorajszym to przypomniał mi się taki żart śląski (traktować oczywiście jako żart, bez uprzedzeń ):

Wiecie jak nazywa się umyty gorol?

Czysty ciul XD

olik321, Jeżowa, Amy333, ANkaG, Flowwer, Motylek85 lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klusek mówi siema ciotkom które czekają na wyniki :D
    Od nas to już na tyle. Nie wychwyciłam więcej ciekawych ujęć.
    A tak, to wszystkie mam pod wykresem, a M dostał ze skrupulatnym
    opisem każde zdjęcie :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ee66d23fcd8.jpg

KateHawke, Jeżowa, Kotowa, Frelcia, Czrna 81, lamka, Flowwer, Izape_91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde czekolada mi nie pomaga i powieka mi ciągle drga ;/ chyba do ovarinu, wit D, wit C dorzucę ten Magne B6 :/

Motylek85 lubi tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia ja cały czas biorę magnez minimum 1x2 a jak ostatnio badałam poziom to był w średniej normy

Frelcia lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Frelcia ja cały czas biorę magnez minimum 1x2 a jak ostatnio badałam poziom to był w średniej normy

Właśnie się zastanawiałam czy sobie nie przesadzę z witaminami ale chrzanie to, bo oszaleć można :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odliczamy do 18.00 z betą, a ja odliczam do 16.00 bo jadę do szpitala zobaczyć przyjaciółkę i malutką niunię <3 Będę płakać na bank.

pakatasia96, olik321, Luna1993, KateHawke, Agniechaaaa, Jeżowa, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mogę bo w jednym labu po godzinie beta A w innym po 3 ja jak bede robić to będę mówić na Cito i ma być za godzine :D

• olik321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Odliczamy do 18.00 z betą, a ja odliczam do 16.00 bo jadę do szpitala zobaczyć przyjaciółkę i malutką niunię <3 Będę płakać na bank.
    Lamka tak z ciekawości, w którym szpitalu we wro rodziła?

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik na Kamieńskiego :-) za parę dni jak odpocznie i na spokojnie z nią pogadam to zdam Ci relację na priva.

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprzednio pisałam w pracy, więc teraz nadrabiam.
    Agniechaaaa wszystkiego najlepszego ! Sto lat kochana! Jesteś już w trakcie spełnienia największego marzenia, więc życzę Ci by Zajączki były zdrowe, grzeczne i by nie miały kolek ;-) A Tobie samej dużo zdrówka i ...może pieniędzy? Bo radości i miłości napewno Ci nie zabraknie! ;-)

Aniu piękne ujęcia! Normalnie się rozpływam :-) I pomyśleć że jest tak malusie, a tak rozwinięte. Taki mały cud :-)

Ania1003, Agniechaaaa lubią tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A! No i oczywiście trzymam kciuki Luna za pozytywną betę!!!

Czarna81
    22 cs.
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Olik na Kamieńskiego :-) za parę dni jak odpocznie i na spokojnie z nią pogadam to zdam Ci relację na priva.
    Oki będę wdzięczna. Właśnie znajoma chwaliła mi Kamińskiego, kuzyna znowu co prawda 3 lata temu, ale rodziła na Klinikach. Moja gin też pracuje na Klinikach

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna wczoraj nie widziałam, ale dziś widzę różową kreskę (i to w tel) <3 Mocno kciukam za betę!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 15:26

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf już w domu i już się zalogowałam co by później tylko odświeżac :D

Naprawdę jesteście przekochane :* <3

Problemik, dopiero teraz doczytałam, strasznie mi przykro... to cholernie niesprawiedliwe :( mam nadzieję, że jednak uda się Wam znaleźć jakiś plan działania

• Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłabym zapomniała Aniu ujęcia słodkie i cudowne <3

Ania1003 lubi tę wiadomość

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik miałam dużo zajęć na klinikach na studiach i szczerze mówiąc raczej nie chciałabym tak rodzić, ale to najlepiej jakbyś się przyjechała obejrzeć wgl oddziały w kilku szpitalach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy Wy tez macie problem z luxmedem odnośnie skierowań? poszłam dziś-mysle: mam pakiet to niech mi cytologie zrobią, plus badania krwi na tsh. Nowy rok, na pewno mi pan doktor wystawi. Pan doktor opinie w necie ma zajebiste. Idę a on ze nie ma potrzeby robić cytologii skoro miałam poł roku temu (a mam w historii nieprawidłowy wynik),a na nfz to cytologia jest raz na 3 lata->jego słowa. TSH to endokrynolog i w sumie po co przyszłam. zrobił mi jedynie wymaz przed hsg. wkurzyłam się. dzwonię na infolinię a tam bardzo miła pani mówi że skierowania wystawia lekarz w sumie wg jego widzimisię. ale mozna raz w roku bez skierowania zrobic w luxmedzie cytologię- jakbyście nie wiedziały :) (więc się zapisałam)a co do badań krwi mogę spróbować na czacie z internistą czy nawet połóżną. ręce opadają... o wszysko sie trzeba prosić mimo że człowiek ma takie rzeczy w pakiecie-a to są podstawowe badania,nie żadne badania hormonalne z kosmosu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 15:35

‹‹ 62 63 64 65 66 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ