NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna no to byle do 18! ty będziesz odświeżać wyniki, my Ovu
Luna1993, Magdala lubią tę wiadomość
-
Po wczorajszym to przypomniał mi się taki żart śląski (traktować oczywiście jako żart, bez uprzedzeń ):
Wiecie jak nazywa się umyty gorol?
Czysty ciulolik321, Jeżowa, Amy333, ANkaG, Flowwer, Motylek85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlusek mówi siema ciotkom które czekają na wyniki
Od nas to już na tyle. Nie wychwyciłam więcej ciekawych ujęć.
A tak, to wszystkie mam pod wykresem, a M dostał ze skrupulatnym
opisem każde zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ee66d23fcd8.jpgKateHawke, Jeżowa, Kotowa, Frelcia, Czrna 81, lamka, Flowwer, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poprzednio pisałam w pracy, więc teraz nadrabiam.
Agniechaaaa wszystkiego najlepszego ! Sto lat kochana! Jesteś już w trakcie spełnienia największego marzenia, więc życzę Ci by Zajączki były zdrowe, grzeczne i by nie miały kolek A Tobie samej dużo zdrówka i ...może pieniędzy? Bo radości i miłości napewno Ci nie zabraknie!
Aniu piękne ujęcia! Normalnie się rozpływam I pomyśleć że jest tak malusie, a tak rozwinięte. Taki mały cudAnia1003, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
lamka wrote:Olik na Kamieńskiego za parę dni jak odpocznie i na spokojnie z nią pogadam to zdam Ci relację na priva.
-
Luna wczoraj nie widziałam, ale dziś widzę różową kreskę (i to w tel) Mocno kciukam za betę!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 15:26
Luna1993 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyUf już w domu i już się zalogowałam co by później tylko odświeżac
Naprawdę jesteście przekochane :*
Problemik, dopiero teraz doczytałam, strasznie mi przykro... to cholernie niesprawiedliwe mam nadzieję, że jednak uda się Wam znaleźć jakiś plan działania -
Byłabym zapomniała Aniu ujęcia słodkie i cudowne
Ania1003 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny czy Wy tez macie problem z luxmedem odnośnie skierowań? poszłam dziś-mysle: mam pakiet to niech mi cytologie zrobią, plus badania krwi na tsh. Nowy rok, na pewno mi pan doktor wystawi. Pan doktor opinie w necie ma zajebiste. Idę a on ze nie ma potrzeby robić cytologii skoro miałam poł roku temu (a mam w historii nieprawidłowy wynik),a na nfz to cytologia jest raz na 3 lata->jego słowa. TSH to endokrynolog i w sumie po co przyszłam. zrobił mi jedynie wymaz przed hsg. wkurzyłam się. dzwonię na infolinię a tam bardzo miła pani mówi że skierowania wystawia lekarz w sumie wg jego widzimisię. ale mozna raz w roku bez skierowania zrobic w luxmedzie cytologię- jakbyście nie wiedziały (więc się zapisałam)a co do badań krwi mogę spróbować na czacie z internistą czy nawet połóżną. ręce opadają... o wszysko sie trzeba prosić mimo że człowiek ma takie rzeczy w pakiecie-a to są podstawowe badania,nie żadne badania hormonalne z kosmosu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 15:35